НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 3 горещи криптовалути за покупка през септември – Stellar, Arbitrum и Pomerdoge

септември 8, 2023 13:22 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 горещи криптовалути за покупка през септември – Stellar, Arbitrum и Pomerdoge

Като една от най-бързо развиващите се индустрии, крипто пазарът предлага големи възможности за инвеститорите. За тези, които търсят обещаващи активи през септември, Stellar (XLM), Arbitrum (ARB) и Pomerdoge (POMD) са отлични възможности.

В тази статия ще разгледаме защо тези три криптовалути се считат за най-добри избори от много хора в крипто общността.

Натиснете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Колко високо може да стигне Stellar (XLM) през септември?

Stellar (XLM) е една от пионерските децентрализирани платформи за бързи, евтини и сигурни трансгранични плащания. Преди настоящия пазарен спад, който засегна целия крипто пазар, графиката на Stellar беше в бичата зона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Цената на Stellar демонстрира съпротива в условията на неотдавнашния мечи пазар, като се възстанови, когато по-широкият крипто пазар се понижи. При неотдавнашния спад на цената обаче монетата XLM падна до $0.1100 – което е важно ниво за криптовалутата.

Образувайки двойно дъно при $0.1100, крипто експертите очакват, че цената на Stellar ще бъде печеливша, когато крипто пазарът се възстанови. Ако Stellar възпроизведе неотдавнашното си представяне, XLM може да се покачи до $0.1500 през септември.

Колко високо може да стигне Arbitrum (ARB) през септември?

Мрежата Arbitrum е една от най-добрите възможности за мащабиране на втори слой за смарт договори на Етериум, което им позволява да функционират с намалени разходи и по-висока пропускателна способност. Монетата Arbitrum се превърна в една от най-популярните криптовалути заради отличителните си оптимистични ролкъти.

Ръстът на Arbitrum може да бъде засвидетелстван във възхода ѝ по време на срива на крипто пазара. Докато цените на криптовалутите падаха, Arbitrum отбеляза увеличение на броя на потребителите. Освен това Nansen заявиха, че общите активи на Arbitrum са достигнали $5.77 милиарда.

Въпреки че монетата Arbitrum е мечи настроена заедно с крипто пазара, крипто експертите очакват промяна в тенденцията. След като Pendle Finance въведе Chainlink Feeds в мрежата, цената на Arbitrum може да реагира положително. Цената на Arbitrum ще се стреми да си възвърне $0.900, преди да претендира за границата от $1 през септември.

Колко високо може да стигне Pomerdoge (POMD) през септември?

През последните няколко месеца Pomerdoge (POMD) показва силен бичи импулс на фона на притока на инвеститори. През този период проектът е набрал над $2 милиона от инвеститори за развитието на своята екосистема за игри.

Инвеститорите твърдо подкрепят Pomerdoge, тъй като той въвежда нов модел за “play-to-earn” игри. Аватарите и героите за игра (наречени Pomers) в рамките на играта Pomerdoge са моделирани по меме монети, което допринася за вълнуващата игра.

Pomerdoge се стреми да възнагради потребителите за времето, прекарано в игра, като им позволява да продават и разменят колекционерски предмети в играта срещу пари на пазара на Pomerdoge. Освен това ще има седмични конкурси и състезания с награди, които могат да достигнат до $100,000.

Платформата е загрижена и се ангажира с опазването на активите на потребителите. В резултат на това SolidProof и Cyberscope извършиха цялостен одит на платформата и нейните смарт договори. Като добре закръглен проект, крипто експертите прогнозираха рали от $0.0115 до $0.15 през септември за POMD.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 4:40 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.