НАЧАЛО Алткойни

Топ трендинг монети от 25 януари до 31 януари 2024 г: ApeMax, Coq Inu, Bonk, Pepe Coin, Snek, Toshi и Myro

26.01.2024 15:14 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ трендинг монети от 25 януари до 31 януари 2024 г: ApeMax, Coq Inu, Bonk, Pepe Coin, Snek, Toshi и Myro

С навлизането на крипто пазара във втория месец на 2024 г. ентусиазмът сред криптохолиците продължава да расте.

Макар че февруари наближава бързо, крипто феновете са съсредоточени върху проверката на най-актуалните меме монети през тази седмица от 25 януари до 31 януари 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Меме монетите, някога забавна ниша в криптовалутното пространство, се превърнаха в конкурентна арена, където проектите търсят внимание, като предлагат иновативни функции. Използвайки най-новите пазарни тенденции и данни от крипто графики, в тази статия ще разгледаме най-актуалните меме монети през последната седмица на януари 2024 г. и какво прави тези монети популярни в крипто общността. Ще се потопим в открояващите се играчи, като Bonk, Myro и ApeMax – монета в предварителна продажба, известна с уникалната си функция “Boost-to-Earn”.

Топ монети с най-популярни меме от 25 януари до 31 януари 2024 г.

 1. ApeMax (APEMAX) – Популярна заради функцията “Boost-to-Earn”
 2. Coq Inu (COQ) – Меме монета на тема кокошки в C-веригата на Avalanche
 3. Bonk (BONK) – Първата монета на тема куче в блокчейна на Solana
 4. Pepe Coin (PEPE) – вдъхновена от популярното меме “Pepe the Frog”
 5. Snek (SNEK) – монета на тема змия в блокчейна на Cardano
 6. Toshi (TOSHI) – кръстена на котката на главния изпълнителен директор на Coinbase
 7. Myro (MYRO) – кръстена на любимото куче на съоснователя на Solana

ApeMax (APEMAX)

ApeMax, стартирана през 2023 г., достигна над 10,000 притежатели на токени, което показва нарастващата ѝ популярност в крипто общността. Това, което отличава ApeMax от другите традиционни мемори монети, е нейният уникален механизъм за“Boost-to-Earn стейкинг. Този протокол за стейкинг дава възможност на потребителите да подсилват любимите си субекти и евентуално да печелят награди.

Незабавният достъп до токените след покупката и ексклузивните отстъпки за ранните купувачи чрез Early Bird Loot Boxes допълнително отличават ApeMax. Понастоящем притежателите на токени на ApeMax са стейкнали 4.2 милиарда токена.

Coq Inu (COQ)

Характерен с токена си на тема кокошка, Coq Inu оперира в C-веригата на Avalanche. Coq Inu се позиционира като видна меме монета в рамките на екосистемата Avalanche. Пазарната капитализация на COQ е над $81 милиона.

Bonk (BONK)

Пусната на Коледа през 2022 г., Bonk, меме монета, базирана на Solana, с талисман кучето шиба ину, отбеляза значителен растеж. Понастоящем Bonk е третата по големина меме монета по пазарна капитализация с над $600 милиона.

Монета Pepe (PEPE)

Вдъхновена от известното меме “Pepe the Frog”, Pepe Coin, представена през 2023 г., отбеляза рязък ръст на пазарната капитализация с над $432 милиона. Тя се нарежда до Bonk като четвъртия по големина меме токен по пазарна капитализация.

Snek (SNEK)

Дебютирал в блокчейна на Cardano през февруари 2022 г., Snek се отличава като проект, ръководен от общността, с пазарна капитализация от над $71 милиона. Snek няма предварително разпределени токени за екипа.

Toshi (TOSHI)

Именуван на собствената котка на главния изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг, която е кръстена на Сатоши Накамото, псевдонимното име на създателя на Биткойн, Toshi е позициониран в блокчейна на Base. Пазарната капитализация на Toshi е приблизително $52 милиона.

Myro (MYRO)

Наречена на най-скъпото домашно куче на съоснователя на Solana Радж Гокал, Myro е нова меме монета, която набира популярност в блокчейна на Solana и може да се похвали с пазарна капитализация от около $189 милиона.

Как да открием тенденциите при мемо монетите?

За да изпреварят кривата и да идентифицират тенденциозните меме монети, крипто ентусиастите могат да използват тези стратегии:

 • Проверявайте платформите за крипто данни – платформи като CoinMarketCap или CoinGecko могат да предоставят данни в реално време за тенденциозните меме монети.
 • Проверете страниците в социалните медии – Платформи като X (бившия Twitter), Reddit и групите в Telegram могат да разкрият дискусии за тенденциозните меме монети.
 • Присъединете се към форумите на общността – Форумите за крипто или меме монети могат да предоставят задълбочено отразяване на вълнуващи и трендинг токени в общността.
 • Четете крипто новини – Четенето на статии от новинарски сайтове за блокчейн може да помогне на хората да останат информирани за най-новите тенденции и анализи.
 • Посещавайте сайтове за предварителни продажби на криптовалути – Посещаването на официални уебсайтове, особено по време на предварителни продажби, като например уебсайта за предварителни продажби на ApeMax, може да предостави подробна информация за горещите нови меме монети.

Заключителни мисли за топ тенденциите при меме монетите от 25 януари до 31 януари 2024 г.

Продължаващият интерес към меме монетите е очевиден с възхода на по-нови токени като Bonk, Coq Inu и ApeMax. В тази статия са посочени най-търсените меме монети от 25 януари до 31 януари 2024 г.

Макар че тенденциозните меме монети носят забавление, от решаващо значение е да се подхожда към тях с повишено внимание и да се провеждат задълбочени проучвания поради присъщата на всички криптовалути волатилност и свързаните с тях рискове. Тази статия не предлага финансови съвети. Лицата, които се интересуват от ApeMax, трябва да се обърнат към официалния уебсайт на ApeMax за регионални и квалификационни изисквания, преди да обмислят покупка на токени.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Топ 3 най-добре представили се криптовалути за изминалата седмица

Пейзажът на криптовалутите претърпя бурна активност миналата седмица, като Биткойн (BTC) открадна светлината на прожекторите, достигайки впечатляващ връх от $52,945.

26.02.2024 9:00 2 мин. четене

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

26.02.2024 8:14 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.