НАЧАЛО Биткойн

Топ трейдър предвижда обрат и възход за Биткойн (BTC)

април 21, 2022 10:50 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ трейдър предвижда обрат и възход за Биткойн (BTC)

Популярен крипто търговец смята, че Биткойн е достигнал местно дъно и “изгражда база” за обръщане на тенденцията.

Псевдонимният крипто анализатор Credible каза на своите последователи в Twitter, че най-голямата криптовалута по пазарна капитализация направи възходяща дивергенция в ключово ниво на подкрепа.

Credible също така сподели, че Биткойн изгражда база за обръщане от високите $30,000 до ниските $40,000, въпреки че предупреждава, че “ще отнеме няколко дни, за да се развие”.

Най-високо класираният крипто актив по пазарна капитализация достигна $46,900 в началото на април, преди да падне до текущият диапазон на странична търговия. BTC се търгува около $41,600 към момента на писане.

Credible също каза, че ако трябва да избере един крипто актив, който да купи и задържи в продължение на десет години, той ще избере алткойна Convex Finance (CVX) за децентрализирано финансиране (DeFi).

НЕ ПРОПУСКАЙ: ‘Биткойн (BTC) е решение за инфлацията’

Convex, който не предлага теглене или минимални такси за изпълнение, възнаграждава доставчиците на ликвидност и участниците в Curve (CRV) на борсата Curve Finance. CVX може да бъде заложен (стейкинг) в Convex Finance, за да спечели дял от печалбите на ликвидния пул на Curve.

CVX се търгува на $29.25 към момента на писане. 61-ият класиран крипто актив по пазарна капитализация е скочил с 4.81% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

„Купувайте Биткойн“, препоръчва изследовател от Харвард на централните банки

Изследовател по икономика от Харвард публикува нов работен документ, в който препоръчва на централните банки по света да започнат да купуват Биткойн.

декември 4, 2022 10:05 1 мин. четене