НАЧАЛО Прессъобщения

Топ монети за 2023: Защо SPCT и BLUR трябва да са в полезрението на всеки инвеститор!

септември 1, 2023 15:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ монети за 2023: Защо SPCT и BLUR трябва да са в полезрението на всеки инвеститор!

Видни крипто експерти сочат VC Spectra (SPCT) и Blur (BLUR) като две от най-добрите криптовалути, в които да инвестирате през септември 2023 г.

VC Spectra (SPCT) обаче получи най-съществени похвали въз основа на силно усъвършенстваните функции на токена и несравнимата му полезност в реалния свят. 

SPCT набра над $2.4 милиона в частната си сийд продажба и предлага невероятни печалби до края на публичната предварителна продажба.

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

VC Spectra (SPCT) е на път да трансформира крипто индустрията

VC Spectra (SPCT) е управляван от общността децентрализиран хедж фонд, който предлага най-жизнеспособните инвестиции в текущи блокчейн проекти и технологични стартъпи. 

Потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да разгледат голямо разнообразие от токени и пазарни ниши и да получават тримесечни дивиденти и обратно изкупуване от печалбите на своите инвестиции.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Освен това най-добрите алгоритми и системи за търговия с изкуствен интелект на платформата избират най-доходоносните опции с ненадминато ниво на прецизност. 

Следователно усъвършенстваният анализ на риска на VC Spectra (SPCT) позволява на потребителите да откриват повтарящи се тенденции и да диверсифицират портфейла си с проекти, които осигуряват максимална възвръщаемост, като същевременно минимизират рисковете.

Неопитните трейдъри също могат да се научат как да вземат умни инвестиционни решения, поради което много анализатори хвалят VC Spectra (SPCT) като най-добрата криптовалута за начинаещи на целия пазар.

VC Spectra (SPCT) е BRC-20 токен, който е изграден върху блокчейна на Биткойн и включва дефлационен механизъм за изгаряне, който намалява циркулацията с течение на времето. Ранните инвеститори получават различни ексклузивни предимства, като например ранен достъп до предварителни ICO-та и до проекти с висок Web3 потенциал, както и право на глас за бъдещи продажби.

В момента VC Spectra (SPCT) се намира на етап 3 от публичната предварителна продажба на цена от $0.025.

Инвеститорите ще реализират 32% печалба, когато токенът навлезе в следващия етап на предварителна продажба и поскъпне до $0.033.

От друга страна, целевата стойност на предварителната продажба от $0.080 е определена да донесе на инвеститорите от етап 3 невероятните 220% печалби. Крипто ентусиастите посочват VC Spectra (SPCT) като един от най-добрите алткойни за инвестиране днес, така че не се колебайте да се присъедините към публичната предварителна продажба.

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Биковете на Blur (BLUR) очакват значителни покачвания на цената в предстоящия период

BLUR ентусиастите прогнозират, че токенът скоро може да успее да си възвърне юлските стойности около $0.320, въз основа на нарастващата популярност на BLUR в NFT сферата.

Според доклада, който платформата за блокчейн анализи Messari публикува на 22 август, BLUR е успяла да доминира на около 60% от NFT пазара в Етериум. Експертите смятат, че този успех е станал възможен благодарение на airdrop събитието на BLUR на 14 февруари. Следователно много крипто ентусиасти оценяват BLUR като привлекателна стартова площадка за NFT проекти.

Освен това биковете прогнозират, че отключването на над 2 милиона BLUR токена през февруари 2024 г. може значително да повиши ликвидността на монетата. Анализаторите посочват също, че 100-те най-големи портфейла не са търгували BLUR през последния месец, което е отражение на увереността на китовете в предстоящото пазарно представяне на BLUR.

От друга страна, мечките на BLUR предупреждават, че токенът скоро може да навлезе в негативна тенденция поради продължителната си неспособност да достигне прага от $0.250.

Търговският обем на BLUR също се повиши с 50% през последните 24 часа, като към момента на писане на статията е малко над $38 милиона. По този начин някои критици смятат, че много притежатели на BLUR може скоро да се преместят към по-надеждни платформи.

Най-добрите крипто експерти са убедени, че VC Spectra (SPCT) със сигурност ще надмине конкуренти като Blur (BLUR) веднага щом се появи на големите борси, така че не забравяйте да инвестирате сега и да получите 10% бонус върху всички депозити!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Важно: Тази статия се предоставя само с информационна цел и не е предназначена за инвестиционен съвет. Съдържанието не представлява препоръка за покупка, продажба или държане на ценни книжа или финансови инструменти. Читателите трябва да провеждат собствени проучвания и да се консултират с финансови съветници, преди да вземат инвестиционни решения. Представената информация може да не е актуална и да се окаже остаряла.

С достъпа до и прочитането на тази статия вие потвърждавате и се съгласявате с горното оповестяване и отказ от отговорност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.