Home

Топ меме монети, които да следите за 10x печалба през 2024 г: Ще се издигне ли Angry Pepe Fork по-високо от Floki, Super Trump, GameStop и Brett

16.06.2024 9:11 6мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ меме монети, които да следите за 10x печалба през 2024 г: Ще се издигне ли Angry Pepe Fork по-високо от Floki, Super Trump, GameStop и Brett

Разгледайте едни от топ меме монетите, които да следите за 10x печалба през 2024 г: Angry Pepe Fork, Brett, GameStop, Floki и Super Trump.

Пазарът на меме монети преживя едно от най-големите си възстановявания през 2024 г., като достигна зашеметяваща пазарна капитализация от над $70 милиарда в пика си. По този начин, с помощта на креативността, общността и технологиите, е възможно да се очаква по-нататъшен растеж от меме токените през останалата част от този бичи цикъл.

Тъй като се очаква пазарът да нарасне още повече през тази година, много инвеститори вече са в търсене на най-добрите меме токени, в които да инвестират за 10Х възвръщаемост. Angry Pepe Fork, Floki, Super Trump, GameStop и Brett са топ меме монетите, които са показали потенциал за възвръщаемост от такъв мащаб.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


5 от топ меме монетите, които да купите за 10Х печалба

  • Angry Pepe Fork: Новият MemeFi проект, който е на път да направи революция в индустрията на мемо монетите
  • Floki: Тъй като институционалните инвестиции продължават да се увеличават с по-нататъшното навлизане на Floki в гейминг индустрията, цената на тази меме монета може да продължи да се покачва.
  • Super Trump: Влизането на Доналд Тръмп в изборите през 2024 г. и приемането на криптовалути за кампанията му със сигурност ще се отрази на рязкото покачване на цената на STRUMP.
  • GameStop: меме монета, която е посветена на едно от най-големите събития в историята на пазара – шорт скуиза на GameStop през 2021 г.
  • Brett: е една от меме монетите, които трябва да се наблюдават за значителен ръст, базирана на комикса „Боен клуб“.

Поглед отблизо към най-добрите меме монети, които да следите през 2024 г.

Angry Pepe Fork (APORK)

Angry Pepe Fork (APORK) е начело на списъка с меме монети, в които да насочите внимание, заради иновативния си MemeFi модел. Целта на Angry Pepe Fork и нейния MemeFi модел е да направи революция на целия пазар на меме монети, като се отърве от зомби монети, които са предизвикали хаос в пространството.

Две открояващи се характеристики на Angry Pepe Fork, които привлякоха интереса на хората, са;

  • Завладявай, за да печелиш: Водещата функция на APORK, тъй като дава възможност на членовете на общността да печелят колективно и да получават безплатни APORK монети и други бонуси за победа над зомби меме монети.
  • Увеличаване на стейкинга: годишният процент на доходност (APY) на APORK се увеличава, тъй като членовете на общността избиват зомби монети от пазара. Колкото повече зомби монети са изхвърлени, толкова по-висока е APY.
  • Angry Pepe Fork е просто още един меме токен; моделът Conquer To Earn превръща APORK във фар на надеждата и предизвикателството към нормата за всички онези, които са се опарили от монети, базирани на хайп. Поради тази причина APORK е избран за една от най-добрите меме монети, в които да насочите вниманието си, ако търсите печалби от над 10 пъти.

Тези, които са пропуснали ранните масивни ралита на Shiba Inu и Dogecoin, сега имат крайния шанс да влязат в следващото голямо нещо на пазара на меме монети. Понастоящем цената на APORK е само $0.014 за монета в първия кръг на предварителна продажба, но пазарните експерти са определили цел между $1 и $3 за меме токена.

Floki (FLOKI)

През 2024 г. Floki (FLOKI) е една от най-горещите актуалните, като от началото на годината досега се е увеличила с над 60%. Освен това в средата на май Floki формира бичи модел, което означава, че цената му ще продължи да се увеличава още повече. Силните технически показатели на Floki се подкрепят от нарастващата подкрепа от страна на институционалните инвеститори.

Неотдавнашната покупка на Floki Inu за $12 милиона от DWF Labs поставя тази монета сред дори най-добрите меме монети – Dogecoin и Shiba Inu. След като всичко се подрежда в полза на Floki, шансовете ѝ за печалби в бъдеще са високи, което я прави една от най-добрите меме монети, в които да насочите внимание.

Super Trump (STRUMP)

Super Trump (STRUMP) е един от новите меме токени на Solana, който беше пуснат в чест на бившия президент на САЩ и в момента се издига в сегмента на меме монетите. Данните от CoinMarketCap сочат, че меме монетата е поскъпнала с над 450% през последния месец.

Ако възходящият тренд се запази до момента на изборите, експертите определят пазарната капитализация на Super Trump на $100 милиона от сегашните нива от под $50 милиона. Що се отнася до цената, Super Trump показа потенциал, който може да се увеличи 10Х по време на следващия бичи цикъл.

GameStop (GME)

Сред меме токените на Solana, които сега са популярни в крипто пространството, Gamestop (GME) е един от най-големите печеливши. Ръстът през последните няколко месеца е свързан най-вече с принадлежността към проекта за игри Gamestop.
Цената на токените GME се е повишила с повече от 3,500% от средата на май, което ги превръща в една от топ меме монетите в момента. Графиката на цената на GameStop все още изглежда възходяща и не показва признаци, че скоро ще спре да се покачва. По отношение на тази меме монета анализаторите са оптимисти и прогнозират още печалби в близко бъдеще.

Brett (BRETT)

Монетата Brett (BRETT) е един от новите меме токени, който бързо се превръща в звездата на бичия пазар на меме монети. Неотдавнашното листване на BRETT в KuCoin доведе до повишаване на цената на монетата с повече от 400%, за да достигне нов ATH.

За да отпразнува листването, Brett също така стартира airdrop, при който 1.2 милиона монети ще бъдат разпределени между потребителите, които поканят нови членове в KuCoin. Експерт по криптовалути, подвизаващ се под псевдонима “Stasher”, заяви, че Brett се движи по същия път като популярните меме инициативи като Dogecoin, Pepe и Shiba Inu, което я прави една от най-добрите меме монети, в които да се насочите внимание за над 10 пъти по-голяма печалба.

Коя меме монета ще отчете най-голяма възвръщаемост през тази година

Според разработчиците следните меме монети са тези, които можете да следите за 10x печалба през 2024 г.: Angry Pepe Fork, Floki, GameStop, Super Trump и Brett. От тях APORK не само носи само функционалност, но и фантастичен нов подход, който може да промени траекторията на пространството на меме монетите.

Освен това програмата за стимулиране, която съпътства „Conquer To Earn“ модела на APORK, означава, че платформата бързо ще привлече отдадени потребители. Поради въздействието, което този проект може да окаже върху цялото пространство на меме монетите, Angry Pepe Fork може да нарасне над 10 пъти на тазгодишния бичи пазар, надминавайки други монети.

Заключение

Досега, през 2024 г., меме монетите далеч надминаха другите водещи сектори в крипто индустрията. Въз основа на прогнозите на пазарните експерти тази тенденция ще продължи през цялата година. По този начин инвеститорите, които искат да се възползват от тази тенденция с 10x или повече печалби, трябва да погледнат към APORK, FLOKI, Super Trump, GameStop и Brett.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Докато Bitcoin, Ethereum и Solana растат, пускането на Furrever Token завладява крипто общността

В динамично развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Solana (SOL) отдавна са тежката категория, която привлича значително внимание и инвестиции.

16.07.2024 12:37 5мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.