НАЧАЛО Прессъобщения

Топ меме монети, които да наблюдавате за потенциални печалби ако се появи бичи пазар през 2024 г.

21.02.2024 10:16 7 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ меме монети, които да наблюдавате за потенциални печалби ако се появи бичи пазар през 2024 г.

Меме монетите предизвикаха интереса на криптовалутната общност поради потенциала си за бърз ръст на цените и брандинг.

Няма определена класация за меме монетите; вместо това те бяха избрани въз основа на много критерии, като например пазарен потенциал, развойна дейност и участие в общността.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Растеж на пазара на меме монетите

Секторът на меме монетите, какъвто го познаваме днес, започна чрез създаването на “Dogecoin” като шега, насочена към Биткойн и спекулативния характер на много криптовалути. Днес пазарът на меме монети се използва, за да се демонстрира, че криптовалутите могат да се използват за много цели.

С течение на годините меме монетите се превърнаха в символ на това колко голям успех може да постигне една общност, като се обедини зад обща кауза. Меме монетите не само получиха масово одобрение, но и се превърнаха в един от най-големите сектори на криптовалутите, с пазарна капитализация от над $22.3 милиарда

Топ мем монети според пазарната капитализация

Това, което започна с Dogecoin, днес се е превърнало в пазар с над 1,500 проекта. Меме монетите не само увеличават броя си, но и намират уникални случаи на употреба, като по този начин засилват перспективите си за растеж. 

По-долу са представени меме монетите, които в момента управляват пазара.

  • Dogecoin: Като пионер в този бързо развиващ се сектор, DOGE остава доминираща сила. Понастоящем пазарната капитализация на проекта е $12.08 милиарда, което представлява 54,5% от общия пазарен дял на меме монетите.
  • Shiba Inu: Създадена като претендент на $DOGE, SHIB бързо намери общност в крипто пространството. Въпреки че SHIB не успя да измести DOGE, сега монетата е втората по големина меме криптовалута с пазарна капитализация от $5.6 милиарда.
  • Bonk: Както при много меме монети, Bonk намери своя собствена общност, стартирайки на блокчейна Solana, за да увеличи ликвидността на децентрализираните борси на блокзейна. Това бързо превърна BONK в успех и му донесе пазарна капитализация от приблизително $752 милиона

Топ мемори монети, които да следите през 2024 г.

Shiba Inu (SHIB) се стреми към по-голяма полезност

Shiba Inu е втората по големина меме монета по пазарна капитализация, известна още като “убиецът на Dogecoin”. Досега екипът на Shiba Inu е работил по толкова много развития, с цел да увеличи случаите на използване на Shiba Inu. 

Нейният блокчейн от втори слой, Shibarium реализира огромно приемане през последните няколко месеца, тъй като продължава да преминава един крайъгълен камък след друг. Друга разработка, по която работи екипът, е Shib identity, която има за цел да направи мрежата по-децентрализирана и да увеличи сигурността на потребителите. 

Dogecoin (DOGE): Все още е начело

През 2013 г. Dogecoin (DOGE) започна като интернет шега спрямо Биткойн, но в крайна сметка се разшири и се превърна в най-голямата меме криптовалута. Dogecoin достигна своя зенит отчасти благодарение на подкрепата на известни личности като Илон Мъск.

Процъфтяващата и ангажирана общност на меме монетата също допринесе за неговия растеж. Тази общност последователно подкрепя Dogecoin въпреки колебанията в цените и многократно го е изтласквала напред.

Pepe Coin (PEPE) Водеща система за възнаграждение 

Pepe (PEPE) беше една от пробивните меме монети през 2023 г. Тази дефлационна криптовалута, базирана на Етериум, придоби огромна популярност, тъй като беше вдъхновена от интернет мемето Pepe the Frog.

Дефлационният механизъм на Pepe, изгарянето на токени и система за преразпределение я отличава от другите меме монети. Първо, масивното предлагане на токени на Pepe от 420,690,000,000,000,000 прави изгарянето на токени важно, тъй като то помага за намаляване на общото предлагане.

В допълнение към този механизъм Pepe Coin преразпределя 1% от всяка транзакция в пул, който се раздава на всички притежатели на всеки час. Тази очарователна структура на възнаграждението насърчава дългосрочното държане сред инвеститорите.

Floki (FLOKI): Ще бъде ли хипердефлацията ключът?

Floki (FLOKI) освен меме монета е и функционален токен за екосистемата на Floki Inu. За разлика от други меме монети, Floki Inu е хипердефлационна монета, която има автоматично изгаряне, за да намали предлагането си. 

Въпреки че Floki произхожда като меме монета, компанията се стреми да разшири своята екосистема и случаи на използване извън крипто. За да увеличат функционалността ѝ, те създават метавселена и NFT пазар.

Също така, Floki Inu е многоверижен токен, което означава, че може да се използва в Ethereum и Binance Smart Chain (BSC). Тази способност може да повлияе на приемането и цената на мемори монетата през 2024 г.

Bonk (BONK) е лидер на меме монетите на Solana

Bonk (BONK), е най-голямата меме монета, базирана на Solana. Притежателите на токени бяха изумени и развълнувани, когато тя избухна през 2023 г. Някои от тези, които инвестираха в токена преди ръста на цената, станаха крипто милионери, а мнозина станаха свидетели на огромни печалби. 

Интересно е, че екипът на Bonk продължава разработването на цялостна екосистема, която ще включва BonkSwap, BonkDex и BonkVault. Тези компоненти на екосистемата ще допринесат за функционалността и стойността на Bonk през следващите месеци.

Dogwifhat (WIF): Децентрализацията преминава на следващото ниво

Dogwifhat (WIF) е меме монета, базирана на Solana, на която е изобразено куче от породата Шиба, носещо розова плетена шапка. Блокчейнът Solana е известен със своите бързи и рентабилни транзакции – характеристики, от които Dogwifhat ще се възползва.

Ключова характеристика на платформата Dogwifhat е нейният ангажимент за децентрализация по отношение на собствеността. Създателите са се отказали от контрола. В резултат на това нито една страна няма контрол върху монетата.

Memecoin (MEME) в преследване на бъдещето в Web3 сектора

Memecoin (MEME) е родният токен за екосистемата Memeland – Web3 инициатива, тясно свързана с популярната платформа 9GAG. Мисията на Memeland се съсредоточава върху свързването на създателите и общностите чрез използване на MEME токена и незаменяеми токени (NFT) по творчески начини.

Освен отличителните си NFT-та и MEME токена, Memeland пуска и ангажиращи допълнения като MEME Farming.

Подобни нововъведения са готови да стимулират разпространението и потенциално да повишат стойността на Memecoin през 2024 г., което го прави една от най-добрите меме монети, в които да инвестирате тази година.

PepeFork (PORK): Обещава повече функционалност от конкуренцията

PepeFork (PORK) е меме монета с розов цвят на жабата, която е създадена по модела на Pepe мемето. Този проект е роден с визията да възстанови доверието и да промени пейзажа на инициативите, ръководени от общността, като обещае повече функционалност.

След пускането си токенът рязко поскъпна, достигайки пазарна капитализация от $290 милиона само в рамките на една седмица след дебюта си. В момента плановете на екипа включват игра с NFT карти за търговия и сътрудничество в сектора на меме монетите.

Bone ShibaSwap (BONE): Връщане към общността

Bone ShibaSwap (BONE) е меме монета, базирана на Етериум, и родният токен на ShibaSwap. ShibaSwap е децентрализирана платформа за обмен, където потребителите могат да разменят и търгуват с дигитални активи срещу стимули.

Меме монетата има 250 милиона токена и се използва за управление на платформата. Притежателите на BONE токени могат да предлагат и гласуват за актуализации на протокола ShibaSwap чрез “Doggy DAO”.

Bone ShibaSwap също така подпомага ликвидността на екосистемата SHIB, размяната и стейкингът. Притежателите на Bone ShibaSwap получават 1% от всички BONE на блок за това, че държат токени, като ги купуват или стейкват.

Meme Moguls (MGLS): Следващият двигател на пазара

Meme Moguls (MGLS) е платформа, в която могат да се свържат любителите на меме монети и геймърите. Платформата е домакин на инвестиционна игра, в която играчите тестват своите инвестиционни стратегии и се учат как да инвестират.

Първите 20 играчи в класацията обикновено получават награди и активи в играта. Друга интересна функция, която трябва да се наблюдава, е ” Mogul World”. В тази виртуална среда хората могат да добиват, да стейкват и да взаимодействат помежду си.

В резултат на това Meme Moguls има за цел да се превърне в една от най-добрите меме монети в крипто сектора, тъй като позволява на хората да печелят пари, докато играят игри. Платформата също така организира безплатни и платени турнири за търговия, където играчите се борят за награди и събират мемета. Можете да се присъедините към тях сега само за $0.0036 на токен.

Заключение 

С оглед на броя на меме монетите на пазара днес, инвеститорите вече търсят такива, които предлагат повече функционалност. Същността на тази полезност е да се гарантира, че тяхната значимост и приемане се увеличават с течение на времето, което се отразява на стойността им в дългосрочен план.

Ето защо горепосочените за 10 от най-добре представящите се меме монети, са определени, като имащи потенциал да предложат бъдещи развития, по-голяма разпознаваемост и евентуални печалби сред най-добрите мемо монети, които да купите сега за печалби и достъп до цялостна екосистема.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто анализаторите са бичи настроени към тези 5 криптовалути въпреки слабото начало на април

При много алткойни има големи очаквания за рязък ръст дори преди халвинг събитието на Биткойн, което ще се случи след няколко дни. 

16.04.2024 10:33 6 мин. четене

Мултичейн меме криптовалутата Dogeverse стана абсолютен хит в Япония. На какво се дължи това?

Dogeverse се придвижва доста бързо в своята предпродажба, като събра над $4.5 милиона за отрицателно време. Забележително обаче е представянето в Япония.

15.04.2024 21:45 4 мин. четене

Предпродажбата на Deestream предлага уникален шанс за общностите на Flow и Bitget, насочени към промяна на стрийминг сектора

Предварителната продажба на DeeStream събира глобална подкрепа на фона на нарастващите спекулации за печалба през следващия месец, като по този начин предлага уникален шанс на инвеститорите да се включат в обещаващ проект по време на ранните му дни.

15.04.2024 19:25 3 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

15.04.2024 19:10 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.