НАЧАЛО Прессъобщения

Топ криптовалути за следене тази седмица – XRP, BTCMTX и eTukTuk

07.02.2024 20:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ криптовалути за следене тази седмица – XRP, BTCMTX и eTukTuk

Миналата седмица крипто пазара преживя неочаквани изненади – както добри, така и лоши.

Хакер успя да отмъкне XRP на стойност $113 милиона преди да бъде хванат, Етериум не успя да привлече светлината на прожекторите с новите допълнения към функционалността си, а нови токени са на път да излязат от предварителната си продажба и драстично да променят цената си.

Днес ще разгледаме криптото, което предизвика най-много шум през последната седмица и новите токените, BTCMTX и eTukTuk, които създават вълнение сред крипто общността.

Посетете eTukTuk

Най-лошото за XRP мина ли вече?

Серия от негативни случки сложиха бъдещето на XRP под въпрос. През последните дни цената на токена спадна рязко заради хакерски пробив върху крипто портфейла на Крис Ларсен, изпълнителен председател на Ripple.

Първоначални данни сочиха, че хакнатия портфейл е на самата компания Ripple. Бързите слухове в социалните мрежи създадоха достатъчно шум, за да се намеси X (бившия Twitter) и замрази неверните новини около токена. Това обаче не спря хиляди инвеститори да продадат токена, увеличавайки обема на търговия с 42.17% ($1,118,204,215).

Въпреки сравнително малкия спад в цената на токена (2.3%), крипто акули надушиха кръвта във водата и се възползваха от предизвикания смут. Края на миналата седмица видя огромен ръст на циркулиращото предлагане, 67% от което беше благодарение на големи крипто портфейли.

Тенденциите за XRP сочат надолу

Въпреки че XRP успя да премине този инцидент с минимални загуби, ценовата тенденция не вещае нищо добро за цената му. Към момента XRP успя да се задържи на половин доларовия праг.

През последния месец XRP премина през спад от 15%, падайки от $0.63 до $0.50, към момента на писане. Нещо повече, известния Bitcoin експерт, Макс Кайзер, публично критикува XRP, наричайки го „централизиран боклук“. Несъмнено Ripple губи инерцията си, и ако токена не промени посоката, към която се е запътил, алткойна може да не поеме по добър път.

Нов играч в борба с мечия пазар

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) успя да реализира високи печалби, въпреки  мечия пазар. Токена вече е един от претендентите за най-успешни проекти за 2024 и с добра причина.

Възползвайки се от предстоящите промени около копаенето на Bitcoin, BTCMTX събра подкрепа от хиляди инвеститори и е на път на приключи следващата си фаза от предварителната си продажба.

Bitcoin Minetrix предлага иновативно решение за копаене на Bitcoin, изградено върху веригата Ethereum. Чрез него потребителите ще могат да копаят Bitcoin без практически никакви усилия или технически опит.

Как BTCMTX ще дигитализира копаенето на Bitcoin?

Обяснено по най-прост начин –  инвеститорите купуват Bitcoin Minetrix токени и след това ги залагат в договора за стейкинг на платформата. В замяна те ще печелят кредити за копаене, които след това могат да изгорят и да получат Bitcoin в замяна.

Това осигурява справедлив, сигурен и свободен подход към копаене на Bitcoin. Освен това, BTCMTX е ERC-20 токен, така че потребителите могат да го закупят лесно от всеки стандартен крипто портфейл.  Друго предимство за копаене на Bitcoin Minetrix е, че това е по-екологично решение за копаене на Bitcoin. Това е важно поради възможните регулационни промени, свързани с копаенето на BTC.

Имайки предвид понижаването на печалбите за копаене, които ще влязат в сила от април тази година, алтернативите за копаене ще стават все по-търсени, а Bitcoin Minetrix е в перфектната позиция да се възползва от идващите промени и реализира големи печалби за ранните си инвеститори.

За момента проекта е събрал над $10.3 милиона, като цената на BTCMTX е $0.0133 и ще се покачи в излизането на проекта от предварителната си продажба в близкото бъдеще.

Купете Bitcoin Minetrix

eTukTuk не спира да събира инвеститори

Едно от най-атрактивните предложения тази година несъмнено е зеления крипто проект eTukTuk (TUK), обещаваш да обнови начина на транспорт в развиващите се страни. Иновативните решения, които TUK предлага, успяха да съберат подкрепа от инвеститори и да реализират събирането на $832,000 малко след старта на проекта.

Залагайки на развиващата се технология за това десетилетие, а именно зелената енергия, eTukTuk  цели да предлага достъпни и екологични транспортни решения, като същевременно се стреми да намали икономическото разделение в развиващите се страни. Мисията му е да създаде „rEVolution“ в транспортното пространство чрез блокчейн технологии и изкуствен интелект.

Може ли един токен да промени транспорта в третия свят?

Постиженията на eTukTuk се простират отвъд паричния му успех. В момента проекта постига забележителни резултати и създава сътрудничества. Основателите на проекта осъществиха партньорство с правителството на Шри Ланка, целящо създаването на над 200 места за зарядни станции на електромобили, осигуряващи значителни предимства за шофьори. Очаква се шофьорите да изпитат до 400% намаление на оперативните разходи в сравнение с използването на TukTuks, задвижвани от изкопаеми горива.

eTukTuk безпроблемно успя да интегрира opBNB от BNB Chain, подсигурявайки си солидна фондация за градене на функции в блокчейн системата. Този преход беше подхранван от приемането на метода за консенсус Proof of Staked Authority (PoSA) на BNB Chain, метод, който стана особено популярен през 2023 г.

eTukTuk притежава капацитета да доставя ползи на всички, които вярват че бъдещето е зелено. Ако за вас опазването на околната среда е не по-малко важно от здравословното портфолио, то може да следите предварителната продажба на eTukTuk.

Посетете eTukTuk


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Най-добрите онлайн крипто казина, които да обмислите през 2024

Крипто казината са може би едни от най-лесно достъпните сайтове за игри, позволяващи на клиентите да играят доказано честни игри, използвайки криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

23.02.2024 8:42 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.