НАЧАЛО Прессъобщения

Топ криптовалути, които да следите през Q4 2023: Solana, VC Spectra, Toncoin

ноември 1, 2023 10:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ криптовалути, които да следите през Q4 2023: Solana, VC Spectra, Toncoin

През четвъртото тримесечие на 2023 г. три криптовалути привличат вниманието с последните си разработки.

Докато Solana (SOL) отбеляза рязък ръст на стойността си благодарение на стратегическите партньорства, VC Spectra (SPCT) се отличава с впечатляващия си ръст по време на публичната си предварителна продажба. Toncoin (TON) от своя страна разширява обхвата си до огромна потребителска база.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Кой от тези токени може да е една от най-добрите криптовалути за покупка за четвъртото тримесечие? Нека да проучим подробностите!

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Прогноза за цената на Solana: Положителна прогноза за SOL

Solana (SOL) направи важно съобщение, като заяви, че общата заключена стойност, блокирана в мрежата на Solana (SOL), е надхвърлила $339.67 милиона благодарение на партньорството си с Visa в началото на октомври.

Тази новина за Solana (SOL) оказа положително въздействие върху прогнозата за цената на SOL, което доведе до рязко покачване на стойността на криптовалутата.

В рамките на същия месец Solflare, популярен портфейл на Solana (SOL), представи вълнуваща нова функция, която позволява на потребителите на MetaMask безпроблемно да управляват Solana (SOL) портфейлите си директно от съществуващия портфейл на MetaMask. Тази интеграция предлага допълнително удобство и достъпност за потребителите.

Анализаторите очакват, че с нарастващото приемане на Solana (SOL) стойността ѝ ще продължи да се повишава. Въз основа на текущата прогноза за цената на SOL се очаква цената на монетата да достигне $60.17 преди края на 2023 г. За справка, през октомври Solana се търгуваше на цена от около $32.99.

VC Spectra (SPCT) установява нов стандарт за крипто инвестициите

С навлизането в четвъртото тримесечие на 2023 г. VC Spectra (SPCT) привлече значително внимание. С впечатляващото си представяне в текущата публична предварителна продажба протоколът се очертава като гореща криптовалута, която трябва да се следи.

Едно от основните предимства на VC Spectra (SPCT) е неговият ангажимент за устойчиви и етични инвестиционни практики. Проектът внимателно подбира инвестиции, които съответстват на основните му ценности за устойчивост, прозрачност и социална отговорност.

За да осигури ликвидност на токените на своята платформа, VC Spectra използва стратегия за създаване на пазари. Това включва стратегическо поставяне на поръчки за покупка и продажба на различни ценови нива, като по този начин се създава последователен пазар на токени.

Поддържайки ликвидност, VC Spectra подобрява търговското изживяване и свежда до минимум потенциалната волатилност на цените.
Освен това родният токен на VC Spectra, SPCT, вече демонстрира впечатляващ растеж по време на публичната си предварителна продажба.

Инвеститорите, които участваха в етап 1 на предварителната продажба, се радваха на забележителна възвръщаемост от 587%, тъй като токенът нарасна до $0.055 в етап 4. С оптимистичната прогноза SPCT да надхвърли границата от $0.080 до края на предварителната продажба, платформата се позиционира като добра крипто инвестиция през четвъртото тримесечие.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Партньорствата на Toncoin (TON) предизвикват рязък скок в пазарната стойност

Фондацията Toncoin (TON) направи вълнуващо съобщение в началото на октомври, разкривайки партньорството си с Elliptic. Това сътрудничество има ключовата цел да засили сигурността на мрежата на Toncoin (TON). Elliptic, известна с опита си в областта на блокчейн анализа, ще следи активно адресите на Toncoin (TON) портфейлите и ще идентифицира своевременно всички свързани с тях злонамерени дейности или участници.

Съобщението от Toncoin (TON) оказа сериозно въздействие върху пазара на криптовалути, като предизвика забележителен скок в стойността на Toncoin (TON). Докато през октомври TON се търгуваше за около $2.08, експертите прогнозират, че цената на алткойна ще достигне $3.54 преди края на 2023 г.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 9:30 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.