НАЧАЛО Прессъобщения

Топ криптовалути, които да наблюдавате: KangaMoon (KANG) достигна $3 милиона в предварителна продажба, като открадна вниманието от AXS, NEAR, XRP и MATIC

02.04.2024 8:57 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ криптовалути, които да наблюдавате: KangaMoon (KANG) достигна $3 милиона в предварителна продажба, като открадна вниманието от AXS, NEAR, XRP и MATIC

Пазарът на криптовалути е динамичен пейзаж, движен от иновации и сътресения. Въпреки че предлага на инвеститорите потенциал за значителна възвръщаемост, навигирането в тази постоянно променяща се среда изисква стратегически подход.

По този начин тази статия ви дава възможност да вземате информирани инвестиционни решения, като предоставя задълбочени анализи на водещите претенденти през март 2024 г. и след това.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Отвъд преследването на последните модни тенденции, статията се фокусира върху едни от най-добрите криптовалути като Axie Infinity (AXS), XRP, NEAR Protocol (NEAR) и Polygon (MATIC), като същевременно се разглежда вълнуващия потенциал на нововъзникващи проекти като KangaMoon (KANG).

KangaMoon осигурява 180% възвръщаемост на инвестициите на ранните инвеститори, след като премина четвъртия етап от предварителната продажба на токени

KangaMoon (KANG) иска да да промени пазара на меме монети, като потенциално задмине печалбите, постигнати от Pepe през 2023 г. Проектът привлече значителен инвеститорски интерес по време на предварителната си продажба, като събраните средства надхвърлиха $3 милиона.

За разлика от обикновените меме монети, KangaMoon се отличава с уникалната си комбинация от гейминг “Play-To-Earn” механика и интегрирани социални функции. Този иновативен подход позволява на играчите не само да се състезават в различни игрови събития, но и да печелят награди.

За да се насърчи допълнително една по-ангажираща екосистема, търговците също могат да участват, като прогнозират резултатите от мачовете. Цената на предварителната продажба вече отбеляза значително увеличение от 180% от първоначалната си цена от $0.005 до настоящата цена от $0.014.

Понастоящем предварителната продажба на KangaMoon предлага 10% бонус върху покупките, а с очакваното листване на пърокласни борси до второто тримесечие на 2024 г. проектът се поставя като най-добрата криптовалута за наблюдение през 2024 г.

Освен това той представлява убедителна точка за влизане в бързо развиващия се NFT гейминг пазар на стойност $200 милиарда. Анализаторите на индустрията прогнозират значителна възвръщаемост за инвеститорите в KangaMoon, като някои от тях предвиждат потенциално 100Х увеличение през следващите месеци.

KangaMoon – врата към иновациите и високата възвръщаемост на играта

KangaMoon се очертава като фар на иновациите и потенциала на пазара на криптовалути. Подобно на Ripple, NEAR, Axie Infinity и MATIC, които видяха своите върхове и спадове, KangaMoon предлага на инвеститорите обещаваща възможност със своята уникална комбинация от Play-to-Еarn елементи на GameFi и SocialFi.

С успешната си текуща предварителна продажба на токени и амбициозната си визия за интегриране на криптовалутата в ежедневието, KangaMoon не е просто поредната меме монета; тя е трансформираща сила, която преоформя крипто пазара. За инвеститорите, които търсят следващото голямо нещо в сектора на криптовалутите, KangaMoon е пример за бъдеще, в което дигиталните валути играят централна роля в ежедневието и финансовото овластяване.

Междувременно това, което наистина отличава KangaMoon, е нейният ангажимент за устойчивост и приобщаване, като насърчава екосистема, управлявана от общността, в която властта е разпределена между всички участници. Със своята стабилна инфраструктура и иновативни функции KangaMoon обещава да предефинира пейзажите както на меме монетите, така и на DeFi, превръщайки я в една от най-добрите криптовалути за умелите инвеститори.

Понастоящем в четвъртия етап от предварителната си продажба KangaMoon е предизвикала значителен интерес, за което свидетелстват забележителният скок на стойността от 180% и потенциалното увеличение на фонда за предварителна продажба до $3.5 милиона до второто тримесечие на 2024 г. До края на годината някои анализатори прогнозират, че цената на KangaMoon може да достигне $1, което показва потенциала ѝ за безпрецедентен растеж.

Axie Infinity (AXS): Лидер в игрите от типа “Play-to-Earn” със силен фокус върху потребителите

Възползвайки се от позицията си на лидер в областта на P2E игрите, Axie Infinity (AXS) демонстрира непоколебим ангажимент към ангажираността на потребителите чрез непрекъснати актуализации, които подобряват както механиката на играта, така и цялостното преживяване на играчите. Неотдавнашното разширяване на платформата с “Town builders” и възприемането на по-децентрализиран модел на управление допълнително затвърждават пионерската ѝ роля в индустрията.

AXS, родния функционален токен на Axie Infinity, дава възможност на играчите да участват в стейкинг механизмите и да печелят награди, като насърчава динамичен инвестиционен път в пресечната точка на игрите и децентрализираните финанси (DeFi). Анализаторите от всички страни споделят определено оптимистична перспектива за бъдещата траектория на Axie Infinity, което предполага, че токенът на Axie Infinity носи значителни обещания за инвеститорите.

NEAR Protocol (NEAR) се отличава с впечатляващ потенциал за растеж

NEAR Protocol (NEAR) демонстрира впечатляващ растеж, като поскъпна със 115% през последния месец и със зашеметяващите 304% през последната година. Този бичи импулс позиционира NEAR благоприятно, с потенциал за по-нататъшно увеличение на цената, ако успее да преодолее нивата на съпротива при $8.49 и $9.11.

Разумните инвеститори обаче трябва да отчитат присъщата на пазара на криптовалути волатилност. Макар че текущата цена на NEAR от $7.93 се намира доста под историческия връх от $20.69, което показва възможност за растеж, неотдавнашният значителен ценови скок налага предпазлив подход.

Исторически погледнато, корекциите често следват периоди на бързо нарастване на цените. В краткосрочен план цената на NEAR може да се върне към 10-дневната си пълзяща средна стойност от $6.9, с възможност за по-нататъшен спад до 100-дневната средна стойност от $4.06. Тези потенциални корекции, макар и на пръв поглед негативни, могат да допринесат за дългосрочната стабилност на цените.

Тъй като XRP показва признаци на възраждане, инвеститорите очакват бичо рали

В неотдавнашния възход на основните криптовалути, XRP се очертава като потенциален лидер в категорията на алткойните, проявявайки необходимите характеристики, за да поддържа бичия си импулс. През последните четири седмици токенът XRP отбеляза близо 21% поскъпване и в момента се консолидира около ценовата точка от $0.60.

Допълнителният технически анализ на XRP разкрива силна зона на подкрепа, допълнително подкрепена от значителен обем на търговията – показателен знак за продължаващ инвеститорски интерес. Тази положителна техническа картина, съчетана с потенциала за благоприятен изход от текущото съдебно дело на Ripple със SEC, позиционира XRP за потенциално бичо рали в близко бъдеще.

MATIC на Polygon се възстановява над $1, но доверието на инвеститорите остава колебливо

Въпреки че си проправи път обратно над ключовата граница от $1, MATIC се бори да възвърне ентусиазма, който подхранваше по-ранния ѝ растеж. Това се изразява в тревожен спад на активността във веригата, като броят на активните дневни адреси в мрежата на Polygon спадна от средно 408,000 до едва 314,000 в рамките на една седмица. Забавянето обхваща не само съществуващите потребители, но и създаването на нови адреси, което също е в процес на спиране.

Това колективно колебание на потенциалните инвеститори доведе до най-ниската точка на растеж на мрежата от декември 2023 г. насам, което повдига червени знамена за бъдещата траектория на MATIC. Перспективите за цената на токена остават забулени в несигурност. Макар че надхвърлянето на прага от $1 и дори краткотрайното преодоляване на нивото на съпротива от $1.02 даде лъч надежда, стабилността на цената на MATIC зависи от един критичен фактор: доверието на инвеститорите. Пробив под решаващата подкрепа от $1 може да предизвика ефект на доминото, който потенциално да доведе до спад на MATIC до $0.88.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.