НАЧАЛО Прессъобщения

Топ криптовалути, които да купите, преди да повишат стойността си: XRP, Everlodge и Ethereum

октомври 22, 2023 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ криптовалути, които да купите, преди да повишат стойността си: XRP, Everlodge и Ethereum

Научете повече за бъдещите движения на цените на XRP, Ethereum и Everlodge, за да видите докъде може да се покачи стойността им през 2023 г.

Според последните доклади XRP, Ethereum (ETH) и Everlodge (ELDG) са трите криптовалути, които скоро могат да предизвикат скок. Днес ще разгледаме представянето на цените им, за да видим докъде могат да се повишат. 

Обобщение

  • XRP може да повиши стойността си до $0.79 до края на 2023 г.
  • Ethereum може да се изкачи до своя връх от $2,335.71 до края на четвъртото тримесечие
  • Everlodge се очаква да увеличи стойността си с 3,500%, когато стартира

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Очаква се XRP да достигне нови висоти до края на четвъртото тримесечие

Наскоро XRP отбеляза възход на стойността си, особено след спада на пазара през предходния месец. Сега монетата се намира в зелената зона и е набрала значителна инерция. Криптовалутата увеличи стойността си от $0.47 до $0.049. Според анализаторите, ако криптовалутата преодолее ценовата бариера от $0.60, тя може да достигне нови висоти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.


Пазарната капитализация на XRP възлиза на около $26.098 трилиона, а 24-часовият обем на търговия е малко над $674 милиона. Това означава, че тя е петата по големина криптовалута в световен мащаб. Въз основа на текущата прогноза за цената на токена, XRP може да нарасне до $0.79 преди края на годината.

Пускането на пазара на Scroll може да бъде катализатор за растежа на Ethereum (ETH)

Етериум (ETH) отбеляза значителен подем в представянето си напоследък. Катализаторът на този растеж беше пускането на Scroll. Това е пространство за Етериум виртуална машина с нулеви знания (zkEVM), което може да мащабира мрежата и в резултат на това да привлече повече разработчици и потребители. Официалното съобщение беше публикувано на 17 октомври. 

Данните от Etherescan обаче сочат, че то е било стартирано преди седмица. Въз основа на най-скорошното представяне на цената на Ethereum, криптовалутата се търгуваше между $1528.77 и $1,601. Скоро обаче някои анализатори вярват, че монетата може да пробие над ценовия диапазон от $2,000. Според прогноза за цената на Ethereum максималният ѝ потенциал за 2023 г. е на стойност $2,335.71.

Everlodge (ELDG) може да повиши стойността си с 3,500% при стартирането си

Освен XRP и Ethereum, друга криптовалута, която може да отбележи ръст в стойността през 2023 г., е Everlodge. Предварителната продажба вече наближава своят етап 6, тъй като инвеститорите и търговците в световен мащаб започнаха да се интересуват от проекта.

Everlodge ще даде възможност на потребителите да инвестират в недвижими имоти и жилища. Това е сектор на стойност $280 трилиона, който сега ще стане достъпен за обикновения инвеститор. 

За да работи всичко това, платформата издава имоти като NFT и след това ги фракционира. В резултат на това имот на стойност милиони може да бъде съсобствен на няколко души, като се започне само с инвестиция от $100.

Всеки може също така да използва тези NFT като обезпечение, за да получи заем в платформата за кредитиране. ELDG е роден токен и по време на eтап 5 се търгува на цена от $0.02.

При стартирането анализаторите прогнозират, че криптовалутата може да достигне максимално увеличение на цената от 3,500%.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.