НАЧАЛО Прессъобщения

Топ крипто анализатори вярват, че Pushd (PUSHD) може да изпревари Shiba Inu (SHIB) и Chainlink (LINK) през 2024 г.

20.01.2024 10:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ крипто анализатори вярват, че Pushd (PUSHD) може да изпревари Shiba Inu (SHIB) и Chainlink (LINK) през 2024 г.

Shiba Inu (SHIB) е меме монета като никоя друга и е изградена върху блокчейна на Ethereum, а SHIB е нейният роден токен. Екосистемата на Shiba Inu (SHIB) предизвика усмивки по лицата на хората в целия децентрализиран пазар.

Това е по-светла монета, но все пак има достатъчно добри финансови перспективи. По тази причина инвеститорите са привлечени от Shiba Inu (SHIB). Но изглежда, че сега вниманието на инвеститорите е привлечено от новодошлата монета Pushd (PUSHD).

Chainlink (LINK) се захранва от голяма мрежа от оператори на възли, анализатори, доставчици на данни, разработчици на смарт договори, одитори по сигурността и много други. Chainlink (LINK) е абстрактен слой на блокчейн, който гарантира, че смарт договорите са универсално свързани.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Chainlink (LINK) е създадена през 2017 г. и бавно се превърна в сила, с която трябва да се съобразяват. Shiba Inu (SHIB) и Chainlink (LINK) губят инвеститори, това е така, защото техните числа вече не вдъхват доверие. Инвеститорите сега се насочват към Pushd (PUSHD), която според тях може да има по-добри прогнози за печалба, както и по-стабилна.

Числата на Shiba Inu (SHIB) са обезкуражаващи

При разглеждане на графиката на Shiba Inu (SHIB) най-яркият цвят е червеният. Shiba Inu (SHIB) не е монетата, която беше преди.

През последната година стойността на токена Shiba Inu (SHIB) е спаднала с около 24%, а през последния месец е спаднала с 3.6%, през последните 7 дни е спаднала с 8.6%. Не изглежда да има сребърна линия в инвестирането в Shiba Inu (SHIB) и не е чудно, че притежателите на Shiba Inu (SHIB) предпочитат да инвестират в Pushd (PUSHD).

Ще се справи ли Chainlink (LINK) добре през 2024 г.?

Chainlink (LINK) може да е добър проект, но дали е най-добрата инвестиция за 2024 г.? В последно време Chainlink (LINK) бележи ръст. Към момента на писане на статията Chainlink (LINK) отразява 9% ръст в пазарната си капитализация и 60% ръст в 24-часовият си обем. Освен това само през последния ден токенът е поскъпнал с 9%.

Pushd (PUSHD) – проектиран да пробуди сектора

Pushd (PUSHD) ще бъде първият децентрализиран онлайн пазар, нещо като Amazon, но с всички предимства, които идват с децентрализацията. Например, Pushd (PUSHD) ще има много по-ниски такси за транзакции от обикновените онлайн пазари, Pushd (PUSHD) ще има и най-бързите тегления и депозити, които децентрализацията предоставя. В допълнение към всичко това потребителите ще могат да печелят награди, когато постигнат определени етапи в платформата.

В момента Pushd (PUSHD) се намира в четвъртия си етап на предварителна продажба и се предлага за $0.075. Експертите вече прогнозират, че Pushd (PUSHD) може да постигне потенциал да се превърне в “син чип” за нула време.

Според много анализатори най-добрият момент да се присъедините към една голяма компания е, докато тя е в етап на предварителна продажба.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.