НАЧАЛО Прессъобщения

Топ изборите на крипто китовете за бичи пазар – Dogecoin, Ethereum and Everlodge

ноември 2, 2023 15:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ изборите на крипто китовете за бичи пазар – Dogecoin, Ethereum and Everlodge

От хилядите налични в момента алткойни, крипто китовете наблюдават Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH) и Everlodge (ELDG) като най-новите си попълнения.

Обобщение

  • Dogecoin ще се изкачи до $0.098 въз основа на текущите прогнози
  • Етериумът може да отбележи покачване на цената до $2,335.71 до края на 2023 г.
  • Everlodge може да поскъпне 80 пъти при пускането си на пазара въз основа на текущите прогнози

Тези криптовалути наскоро отбелязаха експоненциален растеж и анализаторите са оптимистично настроени за бъдещия им ценови импулс.

Днес ще разгледаме последните им данни от графиките, за да видим докъде може да се изкачи стойността им.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Прогнозите за Dogecoin (DOGE) са да достигне $0.098

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза бичо ниво на представяне, а анализаторите прогнозират печалби за криптовалутата в бъдеще. През последните две седмици цената на Dogecoin отбеляза ръст от 15.1%. Всъщност само през последните седем дни стойността на криптовалутата Dogecoin се движеше в диапазона между $0.063886 в ниския край и $0.074175 във високия край.

Пазарната капитализация на криптовалутата възлиза на $9.769 милиарда, което я поставя на 10-то място по големина. Според прогнозата за цената на Dogecoin тя може да нарасне до $0.098 и в резултат на това получи голямо внимание от страна на инвеститорите и търговците.

Ethereum (ETH) може да достигне до $2,335.71

Ethereum (ETH) също се движи във възходяща посока. През последните две седмици цената на актива се е повишила с 14%. Освен това според последни данни криптовалутата разполага с циркулиращо предлагане от около 120 милиона ETH токена.

Само през изминалата седмица цената на ETH отбеляза покачване от $1,688.84 до $1,845.02. Според текущата прогноза за цената на Етериум тя може да достигне $2,335.71 до края на 2023 г.

Everlodge (ELDG) може да скочи 70 пъти при стартирането си

Dogecoin и Ethereum не бяха единствените два избора, направени от китовете, тъй като Everlodge (ELDG) също привлече значително внимание. Индустрията на временното ползване на собственост има по-голяма бариера за навлизане при инвестиция и в резултат на това тя е недостъпна за много хора.

Everlodge е предстоящ пазар на недвижими имоти, който включва елементи на таймшеър и ще ги направи достъпни само за $100.
Платформата ще функционира тези имоти чрез процеса на издаване на имотите като NFT-та, след което те ще се разделят на по-малки части чрез фракциониране.

По този начин всеки ще може да си позволи да стане съсобственик на имот, който може да му осигури възможности за доходи от наем. В резултат на това участниците ще могат да получават пасивен доход, а стойността на NFT-тата ще се увеличава заедно с темпа на поскъпване на имота.

Според информацията всички важни детайли, като собствеността и нотариалните актове, се съхраняват в метаданните на смарт договор.

По време на етап 6 ELDG се търгува на цена от $0.023. Китовете обърнаха значително внимание на проекта, тъй като анализаторите прогнозират 80-кратно покачване при стартирането му.

За повече информация относно предварителната продажба на Everlodge (ELDG) можете да посетите техния уебсайт или да се присъедините към общността им тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.