НАЧАЛО Прессъобщения

Топ DeFi токени, които да наблюдавате през 2024 г.

10.03.2024 13:31 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ DeFi токени, които да наблюдавате през 2024 г.

Според една от по-зашеметяващите прогнози Етериум ще достигне връх от $10,000 в следващи бичи пазар.

Тъй като сферата на децентрализираните финанси (DeFi) заслепява с нарастващ набор от обещаващи токени, този скок може да има потенциални трансформиращи последици.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ето един задълбочен поглед към доминиращите DeFi токени, които може да имат обещаващо бъдеще през 2024 г. и след това.

Предварителната продажба на BlastUP надхвърля $1 милион: В очакване на следващото голямо нещо в крипто сектора

BlastUP, водещата стартова платформа (launchpad) на Blast, наскоро направи фурор в света на криптовалутите с главозамайващия си старт, набирайки над $1 милион за няколко седмици. Този проект създава вълнение и привлича нарастващия брой ранни инвеститори, които вече са признали високия потенциал на BlastUP.

BlastUP иска да се позиционира на път, по който може да достигне успех, като планира да даде възможност на AI и Web3 инструментите за бързо и качествено стартиране на стартъпи. Тя предлага цялостен набор от инструменти и богата система за възнаграждения за всички, които се присъединяват към нея.

Понастоящем BlastUP провежда четвъртия си етап на предварителна продажба, като предлага токени BlastUP на най-ниска цена. Купувайки тези токени сега на цена от $0.05, получавате голяма отстъпка от $0.05, тъй като цената на, която ще бъде листната на борсите е определена на $0.1.

>> Бъдете сред първите! Получете ексклузивните предимства от предварителната продажба на BlastUP <<

Притежателите на BlastUP токени могат да се възползват от редица привилегии, включително разпределение на средства от продажби на токени, ексклузивни награди за лоялни участници за участие в IDO и възможност за получаване на лихви чрез стейкинг.

Следвайки простата мисия да помага на блокчейн стартъпите да растат по-бързо и да печелят повече, BlastUP може да тръгне по път, който да. позиционира като доминираща сила. Екипът от отдадени крипто ентусиасти, стоящи зад проекта, е дълбоко отдаден на своята визия и има амбициозни планове да се превърне в единствен по рода си launchpad за лесен и ефективен ръст в разпознаваемостта сред крипто пространството.

Цялостната пътна карта на BlastUP се простира до 2026 г., като очертава плановете за пускане на AI скрийнър за IDO, разработване на AI инструменти, пригодени за стартъп екипи, и създаване на пазар за общността.

>> Присъединете се към предварителната продажба на BlastUP СЕГА, за да се възползвате от ранните предимства <<

Avalanche поетапно прекратява дейността на уеб портфейла, цената на AVAX е близо до пробив на нивото на съпротива

Avalanche постепенно прекратява дейността на своя уеб портфейл. Настоящата цена на AVAX е около $42, съвсем близо до най-близкото ниво на съпротива от $46.32. Промяната може да раздвижи пазара, като потенциално пробие съпротивата и се насочи към амбициозната втора съпротива на ниво $51.66. Както MACD, така и 10-дневната пълзяща средна подсказват за “покупка”, приписвайки им потенциален ръст.

От друга страна, изключително важно е да се държи под око най-близкото ниво на подкрепа от $33.98. Ако пазарът реагира негативно на прекратяването на дейността на уеб портфейла, може да има опасност от спад. В такъв случай цената може да потъне до второто ниво на подкрепа от $26.97. Неутралните препоръки от RSI и стохастичния показател показват риск от застой на цената. Независимо от това, 100-дневната пълзяща средна все още предполага покупки, сочейки за базисна увереност.

Бичи краткосрочни индикации за Jupiter Token на фона на пускането на токена

Към 10 март Jupiter (JUP) се търгува на цена от $0.75, малко над най-близкото ниво на съпротива от $0.68, което дава бичи индикации за краткосрочен период. Като се има предвид това, в съчетание с предложеното пускане на токени на стойност $123 милиона на хоризонта, има потенциал JUP да се доближи до границата от $0.81 и евентуално да я пробие, предвид тенденцията на растеж и препоръките от RSI и MACD индикаторите.

При по-дългосрочно разглеждане обаче се вземат предвид нивата на подкрепа при $0.42 и $0.30. Макар че JUP има инерция, значителното отключване на токени на пазара може да доведе до корекция на цената, колебаейки се по-близо до тези точки на сигурност. Освен това липсата на прости данни за пълзящата средна стойност за 100 дни ограничава прецизното, дългосрочно прогнозиране. Въпреки това текущата краткосрочна средна стойност от $0.64 разкрива силна текуща позиция.

Нарастващ импулс на Uniswap в условията на нестабилност на криптопазара

Uniswap се представя добре с текуща цена около $14, а последните новини отразяват нарастващите положителни настроения. Индикаторите за импулс, включително MACD и простите пълзящи средни за 10 и 100 дни, сигнализират за “покупка”. Като се има предвид тази възходяща тенденция, достигането на най-близкото ниво на съпротива от $14.5 е мислимо, а пробивът отвъд него към $16.93 остава обещаващ. Приливът на оптимизъм би могъл да предизвика бичи пазар, който да изстреля Uniswap на нови висоти.

Въпреки положителната тенденция обаче, трябва да се действа предпазливо, тъй като непредсказуемостта остава част от крипто пространството. Понастоящем RSI препоръчва “продажба”, което показва потенциални условия на свръх купен токен. Това подсказва за възможно отдръпване, което може да тества най-близкото ниво на подкрепа при $7.05. Ако този краткосрочен сценарий се осъществи, може да видим още по-голямо понижение на цените, потенциално към $2.98 – ниво, което не е виждано от известно време.

Заключение

В заключение, предстоящите години очертават много обещаващи дигитални активи в DeFi екосистемата, а проекти като Avalanche, Jupiter Token и Uniswap притежават своя уникален потенциал. Въпреки това BlastUP поражда най-голмото вълнение досега с иновативната си концепция и съществуването си в екосистемата на Blast. Тази връзка и фактът, че предварителната продажба вече надхвърли $1 милиона, сочат, че BlastUP може да има обещаващо бъдеще.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.