НАЧАЛО Прессъобщения

Топ DeFi монети, които трябва да следите през лятото за потенциални печалби

21.05.2024 9:08 7 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ DeFi монети, които трябва да следите през лятото за потенциални печалби

DeFi пазарът се покачва бързо и може да предложи щедри печалби това лято. Умните търговци преследват отличителни монети, които могат да бъдат много доходоносни.

Днес ще разгледаме 8 от най-добрите DeFi монети, които трябва да купите преди лятото на 2024 г., за да изпитате големи печалби.

Осемте най-добри DeFi проекта, които трябва да държите в полезрението си

  • DTX Exchange (DTX) – Една от най-добрите цялостни DeFi криптовалути, които могат да предефинират индустрията.
  • Chainlink (LINK) – Уникален DeFi проект, който е от съществено значение за пазара.
  • Fantom (FTM) – Друга мащабируема блокчейн платформа, предназначена за DeFi приложения.
  • Avalanche (AVAX) – DeFi монета, която показва огромни печалби.
  • THORChain (RUNE) – Заслужаваща внимание монета, която се търгува на зелено.
  • Ethena (ENA) – Друга DeFi монета показва бичи признаци.
  • Jupiter (JUP) – Базиран на Solana DeFi проект, който носи високи скорости.
  • The Graph (GRT) – Криптовалута, която в момента се намира във възходящ тренд.

Сега ще се потопим по-подробно във всяка от тези DeFi монети.

DTX Exchange (DTX)

Борсата DTX (DTX) е изгряваща звезда в етап на предварителна продажба в пространството на DeFi монетите. Нейната стойност вече се е повишила със 100%, като сега е на ниво при $0.04 на етап 2 от предварителната продажба. Представянето му е изключително, тъй като досега е набрал над $500,000, а прогнозите са да достигне $1 милиона до края на този месец.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този DeFi проект прави революция в индустрията за търговия, като съчетава най-добрите CEX и DEX в една платформа. С този хибриден модел на търговия трейдърите по целия свят могат да използват ливъридж до 1000Х за над 120,000 актива при пълна анонимност. С други думи, те имат достъп до акции, криптовалута и др. на една борса, която не прилага KYC проверки.

В сърцето на тази платформа се намира токена DTX. Притежаването му е важно, тъй като той ще ви осигури достъп до подобрени анализи, награди за лоялност и право на глас в управлението, ако го стейкнете. Освен това екипът на DTX е приложил много мерки за сигурност и този токен вече може да се похвали с одит от Solid Proof, който е преминал с отличен резултат. Това е звездна новина за всички нови купувачи.

Тъй като на много борси им липсва разнообразие, а DTX Exchange внедрява широк набор от активи за търговия, тя може да се превърне в любима на феновете. По този начин тя ще доминира на световния пазар за онлайн търговия, който се очаква да достигне $14 милиарда до 2031 г. В резултат на това анализаторите предвиждат 50Х скок на стойността на токена DTX през третото тримесечие на 2024 г., след като бъде регистриран на първокласна централиирана борса.

Chainlink (LINK)

На следващо място ще споменем Chainlink (LINK). По същество Chainlink ще донесе информационни канали за блокчейн приложенията, което я прави съществена част от DeFi екосистемата. Напоследък тази DeFi монета попада в заглавията на вестниците. По-специално, Chainlink обяви партньорството си с DTCC, за да увеличи токенизацията на традиционните финансови фондове.

Тази новина за Chainlink може да предизвика рали за криптовалутата, която се е покачила с над 160% за последната година. Освен това над 20 технически индикатора са в зоната на покупка за криптовалутата Chainlink. По този начин експертите предвиждат потенциален скок до $20 за Chainlink в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Fantom (FTM)

Fantom (FTM) е друга криптовалута, която попадна в тои списък. Тя е доста мащабируема и мощна блокчейн платформа, фокусирана върху DeFi. Потребителите са привлечени от нейните ниски такси и почти незабавното приключване на транзакциите.
Движението на стойността на криптовалутата Fantom се е повишило с над 140% само през последната година. Освен това над 28 технически индикатора мигат в зелено за тази DeFi монета, докато тя се търгува над 100- и 200-дневните си ЕМА. Поради всички тези причини експертите направиха бича прогноза за цената на Fantom. Те прогнозират покачване на стойността на Fantom до $1.27 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Avalanche (AVAX)

На следващо място трябва да споменем Avalanche (AVAX), друг заслужаващ внимание DeFi проект. Avalanche е децентрализирана платформа за изграждане на персонализирани DeFi приложения. Тя осигурява висока скорост, ниска латентност и голяма екосистема. Тази екосистема наскоро стана още по-голяма, тъй като Avalanche обяви пускането на най-новия си агрегатор – Solar DEX.
Тези оптимистични новини за Avalanche могат да бъдат предвестник на някои значителни печалби. Говорейки за това, цената на тази DeFi монета се повиши с почти 170% през последните 12 месеца. Благодарение на този факт AVAX сега се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА, експертите остават бичи настроени. Те прогнозират потенциално покачване до $48 в рамките на второто тримесечие на 2024 г. за Avalanche.

THORChain (RUNE)

THORChain (RUNE) е DeFi монета, при която наскоро се наблюдаваха някои зелени графики. Данните на CoinMarketCap показват, че цената на THORChain се е увеличила с близо 510% през последните 12 месеца. Този ценови скок може да се отдаде на общите бичи настроения около крипто пазара.

Не само това, но криптовалутата THORChain сега се търгува над 100- и 200-дневните си ЕМА, като същевременно може да се похвали с 28 зелени технически индикатора. В резултат на това пазарните анализатори направиха бича прогноза за цената на THORChain. Те прогнозират, че RUNE може да достигне $5.9 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Ethena (ENA)

Ethena (ENA) е друга DeFi монета, която си създава име. Наскоро Ethena Labs обяви, че APY на sUSDe се е повишила до 37.2%. Това е добра новина за Ethena, тъй като повече хора ще се възползват от нея.

Криптовалутата Ethena отбеляза скок на цената с над 24% само през изминалата година. Понастоящем 5 технически показателя за тази монета DeFi също са в зелено. Поради тази причина анализаторите са оптимистично настроени за Ethena – те прогнозират, че тя може да се търгува за $1.02 в рамките на второто тримесечие на 2024 г. Тази прогноза превръща Ethena в една от най-добрите DeFi монети, които да наблюдавате.

Jupiter (JUP)

На предпоследно място в тои списък с най-добрите DeFi монети е Jupiter (JUP). Базиран на блокчейна Solana, Jupiter е проект, който съчетава ликвидност в рамките на DEX. Основната му цел е да осигури най-добрите цени за търговия и да намали слипиджа чрез обединяване на ликвидност от различни източници.

Що се отнася до движението на цената на Jupiter, тя спадна с близо 23% на графиките от началото на годината. Въпреки това техническият анализ за тази DeFi монета показва бичи признаци. Например над 19 технически индикатора сега са в зоната за покупка за криптовалутата Jupiter. Поради това експертите направиха бича прогноза за цената на криптовалутата, предвиждайки поскъпване на JUP до $1.79 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

The Graph (GRT)

Накрая, но не на последно място, трябва да поговорим за The Graph (GRT). Напоследък криптовалутата The Graph прави бичи вълни на крипто пазара. Данните на CoinMarketCap показват, че цената на The Graph се е повишила с над 180% през последните 12 месеца.
Не само това, но и техническият анализ на The Graph също е бичи. Например, монетата се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА, докато 26 технически индикатора мигат в зелено. Всички тези фактори накараха изтъкнати пазарни анализатори да прогнозират скок до $0.50 в рамките на второто тримесечие на 2024 г. в своите прогнози за цената на The Graph.

Заключение за най-добрите проекти DeFi, които да следите в момента

Макар че всички тези DeFi монети си струва да бъдат наблюдавани, една се откроява – борсата DTX. Тя е насочена към пазар на стойност трилиони долари. Това дава на DTX Exchange предимство пред Chainlink, Fantom, Avalanche, THORChain, Ethena, Jupiter и The Graph. Ако желаете да се възползвате от нейния растеж, регистрирайте се за текущата ѝ предварителна продажба още сега.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.