НАЧАЛО Прессъобщения

Топ DeFi криптовалути, които да наблюдавате през 2024 г. след одобрението на Биткойн ETF

06.02.2024 16:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ DeFi криптовалути, които да наблюдавате през 2024 г. след одобрението на Биткойн ETF

Theta Network, Avalanche и Meme Moguls са в полезрението на инвеститорите след одобрението на ETF за Биткойн. Това решение предизвика приток на нови инвестиции в DeFi пространството, наред с няколко ценови ралита.

Avalanche и Meme Moguls се възползваха от това, а Theta Network се очаква да се повиши през следващите няколко седмици след ново партньорство

Партньорство на Theta Network с NFL отбора Vegas Golden Knights

Theta Network набира значителна популярност в NFT сферата. След неотдавнашното партньорство с NFL отбора Vegas Golden Knights NFT покупките се увеличиха драстично, което повиши активността в цялата екосистема на Theta Network.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това доведе до увеличаване на дневния обем на търговия на Theta Network до $12 милиона, а цената на Theta Network се повиши с 2.5% през деня след новината. Вследствие на това увеличение Theta Network се придвижи нагоре в класацията на криптовалутите от 66-то до 62-ро място по пазарна капитализация на криптовалутата, но после се задържа на 67-мо място.

При сегашната си траектория Theta Network може да се вмъкне в топ 50 на класираните криптовалути и в резултат на това проектът привлече вниманието на крипто китовете и експертите.

Avalanche планира да пусне на пазара 9.5 милиона токена

Avalanche е една от най-добре представящите се криптовалути през последната седмица. Стойността ѝ се увеличи с 13.35% през миналата седмица и сега експертите смятат, че Avalanche може да пробие нивото на съпротива от $40, въпреки че се възстанови на ниво от $34.

Това увеличение дойде след съобщението, че 9.5 млн. токена Avalanche ще бъдат пуснати в обръщение към заинтересованите страни. Стойността на тези токени се оценява на $320 милиона и те ще бъдат разпределени между фондацията Avalanche, стратегическите партньори, членовете на екипа и общността.

Това има за цел да попречи на ранните инвеститори да ликвидират притежанията си, за да реализират краткосрочни печалби, въпреки че срещна смесени реакции. Само $39 милиона от тези токени ще бъдат разпределени за членовете на общността, като основната част от разпределението ще бъде изпратена на Фондация Avalanche.

Внезапният приток на токени Avalanche може да доведе до краткосрочни смущения, като стойността на монетата може да намалее. В резултат на това някои инвеститори продават притежаваните от тях токени Avalanche преди пускането на токените в обръщение.

Meme Moguls обявява крайната дата на предварителната продажба

През изминалата седмица предварителната продажба на Meme Moguls нарасна, тъй като инвеститорите я сметнаха за една от най-продаваните предварителни продажби на DeFi. Сега тази иновативна P2E игра ще приключи предварителната си продажба в края на февруари, след което ще започне първата фаза от пускането на играта.

През следващата седмица разработчиците стартират предварителен преглед на играта, в който ранните инвеститори ще могат да видят новите функции и нива, които скоро ще бъдат на тяхно разположение.

Това дългоочаквано събитие се очаква да бъде голям хит и може да доведе до предсрочно разпродаване на етап 5 от предварителната продажба.

При стартирането играчите ще могат да започнат да изграждат виртуални портфейли, да участват в турнири, да стейкват $MGLS и да се класират в класацията в играта. Крипто експертите прогнозират, че след старта $MGLS ще претърпи няколко увеличения на цената, като достигне нов исторически връх. След като вече е изградена силна общност, ценовите анализатори спекулират, че Meme Moguls може да увеличи стойността си 100х през 2024 г., което би превърнало сегашната ѝ продажна цена от едва $0.0036 в изгодна сделка.

Тъй като остават само няколко седмици до предварителната ѝ продажба, инвеститорите купуват $MGLS по-бързо от всякога, за да се възползват от евентуалното увеличение на цената и да имат шанса да спечелят една от няколкото награди от предварителната продажба.

Те варират от пари в брой до почивки и събития, като според проекта редица играчи вече спечелиха в предишните кръгове на предварителната продажба.

За повече информация относно предварителната продажба на Meme Moguls (MGLS):

Посетете Meme Moguls | Присъединете се към общността


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 10:01 3 мин. четене

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

26.02.2024 8:14 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.