НАЧАЛО Прессъобщения

Топ анализаторът Dark Defender прогнозира движения на XRP през март, Binance Coin се покачва, KangaMoon се стреми към $1 милион

07.03.2024 8:50 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ анализаторът Dark Defender прогнозира движения на XRP през март, Binance Coin се покачва, KangaMoon се стреми към $1 милион

Топ анализаторът Dark Defender даде бича прогноза за XRP през март. Освен това Binance Coin показа изумително представяне от началото на годината.

Междувременно KangaMoon се превърна в един от най-добрите нови меме токени на пазара, набирайки над $600,000 при предварителната си продажба. В момента следващата му цел е да достигне $1 милион.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Прогноза за цената на XRP през март

От началото на годината XRP се търгува под нивото на съпротива от $0.64. Въпреки това един от топ анализаторите, Dark Defender, прогнозира, че цената на алткойна ще достигне $0.6462 до 1 март.

За съжаление токенът досега през март достигна само $0.6244. Все пак Dark Defender даде и други ценови цели за месец март. Анализаторът прогнозира, че цената на XRP може да варира между $0.7707 и $0.9191 от 10 до 13 март 2024 г.

Въпреки бичата прогноза и точния график, анализаторът даде подкрепа за цената на XRP, за която инвеститорите трябва да внимават. Критичните нива на подкрепа са определни от $0.5419, $0.5198 и $0.5066, всички над границата от $0.50.

Анализ на цената на Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) стана свидетел на масивно увеличение от 40% през последната година, тъй като нарасна от годишното дъно от $203.66 до върха от $427.05. Въпреки борбата на компанията майка Binance с регулаторните органи, цената на алткойна стана свидетел на огромни печалби, запазвайки позицията си сред 5-те най-големи криптовалути.

Последното рали доближи Binance Coin до историческия ѝ връх от $690.93, до който остават само малко над 40%. Междувременно поглед към графиката на цената на Binance Coin показа, че тя е над 50-дневната SMA ($326.61) и 200-дневната SMA ($270.57). Освен това нейният 14-дневен RSI е на ниво 68.90, което е знак, че биковете все още контролират пазара.

Както SMA, така и 14-дневният RSI са бичи настроени и сочат високи шансове за още възходящи ценови движения. В резултат на това анализаторите прогнозират потенциален скок до краткосрочна цена от $435.35. Ако бичият натиск се задържи, те прогнозират още ръстове до $555.89.

KangaMoon (KANG) набира над $600,000 за няколко седмици; цели $1 милион

С неотдавнашния си скок на цената до $0.01125 KangaMoon (KANG) е новото откритие в криптовалутната общност. Проектът получи подкрепа от инвеститорите, като само за няколко седмици от своята крипто ICO предпродажба набра над $600,000. Анализаторите са оптимистично настроени, че инициативата може да спечели $1 милион с тази положителна динамика, стига към нея да се присъединят още инвеститори.

Целта на KangaMoon е да създаде жизнена общност, която ще възнаграждава участието и ще насърчава ангажираността чрез различни предизвикателства. Освен това тя се стреми да създаде най-активната мем общност, като предостави на потребителите няколко начина за получаване на стимули.

Като участват в битки и турнири, членовете могат да печелят токени и предмети в играта. Дори и тези, които не участват пряко, могат да се възползват, като залагат на мачове, за да спечелят награди. Освен това KangaMoon възнаграждава притежателите на токени KANG, които активно споделят нейни публикации в социалните медии по време на крипто ICO-то.

Също така, тя ще има предизвикателства, определени на седмична, месечна и тримесечна база, където те могат да печелят повече. Завършването на тези предизвикателства възнаграждава членовете с допълнителни токени или активи в играта, които след това могат да бъдат търгувани на пазара на KangaMoon, който скоро ще стартира.

Заключение

Страхотното представяне на KangaMoon в етапа на предварителна продажба я превръща в основен претендент за водещи монети като Binance Coin и Ripple. Интересно е, че понастоящем KangaMoon има 10% бонус за всички покупки в етапа на предварителна продажба, който може да приключи всеки момент.

Така че, възползвайте се от тази възможност и се присъединете към предварителната продажба на KangaMoon, за да се сдобиете с един от сочените за най-атрактивни нови меме токени на пазара.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Разгледайте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.