НАЧАЛО Прессъобщения

Топ анализатор прогнозира, че Pushd (PUSHD) може да изпревари Monero (XMR) и Stellar (XLM) през 2024 г.

25.01.2024 7:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ анализатор прогнозира, че Pushd (PUSHD) може да изпревари Monero (XMR) и Stellar (XLM) през 2024 г.

Monero (XMR) стартира днешния ден, като се търгуваше на цена около $150.5, което представлява спад от над 2% за последните 7 дни%. Освен това през последните 24 часа обемът на 24-часовата търговия с Monero (XMR) достигна $70.3 милиона.

Досущ като Monero (XMR), Stellar (XLM) също отбеляза спад, което представлява над 5% понижение на цената за последната седмица като към момента на писане на статията монетата се търгува на ниво от $0.1116.

Обемът на търговия на Stellar (XLM) за 24 часа възлиза на $73.46 милиона.. Тъй като както Monero (XMR), така и Stellar (XLM) отбелязаха спад, това не изглежда добре за двата токена в техния пробег през 2024 г. Освен това се прогнозира, че Pushd (PUSHD) ще вземе превес и ще спечели пазарната война.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Откакто Pushd (PUSHD) обяви старта си, новата онлайн блокчейн технология е неудържима. Pushd (PUSHD) се стреми да направи революция в крипто пространството и по този начин да реши много проблеми, които тормозят онлайн сектора, а също така да въведе функциите на централизирана уеб система, за да се постигнат целите на потребителите.

В четвъртия си етап на предварителни продажби Pushd (PUSHD) струва само за $0.075 и предлага платформа за инвеститори, независимо от техния имуществен статус. Ранните инвеститори могат да се сдобият с Pushd (PUSHD) и на свой ред да получат награди по време на следващия бичи пазар, както и да се възползват от предимствата, свързани с ранните инвеститори, като генериране на приходи от такси.

Monero (XMR) с намаляващо бъдеще

Monero (XMR) е известна със своята мисия за сигурност и защита на личните данни, но в момента монетата е с низходящо бъдеще. Откакто Binance делистна Monero (XMR), анализаторите поставят под въпрос бъдещето на монетата.

Според някои анализатори пазарното представяне на Pushd (PUSHD) я превърна в алтернативна монета за притежателите на Monero (XMR).

Monero (XMR) може да стане свидетел на регулаторен натиск в трудни времена и инвеститорите нямат друг избор, освен да започнат да диверсифицират възможно най-бързо. Въпреки че има надежда за 6% – 10% увеличение на цената на Monero (XMR) до края на януари, а анализаторите смятат, че XMR инвеститорите не могат да претеглят всичките си възможности в една кошница, тъй като токенът е загубил над 15% в 30-дневната си графика.

Stellar (XLM) не показва някаква позитивност в пазарния си ход

Stellar (XLM) отбеляза повече от 88% спад от рекордно високата си стойност, постигната през януари 2018 г. Оттогава токенът не е показал положително покачване и се движи в диапазона от $0.7097 и $0.10. Ако токенът продължи да поскъпва, инвеститорите ще останат със стагнираща възвръщаемост на инвестициите, а тези, които са готови да инвестират в Pushd (PUSHD), ще бъдат най-печеливши през четвъртото тримесечие на 2024 г., когато настъпва значителен пазарен подем.

След актуализацията Soroban, Stellar (XLM) започна да става свидетел на хайп, основан на смарт договорите, които най-накрая бяха представени в блокчейна на Stella (XLM). Анализаторите смятат, че актуализацията може да обърне нещата и да предизвика ценови тласък.

Неудържимият платформен токен: Pushd (PUSHD)

Pushd (PUSHD) може да се позиционира на път да донесе изключителни печалби на инвеститорите до средата на годината, тъй като непрекъснато постига етапни цели на притежателите и регистрантите на платформата преди окончателното си пускане на пазара.

Като платформен токен, Pushd (PUSHD) има за цел да опрости Web3еко системата, като внедри централизирани функции като тези на Amazon и eBay в децентрализирана финансова екосистема.

Pushd (PUSHD) представи много функции, които имат за цел да улеснят купуването и продаването. С лесна за изпълнение настройка на процесите, тя елиминира KYC процесите и намалява прекомерните такси за трансакциите на потребителите.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 10:10 3 мин. четене

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.