НАЧАЛО Прессъобщения

Топ алткойни, които да наблюдавате в очакване на рали, тъй като седмичните притоци за Ethereum достигат над $30 милиона

08.06.2024 10:56 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ алткойни, които да наблюдавате в очакване на рали, тъй като седмичните притоци за Ethereum достигат над $30 милиона

В рамките на списъка с обещаващи алткойни анализаторите разгледаха едни от най-интересните, които имат потенциала да се покачат значително на фона на важния момент, в който седмичните притоци на Ethereum достигнаха $34 милиона.

Тези топ алткойни включват KangaMoon, Uniswap, Stacks, Celestia и самия Ethereum. Нека разберем повече.

KangaMoon влиза в списъка на обещаващите алткойни

След като поскъпна с 400% в отговор на значителен апел от страна на търговците, KangaMoon (KANG) отбеляза бърз ръст на цената, защото умело съчетава два съществени компонента: завладяващ геймплей с механиката Play-to-Earn (P2E), която може да възнагради участниците в екосистемата ѝ, и Social-Fi функциите, които имат потенциала да разширят ангажираността в социалните медии.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За разлика от по-голямата част от конкурентните проекти, KANG осигурява значителна функционалност, тъй като нейната екосистема предоставя на играчите атрактивна система за възнаграждение. Играчите могат да участват във вълнуващи турнири и битки в рамките на играта, както и да се ангажират активно с дейности в социалните медии, като всички те им дават възможност да печелят токени. Това насърчава социалните медии и играта да имат динамични взаимоотношения, което води до органичен растеж на KANG.

Не само, че отличителният набор от функции на KANG я превръща в сериозен конкурент на алткойн пазара, но тя също така е привлякла 33,000 потребители и е събрала над $8 милиона приходи. Цената на алткойна неотдавна се повиши от $0.005 в етапа на първоначалната предварителна продажба до $0.025 в бонус етапа на предварителна продажба, като анализаторите смятат, че събраните приходи могат да достигнат $9 милиона до края на месеца.

Тъй като алткойнът вече е наличен в CoinMarketCap и CoinGecko, които насърчават прозрачността и улесняват надлежната проверка на инвеститорите, разработчиците прогнозират 100Х увеличение на цената на KangaMoon. Скоро той ще бъде регистриран и на пъровкласната централизирана борса BitMart.

Цената на Ethereum се повишава на фона на сделките, инициирани от големи инвеститори (китове)

Окуражен от неотдавнашните действия, предприети от Комисията по ценните книжа и фондовете за търговия с Ethereum, Ethereum се приближава към границата от $4,000. Има много спекулации, че движението на цената на Ethereum може да имитира това на Bitcoin, който преживя значителен подем след одобрението на спот BTC борсово търгуваните фондове (ETF). Значителна китова активност бе предизвикана от пускането на нови ETF-и за Ethereum, което допълнително ускори поскъпването на алткойна за Ethereum.

Когато Етериум се търгуваше на ниво от 3 814 долара, на 3 юни платформата за анализи SpotOnChain сподели публикация в X, разкриваща, че кит е прехвърлил 7,000 ETH, или приблизително $26.7 милиона, в Binance. С история на прибиране на печалби на мечи пазари и инвестиране отново на бичи пазари, този кит сега има 36,785 ETH, което е на стойност около $141 милиона. От търговските дейности е реализирана печалба на стойност приблизително $76.6 милиона, което представлява ръст от 57.9%.

Цената на Uniswap се покачва

Особено след увеличението от 118% през предходната година, монетата Uniswap многократно демонстрира своята доминация сред алткойните. Освен това месечното увеличение на цената на Uniswap с повече от 37% допълнително подчертава бичия характер на монетата Uniswap. Същевременно Uniswap се утвърди в последно време, като се има предвид нейната устойчивост в условията на настоящата пазарна нестабилност.

Uniswap използва сложен алгоритъм в своята мрежа, за да гарантира на потребителите комфортно изживяване при търговия. Тя предлага отлични DeFi решения, като се надява да изгради уютна среда, в която потребителите могат да търгуват безопасно и открито. Както се вижда от нарастващия обем на търговията и интереса на трейдърите, това е увеличило привлекателността ѝ на крипто пазара.

Анализ на ценовата графика на Stacks

Монетата Stacks става все по-известна постепенно, но сигурно от представянето си през 2017 г. насам. Тъй като нейната блокчейн мрежа с отворен код дава възможност за изграждане на смарт договори, тя е глътка свеж въздух за мрежата на Bitcoin. Освен това монетата Stacks се счита за много ценен наличен токен поради фокуса ѝ върху сигурността на активите и мащабируемостта.

Stacks имаше поредица от забележителни резултати; през предходната година токенът се увеличи с 240%, както се вижда от ценовата графика. Колебливият обем на търговия на Stacks и намаляващият интерес на търговците към токена са показатели за този спад. Въпреки това Stacks все още е в голяма степен на пазара, като анализаторите се позовават на предишния му успех.

Цената на Celestia се покачва

Celestia (TIA) се счита за бързо поскъпващ алткойн поради изключителното си представяне на крипто пазара. Монетата Celestia се е увеличила с повече от 400% през изминалата година, което показва обещаващи резултати. Стремежът на Celestia към просперитет в криптовалутното пространство бе демонстриран от увеличението на цената на Celestia с 4%, което се случи през предходния месец.
Celestia продължи да се движи в много положителна посока на тази мисия, привличайки интереса на търговците и ентусиастите на криптовалути. Анализаторите прогнозират, че монетата Celestia все още може да достигне предишния си ATH, стига да запази бичия си тренд.

Ще надмине ли KangaMoon другите алткойни?

Въпреки че графиките показват, че много други алткойни са бичи и имат потенциал да растат с темпове, които ще достигнат нови висоти, рараготчиците на проекта смятат, че инвестирането в KangaMoon може да донесе възвръщаемост на инвестицията. В допълнение към вече постигнатото увеличение от 400%, нейното листване на BitMart ще я направи много по-лесна за получаване и по-широко достъпна, което ще привлече по-голям кръг от инвеститори и потенциално ще доведе до повишаване на стойността.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.