НАЧАЛО Прессъобщения

Топ алткойн търговец купува токена на DTX Exchange (DTX) заедно със SOL и INJ за 20Х ръст

29.04.2024 9:24 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ алткойн търговец купува токена на DTX Exchange (DTX) заедно със SOL и INJ за 20Х ръст

Адвокати на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) подадоха оставка след "груба злоупотреба" с власт по крипто дело.

Загубата на служители на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на Съединените щати заради вътрешни конфликти е масово нетен бичи ефект за крипто.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Алткойните може да тръгнат по печеливша траектория през следващите месеци, а един от най-добрите алткойн трейдъри избира DTX Exchange (DTX ) заедно със Solana (SOL) и Injective (INJ) за 20Х ръст. Анализаторите дават бичи прогнози за Solana и $INJ през следващия цикъл, но предвиждат, че $DTX ще засенчи и двете!

Борсата DTX (DTX) е подготвена за 20Х растеж?

DTX Exchange (DTX ) изпреварва конкурентите си, като вече е набрала доста над $300,000 за по-малко от седмица. Топ алткойн трейдър, който се върти в предпродажбата, е много бичи настроен, а $DTX е типична “pick-and-shovel” игра. По-големият обем на търговията и волатилността означават огромен растеж за платформите за търговия, а хибридният модел на борсата DTX и дава шанс да се превърне в следващия най-голям център за търговия на DeFi.

Търговците получават най-доброто от двата свята. DTX Exchange използва попечителския модел на децентрализирана платформа за търговия, но използва книгата за поръчки на централизирана борса. Книгата за поръчки на DTX Exchange е изцяло във веригата и е напълно проверима от всички участници. Силно мащабируемата архитектура на платформата, заедно с нейната уникална механика за ликвидност – Distributed Liquidity Pools, ѝ позволява да осигури слипиджа и производителността на централизирана борса, но с всички предимства на DeFi.

Разполагайки с над 120,000 финансови инструмента и 1,000-кратен ливъридж, борсата DTX е готова да се превърне в любимо място за търговия през този цикъл. Всеки, който е бик по отношение на алткойните, трябва да участва в тази предварителна продажба днес.

Solana (SOL)

Монетата на Solana се очертава като лидер на първия слой в този цикъл и въпреки претоварването на мрежата, анализаторите остават силно оптимистично настроени към мрежата и родната монета. Неотдавнашният стрес тест показа масовото търсене на транзакции в тази блокчейн мрежа, а с едни от най-ниските такси в сектора на криптовалутите е лесно да се разбере защо експертите смятат, че Solana (SOL) ще бъде блокчейн за масово приемане.

Дългосрочните притежатели на монетата Solana очакват още едно голямо рали, когато клиентът Firedancer заработи на живо.

Injective (INJ) 3.0

Injective (INJ) има огромен катализатор, който идва с пускането на Injective (INJ) 3.0. Един от анализаторите в X даде прогноза за цената на INJ, като предижда, че родният токен Injective (INJ) ще се насочи към връх от $62 тази година. Актуализацията 3.0 включва обширна реконструкция на токеномиката, като намалява процента на инфлация на Injective (INJ) и увеличава процента на изгаряне.

Изграден от нулата, за да поддържа финансови приложения, този персонализиран първи слой би трябвало да реализира масово приемане от институционални инвеститори благодарение на своята книга за поръчки във веригата. Injective (INJ) остава един от най-бързите протоколи от първи слой на пазара, а анализаторите дават много бичи прогнози за цената на $INJ във всички области.

20X печалба през този цикъл

Топ алткойн трейдър е бичи настроен за ранните купувачи на DTX. Докато експертите прогнозират цена за $INJ, която може да стане 3 пъти по-висока от текущата, прогнозите за $DTX предвиждат 20Х ръст.

Понастоящем DTX се намира в първия си етап на предварителна продажба. За да научите повече за DTX, посетете уебсайта за предварителна продажба на DTX или се присъединете към общността на DTX.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Morgan Stanley разкрива притежанията на Биткойн ETF в САЩ, предстои ли бичи пазар? Ето кои са едни от най-добрите криптовалути за наблюдение

Една от най-големите инвестиционни банки в света, Morgan Stanley, разкри значителна инвестиция в Биткойн. Според нейното 13F заявление за първото тримесечие банката е инвестирала около $269.9 милиона в Биткойн ETF.

20.05.2024 10:00 5 мин. четене

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.