НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 7 DeFi монети, които да държите за максимален шанс за печалба през 2024 г.

05.03.2024 8:35 7 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 7 DeFi монети, които да държите за максимален шанс за печалба през 2024 г.

Децентрализираните финанси, често наричани просто DeFi, бързо се превръщат в един от най-важните сектори на криптовалутите. 

TLDR

Задълбочен преглед на 7-те най-добри DeFi монети, които да купите през 2024 г.

 • KangaMoon (KANG): Най-горещата нова DeFi монета за 2024 г.
 • Sui (SUI): Една от най-бързо растящите DeFi монети
 • Avalanche (AVAX): Номер едно в решенията за мащабиране на dApp
 • Stacks (STX): (STX): Води DeFi революцията на Биткойн
 • Мрежата Theta (THETA): DeFi и AI
 • Injective (INJ): Топ DeFi монета на TradeFi пазар
 • Sei (SEI): (SEI): разширяване на границите на DeFi
 • Какво представляват DeFi монетите?
 • Защо DeFi монетите може да са чудесни инвестиционни опции
 • Пасивен доход
 • Потенциал за висока възвръщаемост
 • Инвестиции, доказващи бъдещето
 • Заключителни мисли

DeFi проектите предлагат подобрени услуги в сравнение с традиционното банкиране и отварят свят от възможности, които преди това са били затворени за инвеститорите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Много водещи крипто експерти, сред които най-значимият е Майкъл ван де Поуп, прогнозират, че 2024 г. ще бъде година на пробив за DeFi пазара.

7-те най-добри DeFi монети, които да следите в момента

Въпреки че на пазара има стотици DeFi монети, бе съставен списък до 7 от най-добрите, които трябва да обмислите да наблюдавате по време на следвщия бичи пазар през 2024 г. 

 1. KangaMoon (KANG): оглавява списъка на децентрализираните криптовалути с революционна Social-Fi концепция, която привлече вниманието на крипто общността.
 2. Sui (SUI): Изградена с помощта на делегиран консенсус за доказване на залог, Sui се превърна в топ DeFi криптовалута, тъй като предлага бърза, частна, сигурна и лесно достъпна дигитална собственост.
 3. Avalanche (AVAX): способна да обработва над 100,000 транзакции в секунда, Avalanche бързо се издига в класацията на топ DeFi проектите.
 4. Stacks (STX): Този блокчейн от първи слой внесе смарт договори в мрежата на Биткойн – тенденция, която може да промени лицето на Биткойн.
 5. Theta Network (THETA): набира популярност заради сливането на изкуствения интелект с DeFi, за да осигури още по-добро изживяване.
 6. Injective (INJ): създадена е изрично, за да подпомага създаването на сложни DeFi приложения.
 7. Sei (SEI): създадена, за да предложи основа за разработването на по-сигурни и ефективни децентрализирани обмени.

Задълбочен преглед на 7-те най-добри DeFi монети, които да наблюдавате през 2024 г.

След като научихте кои са седем от най-добрите DeFi монети, които да наблюдавате, сега може да разгледате факторите, според които те са добавени в този списък.

1. KangaMoon (KANG): Най-горещата нова DeFi монета за 2024 г.

През последните няколко седмици KangaMoon попадна в заглавията на вестниците заради своята нова Social-Fi концепция, която насърчава ангажираността на потребителите, като създава няколко възможности за генериране на пасивни доходи чрез състезания, участие в събития и взаимодействие с други потребители.

KangaMoon ще включва седмични, месечни и тримесечни предизвикателства и специални подаръци, с които потребителите ще могат да печелят $KANG и награди. Social-fi има за цел да създаде жизнена и приобщаваща общност, специално предназначена за любителите на меме монети.

Заради вълнението, което внася в пространството на мемо монетите, KangaMoon се превърна в една от най-следените DeFi монети. Цената на KANG вече се е повишила с 50%, достигайки $0.0075. Тя обаче не може да се сравнява с целевата цена от $0.50, която топ експертите определиха за монетата след пускането ѝ на пазара. 

2. Sui (SUI): Една от най-бързо растящите DeFi монети

Sui (SUI) е един от топ проектите, които разтърсват нещата на DeFi пазара. Благодарение на усъвършенстваната си DeFi мрежа, Sui расте с невероятни темпове, като общата стойност, заключена в мрежата, се е увеличила с 40% през последните 30 дни. 

Цената на DeFi монетата Sui също се увеличава заедно с Kangamoon, като за същия период е нараснала с 25%. Един от най-добрите DeFi токени, които да наблюдавате през 2024 г., е $SUI, тъй като се очаква мрежата на Sui да продължи да се разширява.

3. Avalanche (AVAX): Решение номер едно за dApp мащабиране

Avalanche (AVAX) поскъпва през последните няколко месеца, макар и да не е имал същия грандиозен скок като Sui. Изключително мащабируемият характер на мрежата на Avalanche изигра значителна роля за нейното разрастване.

Avalanche има потенциал да се издигне през 2024 г. като съперник на Ethereum, който тепърва започва да се появява. Много анализатори на криптовалути смятат, че цената на монетата, която в момента е около $40, може да достигне $100 преди 2024 г.

4. Stacks (STX): Водещ в Биткойн DeFi революцията

Смарт договорите стартираха в мрежата на Етериум, като в Биткойн тази функция липсваше в продължение на повече от пет години. Stacks се превърна в топ DeFi криптовалута заради въвеждането на тази технология в мрежата на Биткойн. 

Тъй като през 2024 г. е планирано халвинг събитието на Биткойн, крипто експертите са оптимистично настроени за бъдещето на Stacks. Това е един от DeFi токените, при който може да се наблюдава 5х увеличение от диапазона му от $3.

5. Theta Network (THETA): Сливане на DeFi и AI

Интеграцията на изкуствения интелект и DeFi на Theta Network ѝ осигурява предимство пред множество други водещи крипто проекти. 

Цената на Theta Network непрекъснато се повишава, откакто си партнира с EdgeCloud, за да придобие AI функционалност. Прогнозираният ръст е, че през 2024 г. THETA ще поскъпне от $2 на $10.

6. Injective (INJ): Най-добрата DeFi монета за TradeFi пазара 

Една от топ DeFi монетите през 2023 г. беше Injective (INJ), която отбеляза ръст от над 2,700%. Проектът придоби известност благодарение на своята мрежа, която е в състояние да поддържа следващите DeFi протоколи. Очаква се INJ да продължи да повишава стойността си през 2024 г., тъй като мрежата Injective набира популярност.

7. Sei (SEI): (SEI): разширяване на границите на DeFi

Sei (SEI) е един от новите DeFi проекти, който се очаква да предизвика раздвижване на пазара заради значимата си мрежова инфраструктура. От друга страна, Sei е специфичен за конкретни приложения. В дизайна на проекта силно се набляга на атрибути като скорост и ниски разходи. 

През изминалата година цената на Sei се е увеличила с над 11,000%, а през 2024 г. може да нарасне много повече. 

Какво представляват монетите DeFi?

DeFi монетите, известни още като децентрализирани финансови монети, представляват финансова иновация. Без да е необходим централизиран орган като банките, тези монети дават на потребителите достъп до функции като получаване на лихви, отпускане на заеми, заемане на средства, закупуване на застраховки и търговия с деривати.

Защо DeFi монетите може да са чудесни инвестиционни опции

DeFi монетите прокарват иновации във финансовата индустрия, като по този начин се превръщат в едни от най-популярните активи. По-долу са изброени някои от основните причини, поради които те може да се считат за чудесни инвестиционни опции през 2024 г.

Пасивен доход 

Една от най-добрите причини за закупуване на DeFi монети е, че те предоставят възможности за пасивен доход чрез стейкинг, осигуряване на ликвидност, yield farming и ангажиране на мрежата, както е в случая с KangaMoon.

Инвестиции, доказващи бъдещето

Всички проекти, които попадат под DeFi шапката, са насочени към бъдещо развитие. Това също така означава, че отделянето на капитал за такива сега ви дава възможност да се позиционирате в челните редици на индустрията, която вероятно ще бъде ключов играч в паричното и финансовото пространство в бъдеще.

Потенциал за висока възвръщаемост

DeFi монетите притежават най-висока възвръщаемост на инвестициите поради изключително високия си процент на колебание и потенциал за развитие. Този висок процент на волатилност обаче може да донесе и големи загуби.

Заключителни мисли

Пазарът на DeFi монети може да изглежда подходящ за някои инвеститори да вложат средствата си и по този начин да се борят за висока възвръщаемост по време на бичия цикъл през 2024 г., но тази статия не представлява инвестиционен съвет. Въз основа на техните характеристики KangaMoon, Sui, Avalanche, Stacks, Theta Network, Injective и Sei се нареждат сред най-добрите DeFi монети, в които да инвестирате сега. 

Разгледайте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.