НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

Този месец ентусиастите обръщат внимание на 7 вълнуващи криптовалути. От закачливи меме монети като ButtChain и Dogwifhat до иновативни блокчейн решения като Aptos и NEAR Protocol, тези селекции отразяват разнообразните интереси на крипто общността.

Изготвено въз основа на най-новите налични проучвания и тенденции на пазара на криптовалути, това ръководство ще разгледа някои подробностите за всяка от тях.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


7 от най-добрите криптовалути за април 2024 г.

1.ButtChain (BUTT): Свеж и забавен поглед към културата на меме монетите

Скоро стартираща в блокчейна на Polygon, ButtChain е взаймодейства от думата “Blockchain”, която съчетава хумора с блокчейн технологията.

ButtChain работи с нов, но хумористичен механизъм “Доказателство за задник” (Proof-of-Butt). Това, съчетано със страхотното художествено оформление на проекта, подчертава безгрижния подход на монетата към сектора на дигиталните валути.

Пазарната стратегия на ButtChain не е само за смях; тя включва и практически елементи като автоматично осигуряване на ликвидност. Всъщност 20% от постъпленията от предварителната продажба се насочват автоматично към ликвидните пулове в Uniswap, което гарантира възможността за търговия, след като монетата бъде пусната в Uniswap. Такса за транзакция от 5% подсилва тази ликвидност, като част от нея се разпределя за ликвидност, разработчици и изгаряне на токени, засилвайки чувството за дефицит.

2. Aptos (APT): Революция в скоростта с блокчейн иновации

Aptos, разработена от екип с опит в Diem, предлага нова блокчейн платформа, проектирана за висока скорост на транзакциите и мащабируемост. Това се постига чрез техния консенсусен протокол AptosBFT.

3. NEAR Protocol (NEAR): Опростяване на dApps с усъвършенстван шардинг

NEAR осигурява удобна за потребителя среда за разработване и използване на dApp. Използвайки технологията си “Nightshade sharding”, проекта се фокусира върху премахването на бариерите пред разработчиците и крайните потребители. Тази технология не само повишава производителността, но и поддържа децентрализиран модел на управление.

4. Avalanche (AVAX): Високопроизводителен блокчейн за DeFi приложения

Avalanche се гордее със своите възможности за бързи транзакции и стабилна екосистема, включваща децентрализирани приложения. Известна с ниската си латентност и високата си пропускателна способност, Avalanche се утвърди като конкурент в блокчейн пространството.

5. Dogwifhat (WIF): Прегръщане на простотата с меме нотка

Dogwifhat, меме монета, изобразяваща куче от породата шиба ину с розова шапка, работи върху блокчейна Solana. Напоследък тя набира популярност, като обемът на търговията надхвърля някои други меме монети като SHIB и PEPE.

6. Shiba Inu (SHIB): Поддържане на импулса в манията по меме монетите

Shiba Inu е друг конкурент на арената на меме монетите. Нейната екосистема и активното участие на общността продължават да привличат вниманието. Въпреки пазарната волатилност, SHIB поддържа силни последователи и пазарно присъствие.

7. Cat in a Dogs World (MEW): Предизвикателство към нормата на меме монетите

Котка в света на кучетата предоставя свежа перспектива на пазара, доминиран от монети с кучешка тематика. Стартирала в блокчейна Solana, MEW си е извоювала ниша с подхода си на тема котки и стратегическото изгаряне на токени. Тези фактори създават основа на нестабилния пазар на меме монети.

С какво ButtChain се откроява в крипто пространството?

ButtChain се отличава от другите алткойни с хумористичния си подход и уникалните си характеристики.

  • Програма за споделяне и печелене: Тази новаторска програма позволява на поддръжниците да печелят 20% реферална  такса за препращане под формата на МАТИЦ за всички продажби, извършени чрез тяхната уникална връзка.
  • Автоматична ликвидност: За да осигури ликвидност при пускането на пазара, ButtChain автоматично разпределя 20% от средствата за предварителна продажба към ликвидността на Uniswap – практика, която не се среща често при други предварителни продажби на криптовалути.
  • Ликвиден фарминг (Liquidity Farming): ButtChain налага такса от 5% върху суаповите транзакции в рамките на своя ликвиден пул. Тази такса се разпределя между ликвидността на Uniswap, създателите на ButtChain и за изгаряне на токени.
  • Директно договаряне: Различавайки се от типичните предварителни продажби, ButtChain доставя токени директно на купувачите в момента на покупката, предотвратявайки необходимостта от бързане по време на заявките за токени при стартирането.

Обобщение: 7 от топ алткойните и меме монетите за април 2024 г.

Разглеждайки тези седем криптовалути, всяка от тях предоставя уникални характеристики в света на дигиталните валути. Независимо дали ви привличат иновативните решения на Aptos и NEAR Protocol, мащабируемостта на Avalanche или завладяващите разкази на ButtChain, Dogwifhat, Shiba Inu и Cat in a Dog’s World, тези селекции подчертават креативността и технологията в настоящата крипто екосистема.

Не забравяйте, че макар крипто да предоставя многобройни възможности за ангажиране и удоволствие, от решаващо значение е да подхождате към него с повишено внимание. Тази статия не е финансов съвет; всички дейности, свързани с криптовалутите, носят риск. Винаги провеждайте задълбочено проучване и вземайте предвид всички фактори, преди да се ангажирате с която и да е дигитална валута.

За тези, които се интересуват от ButtChain, могат да посетят официалния уебсайт за по-изчерпателна информация и актуализации. От съществено значение за заинтересованите потребители е също така да отбележат, че ButtChain не е достъпен в няколко държави, като САЩ, Великобритания, Канада, Хонконг и др.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.