НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 5 на крипто иновациите: Кой ще доминира в секторите на AI и DeFi?

03.06.2024 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 на крипто иновациите: Кой ще доминира в секторите на AI и DeFi?

От пробивите, задвижвани от AI, до децентрализираната сфера на финансите - светът на криптовалутите гъмжи от иновации.

В резултат на това някои платформи за крипто търговия се утвърждават като първенци, тъй като тези области продължават да се развиват.

Ето един поглед към 5-те най-големи крипто иновации, които оформят бъдещето на AI и Defi търговията.

1. RCO Finance (RCOF) – AI в DeFi пространството

RCO Finance (RCOF) е платформа за DeFi търговия, която дава възможност за директна покупка на реални активи като акции, облигации, недвижими имоти и алтернативни инвестиции с помощта на криптовалута, без да е необходимо да се конвертира във фиатна валута.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инструментът за търговия с изкуствен интелект на RCO Finance (RCOF) използва усъвършенствани алгоритми и машинно обучение, за да анализира пазарните тенденции, да идентифицира инвестиционни възможности и да изпълнява сделки автоматично от името на инвеститорите. Този подход, основан на AI, помага на инвеститорите да вземат информирани решения и да се възползват от пазарните движения.

RCO Finance (RCOF) разполага с пулове за ликвидност, в които инвеститорите могат да стейкват активи, за да улеснят безпроблемната размяна на активи и да осигурят безпроблемна търговска дейност за различни двойки.

2. MakerDAO (DAI) – Присъединете се към глобалната финансова система

MakerDAO е децентрализирана автономна организация (DAO), която функционира върху блокчейна на Ethereum и управлява протокола Maker. Протоколът позволява създаването на стабилната монета DAI, чиято стойност е обвързана с щатския долар.

MakerDAO (DAI) позволява на потребителите да вземат заеми, като обезпечават своите криптоактиви, осигурявайки ликвидност, без да продават притежаваните от тях активи. Тази функция значително повиши популярността и приемането на платформата.

3. SushiSwap (SUSHI) – Свободна търговия с криптовалути

SushiSwap (SUSHI) е децентрализирана борса (DEX) и автоматичен маркет мейкър (AMM), който позволява на потребителите да търгуват с различни криптовалути без посредници. Участниците получават токени на доставчика на ликвидност (LP), представляващи техния дял в пула, които могат да бъдат стейквани във farming пулове на SushiSwap, за да печелят токени SushiSwap (SUSHI) като награди.

4. Uniswap (UNI) – разменяйте криптовалути без усилие

Uniswap (UNI) направи революция в търговията с криптовалути със своя модел на автоматичен маркет мейкър (AMM), позволявайки на потребителите да търгуват директно от портфейлите си, без да разчитат на централизирани посредници. Това превърна Uniswap (UNI) в една от най-популярните DEX платформи, с дневен обем на търговията от над $196 милиона и обща блокирана стойност (TVL) от малко над $5 милиарда долара.

5. Compound (COMP) – Получете сигурна лихва

Compound (COMP) е децентрализирано пространство, което позволява на потребителите да заемат криптовалути. Compound регулира лихвените проценти динамично въз основа на търсенето и предлагането и осигурява ефективно разпределение на капитала и справедливи лихвени проценти по заемите.

С пазарна капитализация от около $490 милиона и 24-часов обем на търговия от над $29 милиона, протоколът на Compound (COMP) се използва все по-често от участниците в DeFi, които търсят възможности за кредитиране и заемане.

Използвайте 1,000x възвръщаемост на инвестицията с токените от предварителната продажба на RCO Finance (RCOF)

Сред тези DeFi токени RCO Finance (RCOF) се очертава като интересна инвестиционна възможност.

От една страна, платформата възнаграждава всички потребители с намалени такси за транзакции и неограничени възможности за инвестиции, включително акции, облигации и активи в криптовалути. Това е като уникален подарък за потребителите – колкото повече използват платформата, толкова по-големи са наличните отстъпки, които могат да достигнат до 40% от таксите за търговия.

Още по-интересен е инструментът за търговия с AI криптовалути, който помага на потребителите да изпълняват печеливши сделки автоматично. RCO Finance позволява на експертните трейдъри и крипто ентусиастите да реализират огромни печалби от процъфтяващия крипто пазар.

С тези и още по-вълнуващи функции, които платформата предлага, не е изненадващо, че все повече хора се присъединяват към общността на RCO Finance и купуват токена RCO Finance (RCOF). Досега RCO Finance е продала над 10 милиона токена за предварителна продажба, като търсенето нараства ежедневно.

С цената по време на предварителната продажба от $0.0127 сега може да е подходящ момент за наблюдение на криптовалутата. Анализаторите прогнозират, че цената може да премине границата от $1 и да се изкачи агресивно в масивен бичи тренд в скоро време, тъй като инвеститорите продължават да акумулират токена усилено. Това означава огромни печалби за тези, които се възползват от офертата за предварителна продажба сега.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:

Посетете сайта на предпродажбата на RCO Finance (RCOF)

Присъединете се към общността на RCO Finance (RCOF)


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.