НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 5 на DeFi платформите с уникални функции, които си струва да следите през 2024 г.

23.05.2024 18:50 7 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 на DeFi платформите с уникални функции, които си струва да следите през 2024 г.

DeFi платформите набират популярност, тъй като крипто инвеститорите търсят диверсифицирани начини за печелене на фона на пазарната волатилност.

И за разлика от традиционните платформи за търговия, специализираните DeFi платформи предлагат уникални функции и съществени предимства.

В тази статия са разгледани петте най-добри DeFi платформи, които трябва да се наблюдават през 2024 г., като са подчертани техните отличителни функционалности и потенциал за максимизиране на възвръщаемостта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От ефикасния DEX модел на Uniswap до иновативната интеграция на акции на RCO Finance, тези платформи представляват авангарда на финансовите иновации.

Uniswap: Най-добра децентрализирана борса?

В челните редици на децентрализираните борси (DEX) стои Uniswap, най-голямата DEX. Изградена върху блокчейна на Етериум, Uniswap предефинира начина, по който потребителите търгуват с криптовалути, въвеждайки иновативен модел на автоматизирания маркетмейкър (AMM).

За разлика от традиционните борси, които разчитат на книги за поръчки, Uniswap използва ликвидни пулове, което позволява на потребителите да търгуват с различни ERC-20 токени директно от портфейлите си с несравнима ефективност и достъпност.

Като елиминира необходимостта от посредници и възприема децентрализацията, Uniswap дава възможност на потребителите да участват безпроблемно в DeFi екосистемата, като същевременно предоставя на доставчиците на ликвидност възможности да печелят такси, като предоставят активи на пуловете на платформата.

Uniswap предлага децентрализирана платформа за търговия с криптовалути и има собствена криптовалута/токен, наречена UNI.
Тези, които притежават токена UNI, получават привилегии за управление, което означава, че участват в процеса на вземане на решения на Uniswap, като могат да гласуват по предложения.

Токенът UNI може да се търгува и на различни вторични платформи и в момента цената му се колебае около $9.29, което е с 11,600% повече от създаването на монетата.

Lido: Най-добрата платформа за стейкинг награди?

Стейкингът се превърна в популярен механизъм в рамките на DeFi пространството. Той дава възможност на потребителите да участват във валидирането и управлението на мрежата, като същевременно печелят награди.

Въпреки това, ориентирането в сложността на стейкинга в различни блокчейн мрежи може да бъде обезсърчително. Навлезте в Lido – платформа, която опростява процеса на стейкинг и отключва потенциала за пасивен доход.

С помощта на Lido потребителите могат да стейкват активи като Ethereum (ETH) или Terra (LUNA) и в замяна да получават стейкинг токени (stETH или bETH), представляващи техния дял от стейкнатите активи и натрупващи възнаграждения с течение на времето.

Като се абстрахира от техническите тънкости около стейкинга и предоставя на потребителите ликвидни стейкинг деривати, Lido демократизира достъпа до награди.

Това улеснява инвеститорите да получават пасивен доход, като същевременно допринася за сигурността и децентрализацията на блокчейн мрежите.

Освен това, както и при Uniswap, Lido има собствен токен, наречен LDO, който предоставя на притежателите си права за управление в Lido DAO.

Lido DAO управлява набор от протоколи за ликвиден стейкинг в Lido. Тя взема решения относно ключови параметри като такси и извършва подобрения на протоколите, за да осигури ефективност и стабилност.

Притежателите на LDO могат също така да търгуват токена на крипто борси. Той се търгува на цена от $2.12, което е с 23,600% по-висока стойност от създаването си.

RCO Finance: Най-добрата платформа за DeFi търговия?

Макар че DeFi сектора постигна значителни успехи в преоформянето на финансовия пейзаж, преодоляването на пропастта между традиционните и децентрализираните дигитални пазари остава огромно предизвикателство. Въпреки това RCO Finance има за цел да промени този сценарий.

Въпреки че е новодошъл на DeFi сцената, RCO Finance привлече вниманието заради иновативния си подход към интегрирането на традиционните финансови активи с DeFi екосистемата.

Една от нейните отличителни характеристики е възможността за закупуване на акции с помощта на криптовалути, включително популярни опции като Nvidia (NVDA), Tesla (TSLA) и Apple (AAPL), без да се конвертират притежаваните криптовалути във фиатна валута.

Тази безпроблемна интеграция на традиционните и дигиталните пазари разширява инвестиционните възможности, достъпни за потребителите, и подобрява достъпността и ликвидността в рамките на DeFi пространството.

Освен това RCO Finance има амбициозни планове за издаване на дебитна карта, която ще бъде оперативно съвместима със съществуващите DeFi платформи и ще се приема в целия свят.

Дебитната карта ще подобри достъпността на потребителите до техните крипто портфейли и ще ги възнаграждава за харченето на криптовалутите им, стимулирайки приемането и използването им в рамките на екосистемата.

Освен това, както е обичайно при децентрализираните платформи, RCO Finance има и собствен токен, наречен RCOF, който в момента е в етап на предварителна продажба. Цената на токена е $0.0127, предлагайки на потребителите допълнителни ползи, включително права за управление и дял от приходите на платформата.
Освен това, когато приключи предварителната продажба, токенът ще бъде регистриран в платформите за крипто търговия и ранните инвеститори биха могли да получат големи печалби, когато цената на токена се повиши, точно както се наблюдава при токените Uniswap (UNI) и Lido (LDO).

Тези, които инвестират в токена на настоящия етап на предварителна продажба, могат да се радват на 1,580% печалба до края на предварителната продажба.

Yearn Finance: Най-добра платформа за yield farming?

Yield farming, използването на DeFi протоколи за максимизиране на възвръщаемостта на притежаваните криптовалути, става все по-популярно сред инвеститорите, които търсят възможности за пасивен доход.

Въпреки това, ориентирането в безбройните DeFi протоколи и оптимизирането на стратегиите за yield farming може да отнеме време и усилия. Навлезте в Yearn Finance – платформа, която автоматизира yield farming, позволявайки на потребителите да увеличат възвръщаемостта си с минимални усилия.

Yearn Finance използва смарт договори и алгоритмични стратегии, за да идентифицира най-доходоносните възможности за yield farming в целия DeFi пейзаж и съответно да разпределя средствата на потребителите към тези протоколи.

Като обединява колективната мъдрост и експертния опит на DeFi общността, Yearn Finance дава възможност на потребителите да получават оптимална възвръщаемост на инвестициите си, като същевременно намалява рисковете, свързани с ръчните практики.

Независимо дали сте начинаещ инвеститор, който иска да се потопи в DeFi, или опитен търговец, който иска да рационализира стратегиите си за доходност, Yearn Finance предлага удобно за потребителя решение, което отговаря на вашите нужди.

Yearn Finance разполага и с роден токен, наречен YFI, който дава на притежателите си допълнителни предимства, включително права на управление. Токенът може да се търгува и на популярни крипто борси, като в момента се търгува на цена от $7,020, което е с над 500% повече от старта на токена.

Aave: Най-добрата платформа за DeFi кредитиране?

Предоставянето и вземането на заеми са основни стълбове на традиционната финансова система. Те дават възможност на физическите лица и предприятията да имат достъп до капитал и да генерират възвръщаемост на активите си.

Aave, пионерска DeFi платформа за кредитиране, се стреми да демократизира достъпа до финансови услуги, като предлага на потребителите децентрализирана алтернатива на традиционните платформи за кредитиране.

Работейки без посредници и разчитайки на прозрачни смарт договори, Aave дава възможност на потребителите да вземат назаем, да дават назаем и да печелят лихви върху своите криптоактиви с несравнима ефективност и сигурност.

Като използва разнообразна гама от активи и възможности за обезпечение, Aave предлага на кредитополучателите достъп до ликвидност, като същевременно позволява на кредиторите да получават конкурентна възвръщаемост на депозитите си.
Независимо дали искате да получите заем срещу крипто активите си или да получавате пасивен доход, като отдавате активите си назаем, Aave предоставя безпроблемна и прозрачна платформа, която отговаря на финансовите ви нужди.

Aave разполага и с роден токен, наречен AAVE, който дава на притежателите си допълнителни предимства, включително права на управление. Токенът може да се търгува и на популярни крипто борси, като в момента се търгува на цена от $95.26, което е с 5,600% повече от първоначалната му цена.

С какво се отличава RCO Finance от Uniswap (UNI), AAVE, Lido и Yearn Finance

Тези скрити DeFi платформи представляват авангард на иновациите и възможностите в рамките на бързо развиващия се пейзаж на децентрализираните финанси.

Независимо дали сте опитен инвеститор, който иска да диверсифицира портфейла си, или новак, който иска да проучи света на DeFi, тези платформи предлагат уникални функции, иновативни решения и несравними предимства, които могат да ви помогнат да защитите инвестициите си и да се ориентирате в предстоящата крипто война с устойчивост и увереност.

Като използвате силата на тези DeFi платформи, можете да разкриете нови възможности, да увеличите възвръщаемостта си и да начертаете курс към финансова свобода, особено при новодошлите като RCO Finance (RCOF), която в момента провежда предварителна продажба на своя роден токен.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:
Посетете сайта на предпродажбата на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Ефектът от спада на Solana върху Dogecoin и Furrever Token – трябва ли инвеститорите да се притесняват?Въпреки че по-широкият пазарен спад хвърли сянка върху много активи, перспективите пред Dogecoin и Furrever Token остават устойчиви.

21.06.2024 11:35 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.