НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 5 алткойна с ниска пазарна капитализация, които може да превърнат $10 в $1,000

17.03.2024 8:52 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 алткойна с ниска пазарна капитализация, които може да превърнат $10 в $1,000

Web3 пазарът исторически е доминиран от криптовалути с висока пазарна капитализация като Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH), които имат голямо ниво на доминация.

Въпреки това има и по-малко известни криптовалути с ниска капитализация, които започват да привличат значителни нива на внимание от страна на инвеститорите, които искат да намерят следващата пробивна криптовалута, която да отбележи значителен скок.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


При този нововъзникващ клас криптовалути има голям потенциал за максимална възвръщаемост, което може да доведе до солидна диверсификация на портфейлите на много трейдъри. Основният фокус тук ще бъде върху пет основни играчи, включително KangaMoon (KANG), DeepFakeAI (FAKEAI), Grape (GRP), DexCheck (DCK) и Orion (ORN).

Всяка от тези криптовалути беше избрана не само заради потенциала си за растеж поради ниската си пазарна капитализация.

Продължавайте да четете, за да видите кои от тези криптовалути могат да превърнат $10 на всеки в потенциално $1,000, тъй като растат по време на следващия бичи пазар.

KangaMoon (KANG)

KangaMoon (KANG) е предстоящ алткойн, който може напълно да промени индустрията чрез въвеждането на уникален подход, при който той е движен от общността, има огромна функционалност и интегрира Social-Fi елементи.

Тази платформа се превръща в конкурент на други криптовалути в своята област, като Dogecoin и Shiba Inu. Тъй като е изградена върху Ethereum, тя следва стандарта на ERC20 токените, което я прави съвместима с широк спектър от портфейли. Платформата разполага и с функции за Play-to-Earn (P2E) игра, където и ще свързва играчи от цял свят, където те могат да се предизвикват един друг в битки и турнири, за да тестват уменията си.

Освен това всеки може да печели пари в платформата по различни други начини. Потребителите могат да споделят туитове, да коментират или да извършват действия в играта. Всеки потребител може също така да се състезава във всякакви седмични, месечни или тримесечни предизвикателства, като наред с това може да получи достъп до допълнителни токени.

Освен това те могат дори да участват в специални събития или раздавания, за да получат повече награди. Тези, които не искат да участват активно, могат също така просто да наблюдават мачовете и да правят залози, за да печелят. KangaMoon ще свърже ентусиастите на меме монети, а нейният смарт договор вече е одитиран от SOLIDProof.

По време на своето блокчейн ICO проектът достигна етап 3, в който се изкачи от $0.005 и сега се предлага на цена $0.01125. Той е нараснал със 125% от началната си стойност и досега е набрал над $1.3 милиона, борейки се на да набере $1.5 милиона и дори $2 милиона след листването си на големите борси. В резултат на това анализаторите са оптимистично настроени за нейното бъдеще и прогнозират, че криптовалутата може да скочи до $1 през 2024 г.

DeepFakeAI (FAKEAI)

DeepFakeAI (FAKEAI) е програма, която позволява на всеки да създава deep fake съдържание само в рамките на няколко кликвания чрез използването на Telegram Bot и уеб приложение. Всеки може да прояви креативност и да генерира толкова видеоклипове, колкото му е необходимо, като наред с това има достъп до инструменти за разработчици.

През последните 30 дни криптовалутата DeepFakeAI скочи с 3,400%. Въпреки това, на седмичната графика тя е спаднала с около 45%.

Grape (GRP)

Grape (GRP) е Web3 инфраструктура за децентрализиран интернет и представлява екосистема от първи слой, която съчетава две собствени решения. Те включват dAG и AI, които ще захранват далеч по-сложни децентрализирани приложения (dApps). Нещо повече, тя постига това, като се основава на насочен Acyclic Graph (DAG) – технология, базирана на математически данни, която асинхронно генерира записи в децентрализирана счетоводна книга.

DexCheck (DCK)

DexCheck (DCK) е още един алткойн, който се радва на голямо внимание. Tехнологията на платформата интегрира всички основни блокчейн вериги и предоставя на потребителите обширни и ценни прозрения, Освен това платформата е безплатна за използване и притежателите на нейната родна криптовалута, DCK, имат достъп до PRO функции. Те включват частни продажби, споделяне на приходите от ботове в Telegram, стейкинг и гласове за DAO, наред с други видове поддръжка.

През изминалия месец цената на DCK се повиши с 164%, а през последните 24 часа – с 12%. Според графиката тя се е повишила от най-ниската точка на стойност от $0.08712, преминавайки през максималната стойност от $0.1827, стигайки до $0.13 към момента на писане на статията.

Orion (ORN)

Orion (ORN) придоби висока репутация благодарение на това, че е децентрализирана блокчейн платформа с отворен код, която изпълнява ролята на агрегатор на ликвидност както за централизирани, така и за децентрализирани борси. Чрез нея търговците могат да получат достъп до най-добрите обменни курсове от голяма извадка от платформи, във всеки един момент.

Платформата е създадена, за да улесни крипто потребителите, трейдърите и инвеститорите с най-добрите възможни курсове, и в резултат на това, според данните на графиката, увеличението ѝ от последните 30 дни е с 65%. Освен това, през последните 7 дни цената на Orion се повиши със 32%.

Според седмичната графика тя се е повишила от най-ниската точка от $1.56 до максималната стойност от $2.54 към момента на писане на статията.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.