Home

Топ 4 крипто токени със средна капитализация с потенциал да увеличат 40 пъти портфейла ви

23.06.2024 16:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 4 крипто токени със средна капитализация с потенциал да увеличат 40 пъти портфейла ви

Тъй като крипто пазарът в момента преживява мечи тренд, той предостави добра възможност на инвеститорите да влязат в сектора на дигиталните активи на ниска цена.

В тази статия може да разгледате 4 от най-добрите крипто токена със средна капитализация, които може да имат потенциал да увеличат 40 пъти портфейла ви в краткосрочен план: ETFSwap (ETFS), Arbitrum (ARB), Ether.fi (ETHFI) и SUI.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


ETFSwap (ETFS) е начело на крипто токените със средна капитализация, които може да имат потенциал да увеличат 40 пъти портфейла на късметлиите

Начело на списъка на крипто токените със средна капитализация с потенциал да увеличат портфейла ви 40 пъти е ETFSwap (ETFS), сравнително нова децентрализирана финансова платформа. Чрез безпроблемно интегриране на традиционните финанси с DeFi, ETFSwap (ETFS) дава възможност на потребителите да търгуват и разменят различни стоки в различни отрасли, включително криптовалути, токенизирани ETF-и и др.

За разлика от други платформи за търговия, ETFSwap (ETFS) се отличава с маркет мейкинг и безсрочна търговия, като предлага до 10x ливъридж, което е възможно благодарение на партньорства с инвестиционни банки, отговарящи на MiCa. Създадена с мисъл за своите потребители, ETFSwap (ETFS) разполага с удобен за потребителя интерфейс, данни за търговията с ETF в реално време и ETF тракер с изкуствен интелект, който предоставя инвестиционни препоръки въз основа на обширен анализ на данни.

Предимствата на ETFSwap (ETFS) се разпростират и върху регистрацията без преминаване на KYC процеси и търговията с ETF без граници, което го прави топ избор както за търговците на ETF, така и за инвеститорите. Това означава, че търговците имат опростено влизане и 24/7 достъп до търговия от всяка точка на света, което прави инвестирането лесно и достъпно.

Не е изненадващо, че платформата привлече над 10,000 потребители, които с нетърпение очакват старта на бета платформата след по-малко от 30 дни. Със своите стабилни функции, ориентиран към потребителите подход и изключителни резултати от предварителната продажба, не е чудно, че ETFSwap (ETFS) е обявена за крипто токен от топ 4 със средна капитализация и потенциал да увеличи 40 пъти портфейла ви.

Arbitrum (ARB): Потенциален скок на цената

Arbitrum (ARB), създаден да повиши ефективността на Ethereum, е друг топ крипто токен със средна капитализация с потенциал да увеличи 40 пъти портфейла ви. С пазарна капитализация от $2.6 милиарда, Arbitrum (ARB) се движи между от $0.80 до $1.17 през последни 40 дни.

Това покачване на цената се дължи на нарастващото търсене, като ентусиастите купуват Arbitrum, за да се подготвят за следващия бичи подем.

В перспектива се очаква цената на Arbitrum (ARB) да тръгне по възходяща траектория, като потенциално може да достигне $3 до 2025 г.

Ether.fi (ETHFI)- Платформа за залагане без доверително управление

Ether.fi (ETHFI) е децентрализирана платформа, която се занимава с проблемите с ликвидния стейкинг без попечителство. Нейният потенциал да увеличи 40 пъти портфейла ви спечели на Ether.fi (ETHFI) място сред най-добрите крипто токени със средна капитализация.

Техническият анализ показва мечи настроения на пазара, тъй като Ether. Fi” (ETHFI) се търгува за $3.38, което отразява месечен спад от 32. Експертите обаче очакват обрат за Ether.fi (ETHFI) преди края на годината, като прогнозират средна цена на Ether.fi (ETHFI) от $5.94, което може да увеличи портфейла ви 40 пъти.

Бичи прогнози за SUI

SUI е друг топ крипто токен със средна капитализация, който може някога да увеличи 40 пъти портфейла ви, тъй като се носи на бича вълна. По данни на CoinMarketCap цената на SUI се е увеличила с близо 16% само през последната година. Пазарният анализатор Джош също направи бича прогноза за цената на SUI, заявявайки в своята публикация в X, че SUI може да се върне към $2 и да достигне нов исторически връх.

Техническият анализ на криптовалутата SUI също е бичи, като в момента 19 технически индикатора показват сигнали за покупка. В резултат на това експертите в областта предвиждат потенциално покачване на SUI до $2 преди края на третото тримесечие на 2024 г.

Заключение: ETFSwap (ETFS) ще увеличи 40 пъти портфолиото ви

ETFSwap (ETFS), Arbitrum, Ether.fi (ETHFI) и SUI са 4 от най-добрите крипто токена със средна капитализация, които трябва да обмислите, за да увеличите 40 пъти портфейла си. За разлика от тези крипто токени обаче, ETFSwap (ETFS) тъкмо е на път да стартира, което му дава предимство да се представи по-добре. Купете токена ETFS сега за $0.01831 и се борете за шанса да увеличите портфейла си 40 пъти или повече.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.