НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

24.04.2024 12:10 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

Тези предварителни продажби могат да бъдат привлекателни, защото могат да предоставят токени на уникални цени и да позволят ранен достъп до вълнуващ нов проект.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въз основа на данни, събрани от публикации в Web3 сектора и уебсайтове за първоначално предлагане на монети (ICO), в тази статия са разгледани 4 от най-големите крипто предварителни продажби, включително ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token.

Топ 4 предварителни продажби на криптовалути

 1. ButtChain (BUTT) – забавна нова меме монета с находчив вариант в “блокчейн”
 2. HarambeAI (HARAMBEAI) – съчетава изкуствен интелект с възможности за търговия
 3. Doge Uprising (DUP) – има за цел да противодейства на фигурите на “централизираната власт”, свързани със злоупотреби с поверителността
 4. Furrever Token (FURR) – монета на тема дигитални котки Проучване на 4 от най-големите препродажби на криптовалути

1. ButtChain (BUTT)

Buttchain, находчив вариант на “блокчейн”, официално стартира своята предварителна продажба. Тази крипто предпродажба, изградена върху блокчейна на Polygon, се отличава с уникалния си дизайн, ангажираност на общността и забавни функции.

Освен с хумористичния си призив на тема “задник”, ButtChain се отличава с множество уникални функции, които рядко се срещат в други крипто препродажби. Проектът възнаграждава своята общност, като дава възможност на тези, които препоръчат свои приятели, да печелят 20% от рефералните такси. Освен това, чрез функцията си за автоматична ликвидност, 20% от средствата от предварителната продажба се депозират автоматично в Uniswap, като се гарантира, че при стартирането има ликвидност за търговия.

2.HarambeAI (HARAMBEAI)

Токенът HarambeAI въплъщава пионерско сливане на AI възможностите за търговия и привлекателността на меме токените. Наречен в чест на интернет мемето Харамбе, проектът излиза извън рамките на своето меме-базирано начало, като използва технологията за изкуствен интелект, за да подобри функционалността си.

3.Doge Uprising (DUP)

Doge Uprising е на път да стартира предварителната си продажба, въвеждайки токена DUP с амбициозната цел да противодейства на фигурите на “централизираната власт”, често свързвани със злоупотреби с поверителността. Тази новаторска крипто предпродажба съчетава криптовалути, незаменяеми токени (NFT) и разказване на истории.

4.Furrever Token (FURR)

Furrever Token е нов крипто проект, фокусиран върху възхитителната тема за дигитални очарователните котки. FURR оперира в блокчейна Binance Smart Chain(BSC), като притежава циркулиращо предлагане от приблизително $9 милиарда.

Защо крипто ентусиастите купуват крипто предложения?

Крипто ентусиастите винаги търсят следващия голям токен, независимо дали става въпрос за меме монети или алткойни. Предварителните продажби им предоставят възможност да влязат рано, понякога на по-ниска цена, с повече функции, когато токенът придобие популярност и се листне на големи борси.

Ето някои предимства на крипто предварителните продажби:

 • Цени на предварителните продажби: Токените могат да бъдат налични на по-ниска цена в сравнение с евентуалната им цена след пускането на пазара.
 • Ранен достъп: В зависимост от естеството на монетата някои купувачи могат да участват в проекти от самото начало и да влияят на бъдещото развитие.
 • Ексклузивни награди: Предварителните продажби понякога предлагат бонуси като допълнителни токени или достъп до специални функции. Пример за това са наградите за реферали Share and Earn на ButtChain.

Защо ButtChain може да бъде най-добрият избор в сравнение с други крипто предварителни продажби?

Ето какво кара Buttchain да се откроява:

 • Proof-of-Butt (PoB): Като се отдалечава от конвенционалните методи като Proof of Work (PoW) или Proof of Stake (PoS), ButtChain използва механизма “Proof-of-Butt”. Това стимулира забавното участие на общността.
 • Автоматична ликвидност: За да осигури ликвидност при стартирането, ButtChain отделя 20% от предварителните продажби за ликвидност на Uniswap чрез функцията си за автоматична ликвидност. Тази настройка спомага за улесняване на по-плавните търговски дейности след края на предварителната продажба.
 • Liquidity Farming: Транзакциите с участието на ButtChain в нейния ликвиден пул се таксуват с 5%. Тази такса се разпределя между повишаването на ликвидността на Uniswap, възнаграждаването на създателите на ButtChain и изгарянето на токени.
 • Директно договаряне: За разлика от повечето предварителни продажби, ранните купувачи на ButtChain получават своите токени незабавно по време на предварителната продажба, но търговията започва едва след нея. Този механизъм предотвратява бързането да се продават токени веднага след началото на търговията.
 • Споделяй и печели: ButtChain възнаграждава своята общност за препоръки. По време на предварителната продажба препоръчителите могат да спечелят 20% такса в MATIC, като след предварителната продажба таксата се променя на 5% в ButtChain токени.

Заключителни мисли за 4 от най-добрите крипто предварителни продажби

Въпреки че има много нови проекти в етап на предварителни продажби, ButtChain, HarambeAI, DUP и FURR се открояват, привличайки вниманието на крипто общността.

Макар че предварителните продажби на криптовалути могат да бъдат вълнуващи, крипто ентусиастите трябва да проведат задълбочено проучване, преди да ги закупят. Те също така трябва да са наясно с присъщите на крипто пазара рискове и волатилност. Тази статия не представлява финансов съвет.

Освен това ButtChain не е налична в определени региони, като например САЩ, Обединеното кралство, Канада, Хонконг и други. Посетете официалния уебсайт, за да проверите списъка с ограничените държави и да научите повече.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.