НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 4 алткойна, за които се прогнозира скок преди президентските избори в САЩ

05.06.2024 19:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 4 алткойна, за които се прогнозира скок преди президентските избори в САЩ

Президентските избори в САЩ, насрочени за ноември 2024 г., излъчиха силни кандидати, които с действията си показват, че подкрепят криптовалутите.

Това несъмнено ще повиши стойността на крипто индустрията, като по този начин накара някои експерти да изберат четири алткойна, които показват потенциал за рязък скок на цените преди и след президентските избори в САЩ. Това са ETFswap (ETFS), Wormhole (W), Gala (GALA) и Maga (MAGA).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


ETFSwap (ETFS) изпъква сред подходящите алткойни за президентските избори в САЩ

На върха на обещаващите алткойни се появява ETFswap (ETFS) – блокчейн платформа, която революционизира начина, по който взаимодействаме с борсово търгуваните фондове (ETF) чрез токенизация на активите. Токенизираните ETF-и ще бъдат предоставени за търговия на Web3 пазар, който може да се похвали с удобство за експертите и новаците, снабден и с ликвидност 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Търговците на платформата могат да увеличат приходите си с до 10x ливъридж при търговията, който ETFswap (ETFS) предлага. Също така, частичната собственост е функция, от която всички потребители могат да се възползват, за да подсилят портфейла си с диверсификация на активите.

От друга страна, обаче, търговията с ливъридж е най-подходяща за експертни търговци, тъй като ливъриджът може да бъде опасен, поради пазарната волатилност, която може да повлияе негативно на движението на пазара, което да доведе до ликвидиране на цялата позиция на търговеца.

Независимо от това, всеки в ETFSwap може да закупи ETFS, родния токен на мрежата, и като го закупи, получава достъп до търговия с токенизирани ETFS и други функции в екосистемата на ETFswap (ETFS). Освен това притежателите на токени получават право на глас, за да участват в управлението на мрежата.

Gala (GALA) се кандидатира за президентските избори в САЩ

Gala (GALA) е блокчейн екосистема за игри, която позволява на потребителите да придобиват реални активи в играта, които могат да търгуват, продават или купуват. GALA, родния токен на платформата, служи за целите на управлението, като предоставя на притежателите си възможността да влияят върху решенията, вземани в мрежата, чрез гласуване.

Също така, всички покупки и транзакции в екосистемата на Gala (GALA) се извършват, като се използват GALA като такси. От февруари насам GALA нарасна с 300%, но в момента се намира на нивото на съпротива от $0.48; въпреки това показва признаци за повторно набиране на скорост до нивото от $0.50, което я прави една от криптовалутите, които потенциално могат да нараснат преди президентските избори в САЩ.

Wormhole (W) набира скорост сред алткойните

Wormhole (W) е решение за оперативна съвместимост, изградено върху Solana (SOL) за захранване на многоверижни приложения в мрежата. Уникалната структура на Wormhole (W) дава възможност на платформите в екосистемата Solana (SOL) да прехвърлят информация и активи в различни блокчейн мрежи.

Крипто обменът Robinhood наскоро разшири поддръжката на Wormhole (W), родния токен на платформата, като го направи достъпен за европейските търговци. Wormhole (W) сега се търгува на цена от $0.66 и се нарежда на 76-то място на крипто пазара, според данни от CoinMarketCap. Случаят на използване на Wormhole (W) в крипто индустрията също така го прави един от алткойните, които според експертите може да нараснат преди президентските избори в САЩ.

MAGA (TRUMP) се справя добре с позицията на Тръмп по отношение на криптовалутите в президентските избори в САЩ

MAGA (TRUMP) е меме монета, чийто тикър носи първото име на бившия президент на САЩ и един от претендентите в президентските избори в САЩ – TRUMP. Въпреки това, макар че меме монетата MAGA (TRUMP) не е свързана с Доналд Тръмп, тя скочи с 182% през изминалия месец.

Понастоящем Maga (TRUMP) се търгува на цена от $13.35, заемайки 224-то място на крипто пазара по данни на CoinMarketCap. Макар че Maga (TRUMP) за кратко време охлади ценовото си представяне, няма съмнение, че неофициалната му връзка с един от кандидатите в предстоящите президентски избори в САЩ го позиционира като един от алткойните, които ще се развият рязко преди събитието.

Предварителна продажба и заключение на ETFswap (ETFS)

Макар че Maga (TRUMP), Wormhole (W) и Gala (GALA) са алткойни, които показват обещаващ потенциал за рязък скок преди президентските избори в САЩ, ETFswap (ETFS) може да има повече шансове заради текущата си предварителна продажба. В рамките на тази предварителна продажба платформата предлага ETFS, своя роден токен, на ниска цена от $0.01831 за токен в етап 2.

Също така разработзиците спекулират, че токена ETFswap може да нарасне до $3 преди президентските избори в САЩ, което ще доведе до 200Х доходност за ранните инвеститори. Президентските избори в САЩ наближават, така че побързайте и купете ETFS още днес, за да увеличите шанса си да реализирате потенциална 200Х печалба от инвестицията си.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.