НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 3 токена за следващата бича вълна: Cardano (ADA), Tezos (XTZ) и Everlodge (ELDG)

септември 12, 2023 12:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 токена за следващата бича вълна: Cardano (ADA), Tezos (XTZ) и Everlodge (ELDG)

Крипто пазарът, въпреки че е известен със своята волатилност, е предпочитан повече заради своите бичи ралита.

Тъй като се очаква през следващите месеци настроенията да станат бичи, три токена се открояват, като потенциални участници, готови да яхнат тази вълна: Cardano (ADA), Tezos (XTZ) и Everlodge (ELDG).

В тази статия ще разгледаме с какво се отличават и защо са готови да пътуват заедно с биковете.

Резюме

  • Фокусът на Cardano върху устойчивостта, оперативната съвместимост и мащабируемостта го прави убедителна инвестиция
  • Конкурентното предимство на Tezos в блокчейн екосистемата ще постави токенът начело на следващата бича вълна
  • Everlodge е убедителна инвестиция заради иновативната си концепция и значителния си потенциал за растеж

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Cardano (ADA): Водеща фигура в блокчейн екосистемата

Cardano (ADA) е блокчейн платформа за доказване на залог (PoS) и един от ключовите играчи в това пространство. Тя е популярна с фокуса си върху устойчивостта, мащабируемостта и оперативната съвместимост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Това кара Cardano да се откроява в крипто пазара, като я стимулира да се превърне в седмата по големина криптовалута по пазарна капитализация.

Горепосоченото подчертава как Cardano се превръща в обещаваща инвестиционна опция. Очаква се тя да се възползва от инерцията, която идва със следващата бича вълна.

Следователно е подходящ токен за държане с цел по-добро позициониране за предстоящия бичи цикъл. Това според мнозина прави натрупването на повече Cardano интелигентна инвестиционна опция.

Tezos (XTZ): Уникална платформа за смарт договори

Tezos (XTZ) е блокчейн, базиран на смарт договори. Веригата обаче не е просто обикновена блокчейн платформа; тя се отличава със способността си да се подобрява с времето, без никога да е застрашена от хард форк.

В резултат на тази саморазвиваща се функция Tezos се превърна в топ избор и популярна дестинация за разработчиците, правейки Tezos добре позиционирана да се възползва от пълния обхват на следващата бича тенденция.

Освен това монетата има осезаема полезност, включително и в областта на управлението. Притежателите на XTZ могат да участват в обновяването на протокола и във вземането на решения относно неговото бъдеще.

Следователно функционалността, управлението, съвместимостта със смарт договори и ангажиментът към сигурността правят Tezos привлекателен избор за инвеститорите, които искат да се възползват от потенциала ѝ за растеж.

Everlodge (ELDG): Токен, прогнозиран, че ще отбележи висок растеж

Everlodge (ELDG) в момента е в центъра на вниманието в рамките на крипто сцената. Реалното решение, което цели да въведе, в допълнение към стабилната му екосистема, прави проекта готов да яхне следващата бича вълна.

Като пресечна точка между една от най-старите индустрии – недвижимите имоти, и новата иновативна технология на блокчейн, платформата има за цел да предизвика индустрията на недвижимите имоти. Преди появата на Everlodge световната индустрия за недвижими имоти, чиято стойност надхвърля $280 трилиона, беше синоним на богатите хора.

Въпреки това, чрез въвеждането на фракционна собственост върху ваканционни жилища и NFT, потребителите могат да участват в печелившата индустрия само със $100.

За да промени облика на индустрията за недвижими имоти и да демократизира достъпа, платформата има за цел да въведе иновативен пазар на имоти. Тук хотелите и луксозните вили ще бъдат дигитализирани и превърнати в NFT, а след това ще бъдат фракционирани на по-малки части.

Това позволява на потребителите да купуват по-малки суми, като стойността на обезпечените с имоти NFT се увеличава с нарастването на стойността на имота.

Благодарение на тази иновативна концепция и решение монетата може да има огромен потенциал за растеж. Според експерти от бранша тя ще нарасне 50х от сегашната си цена от $0.016. Това я прави добър токен за държане в очакване на следващата бича вълна.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.