НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 3 подценени криптовалути под $1 с потенциал да се изстрелят до $100

октомври 12, 2023 12:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 подценени криптовалути под $1 с потенциал да се изстрелят до $100

Разгледайте най-добрите подценени криптовалути под $1 с потенциал за значителен растеж през 2023 г. и след това: Shiba Inu (SHIB), Stellar (XLM) и VC Spectra (SPCT).

Shibarium на Shiba Inu е постигнал 3 милиона трансакции за 40 дни, което предизвика дискусии относно прогнозата за цената на SHIB. Междувременно Stellar (XLM) си партнира с MoneyGram за крипто портфейл, предизвиквайки интерес към своята екосистема. На друго място, VC Spectra (SPCT) предлага печеливша децентрализирана хедж фонд платформа с 82% възвръщаемост на инвестициите по време на публичната си предварителна продажба.

Нека разгледаме най-добрия DeFi проект на цена под $1 със значителен потенциал за растеж през 2023 г.

>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Shibarium на Shiba Inu: 3 милиона транзакции за 40 дни

Екипът, който стои зад проекта Shiba Inu, постигна забележителен крайъгълен камък с Shibarium, тяхното авангардно блокчейн начинание. Само за 40 дни от пълномащабното му стартиране през август Shibarium е осъществил над 3 млн. трансакции, подхранвайки дискусиите за прогнозиране на цената на SHIB в рамките на общността на SHIB.

Този впечатляващ ръст и широко разпространение с 1.253 млн. уникални адреса, които активно се ангажират с платформата, показва потенциала на Shibarium. Тя ефективно обработи тези трансакции в 1,029 милиона блока, включително прехвърляния на токени, извиквания на договори и издаване на токени в блокчейна на Shiba Inu.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


С наближаването на бичия пазар експертите спекулират за потенциала на Shiba Inu да достигне ценовата граница от $0.001. Съдбата на Shiba Inu (SHIB) обаче сега зависи от активната потребителска база и подкрепата на по-широката общност. Сега, нека видим какво може да предложи Stellar (XLM) в сравнение с SHIB.

Stellar (XLM) и MoneyGram обединяват усилията си за крипто портфейл

Stellar (XLM) привлече вниманието на експертите поради забележителния си растеж и бързото си приемане. Обединявайки усилията си с MoneyGram, Stellar XLM се подготвя да представи крипто портфейл, който се очаква да бъде пуснат в действие през първото тримесечие на 2024 г.

Това вълнуващо съобщение, направено през септември, има за цел да улесни обмяната на традиционни фиатни валути за стабилната монета USDC, като предостави на потребителите удобни възможности. Освен това, благодарение на съвместните усилия на Stellar (XLM), потребителите ще имат възможност да осребрят своите дигитални активи в пунктовете на MoneyGram.

Макар че досега монетата Stellar се търгуваше около ценовия диапазон от $0.10, пазарните анализатори са оптимистично настроени за нейното бъдеще. Стратегическото сътрудничество и глобалното възприемане на Stellar XLM ги накара да прогнозират, че през 2024 г. тя има голям шанс да достигне границата от $0.40.

Неограниченият потенциал на VC Spectra вижда инвеститорите да печелят повече

VC Spectra (SPCT) е водеща печеливша децентрализирана хедж фонд платформа, която привлича инвеститори в търсене на добра възвръщаемост. Ангажирана с рентабилността, SPCT предлага на потребителите обратно изкупуване и тримесечни дивиденти, обвързани с печалбите от инвестициите им. Освен това SPCT предоставя на инвеститорите ексклузивен достъп до обещаващи блокчейн проекти и нови ICO.

Освен това VC Spectra (SPCT) е начело на блокчейн иновациите, като използва търговия с изкуствен интелект, за да повиши възвръщаемостта и да сведе до минимум рисковете за своите инвеститори. SPCT е посветена на осигуряването на несравнима прецизност при подбора на най-обещаващите проекти в рамките на специализираното си портфолио.

В момента VC Spectra (SPCT) притежава стойност от $0.044 в своята публична предварителна продажба на Етап 3, което бележи забележително увеличение от 450% в сравнение с първоначалния курс на Етап 1 от $0.008 за ранните инвеститори.

Като един от най-добрите DeFi проекти на крипто пазара, VC Spectra (SPCT) получи силна подкрепа от настоящите си поддръжници, които очакват 82% възвръщаемост на инвестициите до края на пубичната предварителна продажба. Не пропускайте тази възможност; присъединете се към предварителната продажба днес и получете щедър 100% бонус върху депозита си.

За да научите повече за VC Spectra (SPCT) и нейната предварителна продажба, посетете:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.