НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 3 монети, които могат да ви помогнат да станете крипто милионер: SHIB, SOL и SPCT

септември 14, 2023 11:07 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 монети, които могат да ви помогнат да станете крипто милионер: SHIB, SOL и SPCT

Възобновяването на мрежата Shibarium на Shiba Inu (SHIB) и интеграцията на Solana (SOL) в Shopify сигнализират за потенциал за възстановяване на цените.

Междувременно публичната предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) набира скорост, като ранните инвеститори вече са получили над 200% ръст на инвестициите.

Тези положителни развития при Solana (SOL), Shiba Inu (SHIB) и VC Spectra (SPCT) могат да създадат предпоставки за скок на техните цени и печалби през следващите месеци.

Но коя от тези три водещи криптовалути има потенциала да ви направи милионер?

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Shiba Inu (SHIB) рестартира Shibarium, създавайки предпоставки за възстановяване на цената

На 28 август 2023 г. разработчиците на Shiba Inu (SHIB) направиха вълнуващо съобщение относно възобновяването на Shibarium в мрежата на Shiba Inu (SHIB).

Въпреки неотдавнашната новина за възобновяването на Shibarium, краткосрочното въздействие върху прогнозата за цената на SHIB не беше положително. Стойността на Shiba Inu (SHIB) продължи низходящата си тенденция поради преобладаващата волатилност, засягаща целия крипто пазар.

В периода между 28 август и 12 септември цената на Shiba Inu (SHIB) отбеляза спад от $0.00000823 до $0.00000718, отбелязвайки 12% спад в стойността на Shiba Inu (SHIB) за посоченият период от време.

Много крипто аналитици поддържат мнението, че настоящата меча прогноза за цената на SHIB се дължи отчасти на това, че тя е класифицирана като меме монета. Така че тя е силно повлияна от общите пазарни настроения.

В по-положителен план някои експерти смятат, че използването на дефлационна система на предлагане на Shiba Inu (SHIB) създава недостиг. Това би могло да проправи пътя за потенциално възстановяване на прогнозата за цената на SHIB, тъй като общите пазарни настроения се подобряват.

Интеграцията на Shopify в Solana (SOL) дава надежда за бичи импулс

На 22 август 2023 г. Solana Pay, децентрализирано приложение за разплащания, разработено от Solana (SOL) Labs, стана достъпно като одобрена интеграция на приложение за компании, използващи Shopify.

Тази интеграция позволява на търговците на Shopify да предлагат на своите клиенти Solana (SOL) Pay като опция за плащане.

Въпреки това значимо развитие обаче, новината не оказа забележимо влияние върху цената на криптовалутата Solana поради цялостната волатилност на пазара. За периода между 22 август и 12 септември цената на SOL отбеляза постепенен спад от $21.21 до $17.94, което представлява 15.38% намаление на цената на Solana за посоченият интервал.

Въпреки неотдавнашния спад в цената на криптовалутата, в блокчейна на Solana (SOL) се наблюдава непрекъснат напредък и иновативни разработки. Поради това много крипто експерти очакват бича прогноза за цената на Solana, особено след като пазарът се възстанови напълно.

VC Spectra (SPCT) притежава потенциала на Биткойн (BTC)

На фона на пазарната волатилност, засягаща водещите алткойни Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB), VC Spectra (SPCT) се очертава като основен претендент за инвеститорите, търсещи доходоносна възможност за инвестиции в криптовалута.

С текущата си публична предварителна продажба VC Spectra (SPCT) предлага на инвеститорите възможността да станат част от бъдещето на блокчейн и технологичната индустрия, като същевременно насърчават устойчиви и етични инвестиционни практики.

Освен това VC Spectra (SPCT) е насочена и към индивидуални инвеститори, семейни офиси и институционални инвеститори, като им позволява да инвестират в обещаващи блокчейн и технологични проекти.

Едно от решаващите предимства на VC Spectra (SPCT) е нейният ангажимент за приобщаване. Независимо от географското местоположение или финансовия статус, VC Spectra (SPCT) е умишлено проектирана да бъде приобщаваща и достъпна за всички лица.

По време на публичната предварителна продажба VC Spectra (SPCT) предлага на инвеститорите тримесечни дивиденти и обратни изкупувания от инвестиционните печалби. Освен това потребителите получават достъп до нови ICO във фазата на начална/частна продажба и имат право на глас в рамките на платформата.

Понастоящем VC Spectra (SPCT) се намира в етап 3 на своята публична предварителна продажба, където цената на всеки токен е $0.025. Това доведе до значителни печалби за инвеститорите, които са участвали в по-ранните етапи. Инвеститорите от етап 1 са отбелязали значително увеличение от 212.5%, докато инвеститорите от етап 2 са спечелили 127.27%.

Инвеститорите, които са закупили токени VC Spectra (SPCT) на цена $0.025, ще отбележат ръст от 32%, когато SPCT достигне $0.033 на етап 4, и забележителен 220% ръст, ако SPCT достигне $0.08 до края на предварителната продажба!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 4:40 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.