НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 3 криптовалути за начинаещи: Litecoin (LTC), Stellar (XLM) и VC Spectra (SPCT)

септември 7, 2023 12:37 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 криптовалути за начинаещи: Litecoin (LTC), Stellar (XLM) и VC Spectra (SPCT)

Ориентирането в пейзажа на криптовалутите може да бъде обезкуражаващо за начинаещите, но три изключителни опции опростяват пътуването: Litecoin (LTC), Stellar (XLM) и VC Spectra (SPCT).

Тези криптовалути предлагат нещо повече от най-добрите проекти на DeFi; те осигуряват врати към разнообразни екосистеми. По-специално, VC Spectra (SPCT) е революционна платформа, съчетаваща инвестиционни възможности с прозрачност и сигурност.

Нека разберем повече за това как VC Spectra (SPCT) заема водеща позиция пред Litecoin (LTC) и Stellar (XLM) като най-добрата криптовалута за начинаещи.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Litecoin (LTC) загуби чара, който имаше през август: Какво следва?

В последните новини за Litecoin, LTC постигна забележителен подвиг, като регистрира впечатляващите 175 милиона мрежови транзакции. Този значителен етап беше отбелязан от фондацията Litecoin (LTC), която сподели голямата новина за Litecoin чрез съобщение в Twitter.

В новината за Litecoin се подчертава също, че само през 2023 г. мрежата на LTC е осъществила 46 милиона транзакции. Това подчертава продължаващата ангажираност на потребителите на Litecoin (LTC) към криптовалутата, дори и в условията на неотдавнашния тренд на спад на цената ѝ.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


През изминалия месец Litecoin (LTC) отбеляза забележителен спад на цената си от 25.7%. В периода между 8 август и 5 септември цената на Litecoin (LTC) спадна от около $84 до приблизително $63.
Въпреки това има оптимизъм сред някои Litecoin (LTC) експерти, които препоръчват да се “държи здраво” въпреки преобладаващия натиск от продажби и низходящия тренд на Litecoin (LTC).

Последните прогнози за цената на LTC показват потенциал за ценово рали, като прогнозите сочат, че Litecoin (LTC) може да достигне $120 до октомври.

Stellar (XLM) прави стратегически ход: време е за нов връх?

Фондацията за развитие на Stellar (SDF) наскоро направи значителен ход, като на 31 август се включи в новаторска сделка с Madison Dearborn Partners, компанията майка на MoneyGram.

Това стратегическо партньорство представлява ключов момент за Stellar (XLM), като Денел Диксън, главен изпълнителен директор на SDF, разкри, че за затвърждаването на това сътрудничество са били отпуснати значителни финансови средства.

MoneyGram, добре познато име във финансовата индустрия, сега е на път да се позиционира в челните редици на света на децентрализираните финанси (DeFi), като използва авангардната блокчейн технология Stellar XLM за решения за парични преводи и трансгранични плащания.

Обявяването на този алианс оказа забележимо въздействие върху пазарната траектория на Stellar (XLM). Преди партньорството стойността на токена Stellar XLM отбеляза спад, като от $0.1204 на 31 август спадна до $0.1117 на 2 септември, отбелязвайки месечно дъно.

След новината обаче спадът спря и цената на XLM започна да се покачва, достигайки $0.1291 на 5 септември.

Сега пазарните експерти очакват, че Stellar (XLM) ще установи ново ниво на подкрепа и ще се търгува нагоре през септември, преди потенциално да тества отново нивото на съпротива от $0.20.

VC Spectra (SPCT) съобщи, че към края на предварителната продажба предстои ръст от 220%

Инвеститорите се насочват към VC Spectra (SPCT) заради обещаващата възвръщаемост и ангажимента за демократизиране на блокчейн инвестициите. Тъй като крипто пазарът се развива, VC Spectra (SPCT) се откроява като лъч за новодошлите и опитните инвеститори. VC Spectra (SPCT)предизвика вълнение в света на криптовалутите, тъй като отчита неминуем скок от 220% към края на предварителната продажба.

Тази революционна платформа за управление на активи вече привлече вниманието на инвеститорите със спиращи дъха характеристики, като например изключителни права на глас и дивиденти в рамките на предварителната продажба. Като един от най-добрите проекти на DeFi, VC Spectra (SPCT) предоставя уникално и примамливо инвестиционно преживяване.

Пътуването по време на предварителната продажба не е нищо друго освен забележително. Инвеститорите от етап 1 се радват на зашеметяващата печалба от 212.5%, докато участвалите в етап 2 отбелязаха впечатляващ ръст от 127.27%. Понастоящем, в етап 3, токените VC Spectra (SPCT)се предлагат на цена от $0.025, като за етап 4 се предвижда увеличение от 32%, а в края на предварителната продажба, когато цената на токена достигне $0.08, се очаква изумителен скок от 220%.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.