НАЧАЛО Прессъобщения

Топ три криптовалути, които може да преживеят огромен ръст през 2024 г. според анализатори

01.05.2024 8:56 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ три криптовалути, които може да преживеят огромен ръст през 2024 г. според анализатори

Сред разнообразния списък с криптовалути изборът на най-изявените и обещаващи токени може да бъде доста труден. Въпреки това, сред дългия списък с крипто опции, някои токени изглежда се открояват поради своите иновативни функции и технологии.

За търговците, които искат да определят най-добрата криптовалута за покупка през 2024 г., тогава Hedera (HBAR), Bonk (BONK) и KangaMoon (KANG) си заслужава да бъдат разгледани.

Трите криптовалути са на вълна поради неотдавнашното си пазарно представяне, като Hedera се покачи със 100% след новината за токенизирания фонд на BlackRock.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Bonk, от друга страна, скочи с 18.30% преди дни, предизвиквайки пазарна лудост, докато KangaMoon (KANG) се приближава до целта си по време на предварителната продажба, достигнала $6 милиона, продавайки 69% от токените.

Крипто анализаторът CrediBull хвърля светлина върху предполагаемото сътрудничество между Hedera (HBAR) и токенизирания фонд BlackRocks

При изключителен развой на събитията Hedera (HBAR) стана свидетел на масивен скок на цената на HBAR с над 100% около 24 април. По онова време цената на Hedera стартира от ниското ниво от $0.0875 и рязко се повиши, за да достигне до $0.1821. Това невероятно рали беше предизвикано от новината за токенизирания фонд на BlackRock (BUIDL), която породи големи очаквания сред инвеститорите в Hedera за потенциално сътрудничество между протокола Hedera и известния мениджър на активи – ход, който също доведе до увеличаване на прогнозата за цената на Hedera.

Съобщението обаче доведе до голямо объркване сред инвеститорите в Hedera, които смятаха, че BlackRock ще токенизира фонда директно в рамките на мрежата Hedera. Недоразумение, което предизвика рязък скок в цената на Hedera. Нещо повече, при по-задълбочен анализ CrediBull успя да хвърли светлина върху ситуацията, като подчерта, че изричното разрешение от BlackRock не е било необходимо, за да се листват токенизираните версии на техните фондове. След разяснението цената на HBAR се върна до $0.1200 според CoinMarketCap, като към 1 май е спаднала още повече – до $0.09.

Цената на Bonk (BONK) се повиши с 18.3% за един ден

Неотдавнашният скок в цената на Bonk (BONK) изглежда привлече вниманието на много инвеститори и търговци. Това покачване на цената на монетата Bonk бе съпроводено с висок ръст на обема на търговията с BONK, който също отбеляза скок от 28% към онзи момент.
Въпреки това, колкото и стойността на Bonk да изглежда положителна на пръв поглед с над 3,000% за последната година, има различни основни фактори, които изглежда предизвикват загриженост сред участниците на пазара.

Търгувайки се на цена от около $0.00002246 според CoinMarketCap, отразявайки 14% седмичен спад. Това е подкрепено и от прогнозата на анализаторите за цената на Bonk, която показва положителна динамика през следващите дни.

KangaMoon (KANG) се приближава към приключване на предварителната продажба, след като са продадени около 70% от токените

KangaMoon (KANG) е водеща компания на пазарите на меме монети, като предоставя платформа, която има за цел да революционизира начина, по който хората се ангажират с меме монети. Чрез използването на блокчейн технологията KangaMoon безпроблемно ще интегрира GameFi моделите и SocialFi, осигурявайки устойчиво и мащабируемо решение за постоянно нарастващата общност от меме ентусиасти и игри.

Интересното е, че участниците ще имат възможност да се включат в различни дейности в рамките на платформата. Тук потребителите могат лесно да създават персонализирани герои в игрите, да спекулират или да правят залози и да участват в стимулирани конкурси, наред с други дейности. Освен това потребителите могат да търгуват с наградите си, които включват активи с висока стойност в играта, в рамките на специалния пазар на KangaMoon.

Отличителна черта на KangaMoon е нейният ангажимент за приобщаване и устойчивост, който насърчава екосистема, управлявана от общността, в която участниците имат право на глас. Със стабилна инфраструктура и уникални функции KangaMoon има за цел да предефинира пейзажа на децентрализираните финанси.

Междувременно KangaMoon продължава да се откроява като топ нова криптовалута, като привлича вниманието на инвеститорите, след като е продала над 70% от токените, отредени за предварителната продажба. С възвръщаемост на инвестициите от 290% за ранните инвеститори, токените KANG се продават само за $0.0196.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon още днес!

Уебсайт: https://kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.