НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 3 на крипто предпродажби, които може да се възползват от вълнението около спот Ethereum ETF през 2024 г.

10.06.2024 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 на крипто предпродажби, които може да се възползват от вълнението около спот Ethereum ETF през 2024 г.

След като Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) частично одобри предложенията 19b-4 за предложените спот Ethereum ETF на 23 май 2024 г., инерцията за базираните на Ethereum крипто активи като цяло се покачва стремглаво.

Вследствие на вълнението около спот Ethereum ETF, текущите крипто предварителни продажби на ETFSwap (ETFS), BlockDag (BDAG) и RCO Finance (RCOF) бяха набелязани от някои анализатори, като проекти, които може да се възползват от възникналото вълнение – родните токени на тези крипто предварителни продажби са правилно позиционирани да се възползват от масивни ценови скокове.

ETFSwap (ETFS) е на път да се изкачи в списъците, тъй като спот Ethereum ETF заемат централно място

Основните крипто анализатори и заинтересовани страни разглеждат ETFSwap (ETFS) като крипто предварителната продажба, която се възползва най-много от вълнението около одобрението на Ethereum ETF през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предпродажбата на криптовалутата, която понастоящем е на етап 2, е на път да премине в по-високо измерение, надминавайки успеха на етап 1, при който бяха продадени цели 200 милиона токена.

ETFSwap (ETFS) може да се окаже в добра позиция да започне параболично рали в своите предварителни рундове, тъй като нейната ERC-20 ETF платформа е добре синхронизирана, за да се възползва от обема на пазара на Ethereum (ETH), след като ETF започнат да се търгуват.

Със своя собствен ETFS токен ETFSwap (ETFS) управлява механизма Trade-to-Earn (търгувай, за да печелиш) върху надежден, децентрализиран протокол, който се изявява едновременно като институционална платформа за търговия с ETF и платформа за администриране на ETF. По този начин инвеститорите в ETF имат пряк и неограничен достъп до четирите институционални ETF – ETF за криптовалути, суровини, фиксирана доходност и ETF с ливъридж.

Платформата за търговия също така е одитирана от Cyberscope, за да бъде сред първите 15 персентила на най-сигурните ETF екосистеми. Ето защо потребителите на ETFSwap (ETFS) се радват на предимствата на 24/7 управление на риска, за да защитят активите на инвеститорите и да осигурят печеливша търговия.

Предварителните кръгове на крипто продажбата на ETFSwap (ETFS) вече набират огромни цифри, тъй като на етап 1 бяха продадени над 200 милиона токена. С етап 2, който повиши цената на токена със 100% до $0.01831, най-големите крипто анализатори набелязаха хипотезата Ethereum да помогне за продажбата на още повече токени за рекордно кратко време в етап 2.

Предварителна продажба на BlockDag (BDAG) за продължаване на възходящия импулс

Друга крипто предварителна продажба, която процъфтява благодарение на новините за спот Ethereum ETF, е BlockDag (BDAG). С големите китове, които купуват в текущия препродажбен процес, BlockDag (BDAG) е набрала над $40 милиона в текущите си препродажбени кръгове и се очаква да направи повече с бума на пазарния обем в екосистемата на Ethereum (ETH).

Следвайки стъпките на ETFSwap (ETFS), BlockDag (BDAG) поддържа съвместими с Ethereum смарт договори чрез интеграцията си с Ethereum Virtual Machine (EVM).

Тази интеграция ще повиши удобството на потребителите, което допълнително ще стимулира приемането на екосистемата на Blockdag. Не е чудно, че анализаторите отиват по-далеч, за да подскажат на местния токен BDAG да използва хайпа на спот Ethereum ETF през 2024 г.

RCO Finance (RCOF) задвижва инвестиционния наратив за AI ботовете

RCO Finance (RCOF) завършва списъка на трите най-големи крипто предварителни продажби, които може да преживеят бум поради новините за спот Етериум ETF през 2024 г. RCO Finance (RCOF) е базиран на изкуствен интелект DeFi крипто бот, който позволява на потребителите да инвестират в криптовалути и други дигитални активи.

RCO Finance (RCOF) е изградена на блокчейна на Ethereum и прилага механизма Ethereum Smart contract, за да захранва своите системи и AI алгоритми с изкуствен интелект.

Ето защо крипто анализаторите прогнозират, че рундове на предварителната продажба на RCO Finance (RCOF) ще преживеят масово приемане, за да надминат сегашните $184,000, набрани в текущия етап на предварителната продажба, след предстоящото пускане на спот Ethereum ETF за търговия.

Заключение относно крипто предварителните продажби, за да се възползвате от вълнението около спот Ethereum ETF през 2024 г.

ETFSwap (ETFS), BlockDag (BDAG) и RCO Finance (RCOF) са в много добра позиция да се възползват от вълнението около спот Ethereum ETF през 2024 г., тъй като техните екосистеми имат основни случаи на използване, които се захранват от блокчейна на Ethereum (ETH).

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Променящият играта AI токен печели популярност сред феновете на меме монети, докато Dogecoin (DOGE) и Pepe (PEPE) губят популярност

Спомняте ли си дните, в които Dogeecoin (DOGE) се издигаше до нови висоти, а меметата на Pepe (PEPE) се лепяха по всички крипто форуми?

18.06.2024 9:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.