НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 DeFi актива с огромен потенциал

декември 11, 2020 13:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 DeFi актива с огромен потенциал

Крипто анализаторът Тайлър Суоуп казва, че редица автоматизирани маркетмейкъри (AMM) ще излетят в DeFi пространството през 2021 година.

AMM са по същество интелигентни договори, които улесняват инвеститорите да търгуват с криптовалути, без да са необходими сложни книги за поръчки.

Това е технологията, която задвижва няколко популярни децентрализирани борси, възникнали тази година, водени от Uniswap.

1 – Black Hole Swap и Hakka Finance (HAKKA)

Суоуп твърди, че следи две DeFi платформи, които са процъфтявали през последните 30 дни, въпреки корекцията на флагманската криптовалута. Той вярва, че Black Hole Swap тихо набира скорост и ще направи революция в пространството на автоматизираните маркет мейкъри.

 

“И така, какво прави Black Hole? Това е първият AMM, който може да обработва транзакции, надвишаващи ликвидността на пула … Как, по дяволите, го прави?
 
Ами протоколът изтича излишните доставки на кредитни платформи като Compound, Aave и други.”

 

Black Hole е продукт на Hakka Finance, децентрализирана финансова екосистема. Токенът на Hakka Finance, HAKKA, се търгува на $0,078355 към момента на писане на статията и е нараснал с 79.6% през последния месец, според данни от CoinGecko.

 

2 – Perpetual Protocol (PERP)

Суоуп назовава Perpetual Protocol, който дава възможност за безсрочни фючърсни договори, задвижвани от AMM, като важен проект в следващите месеци.

 

Родният токен на протокола, PERP, се търгува на ниво от $1.31 към момента на писане на статията и е нараснал с 45.1% през последните 30 дни, според CoinGecko.

 

3 – Balancer (BAL)

Суоуп също казва, че Balancer (BAL) е един от най-добрите му избори, който за разлика от Uniswap може да има повече от два токена в ликвидност. BAL, токен за управление на Balancer, е стартиран през юни и се търгува на $10.99 по време на писането на материала, според данни от CoinGecko.

 

Анализаторът отбелязва, че Balancer създава многобройни влиятелни партньорства в DeFi пространството, включително обединението му с децентрализираната автономна организация PieDAO за своите ликвидни пулове.

 

Суоуп казва, че всеки, който инвестира в рисковото пространство на DeFi, трябва да търси проекти със солидни пътни карти, уникални случаи на употреба и подкрепа в бранша.

 

“Търся сътрудничества в DeFi. Търся фундаментите. Какво предлага нещо ново и вълнуващо? Защото в крайна сметка те ще блеснат, докато копиращите ги [ще останат на скамейката].”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.