НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

23.05.2024 10:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

Тъй като анализаторите прогнозират бичи поход на криптовалутите през следващите седмици, Биткойн и няколко алткойна продължават да показват признаци на възстановяване и бичи настроения.

С наближаването на юни съобразителните инвеститори хвърлят око на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

В тази статия са разгледани три алткойна, подготвени за 5Х до 10Х пъти по-висока възвръщаемост през юни 2024 г: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Shiba Inu (SHIB)

От момента на пускането си на пазара Shiba Inu (SHIB) привлече вниманието на крипто общността със статута си на меме монета и силната подкрепа на общността. Като един от най-добре представящите се на крипто пазара през 2024 г., SHIB регистрира волатилност през последните седмици.

Въпреки това, тъй като пазарът се възстановява, SHIB наскоро преживя възраждане на цените. Един от значителните фактори, които допринасят за възстановянето на SHIB, е впечатляващото представяне на нейното решение за мащабиране от втори слой – Shibarium.

Дневните транзакции в мрежата на Shibarium наскоро нараснаха със 193%, което показва повишено приемане и активност в екосистемата.

Освен това процентът на изгаряне на SHIB забележително се е увеличил, като милиони токени са унищожени, за да се намали предлагането в обращение и потенциално да се увеличи недостигът. Анализаторите са оптимистично настроени относно движението на цените на SHIB, като бичите прогнози предполагат потенциално рали до 20%, ако бъдат пробити ключови нива на съпротива.

С положителните настроения около SHIB и нейната разрастваща се екосистема, инвеститорите гледат на SHIB като на топ избор за възвръщаемост от 5Х до 10Х пъти през юни 2024 г.

Bonk (BONK)

Bonk (BONK), първата меме монета на тема куче, изградена на Solana, наскоро отбеляза рязко покачване на цената след седмици на търговия на червено след бичия ръст от февруари-март. Неотдавнашното съобщение за листване на южнокорейската борса Bithumb подкрепя този ръст. Това листване повиши разпознаваемостта и ликвидността на BONK, като доведе до ръст на обема на търговията с 30% в началото на търговията.

По-широкото пазарно рали допълнително подкрепя положителните настроения около BONK, а алткойни като Ethereum и Solana скочиха до нови върхове. BONK се възползва от възраждането на пазара на 19 май, като нарасна с 15.3% и затвори на ниво от $0.00002598. Този възход позволи на BONK да преодолее 50-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA) – препятствие, пред което беше изправен от 10 май насам. Въпреки че предишния ден токенът достигна 15-дневен връх от $0.00002828, той срещна съпротива, което доведе до спад от 3.9% днес.

Въпреки това BONK остава над 50-дневната ЕМА, което показва устойчив бичи импулс. През следващите дни ръстът продължи, като монетата спечели 10% и запази възходящата си траектория. Тъй като BONK има за цел да се възползва от листването си на Bithumb и да разшири присъствието си на южнокорейския пазар, инвеститорите са оптимистично настроени относно перспективите за растеж през юни 2024 г. С потенциала да възстанови предишните ценови нива, наблюдавани през март и април, BONK представлява примамлива възможност за инвеститорите, търсещи значителна възвръщаемост.

Retik Finance (RETIK)

Retik Finance (RETIK), DeFi токен, изграден върху основната мрежа на Ethereum, предлага иновативни решения, които имат за цел да предефинират глобалните транзакции. Неотдавнашният успех на RETIK, включително предварителната му продажба, приключила предсрочно и набрала над $32 милиона, привлече значително внимание от страна на инвеститорите.

Последвалият скок на токена с 400% подчертава доверието на инвеститорите в потенциала и пазарната жизнеспособност на Retik Finance. Освен това ангажираността на Retik Finance с крипто общността чрез вълнуващи събития като раздаването на $33,000 на RETIK подчертава ангажимента на компанията да насърчава участието и подкрепата на общността. Екипът също така обяви листването на RETIK на популярни борси на 21 май 2024 г. Това стратегическо обявление съвпада с неотдавнашното възраждане на пазара.

Седем борси, сред които Uniswap, Bitmart, MEXC, LBANK, P2PB2B, CoinW и Digitized, поместват първоначалното листване на токена RETIK. Анализаторите прогнозират печалба от 5,000% за криптоактива. Търсейки възможност да се възползват от този нов проект, инвеститорите внимателно наблюдават развитието му и разглеждат Retik Finance като топ алткойн за покупка с цел потенциална възвръщаемост от 5Х до 10Х през юни 2024 г.

Регистриране на 5х до 10х печалба през юни

Докато гледаме напред към юни 2024 г., пазарът на криптовалути предоставя вълнуващи възможности за инвеститорите, които търсят значителна възвръщаемост. Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK) се очертават като водещи претенденти за инвестиции, като всяка от тях предлага уникални характеристики и бичи индикатори, които ги правят привлекателни за избор за потенциална възвръщаемост от 5х до 10х.

С неотдавнашното съобщение за листване, което стимулира инерцията, Retik Finance представя убедителни възможности за инвеститорите, които искат да се възползват от крипто пазара през юни 2024 г.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

15.06.2024 8:10 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.