НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 3 алткойна, които се борят за 20Х печалба през юни 2024 г: ETFSwap (ETFS), The Sandbox (SAND) и SingularityNET (AGIX)

06.06.2024 9:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 алткойна, които се борят за 20Х печалба през юни 2024 г: ETFSwap (ETFS), The Sandbox (SAND) и SingularityNET (AGIX)

Тъй като пазарът на криптовалути може да се подготвя за потенциален бичи цикъл през следващите месеци 2024 г., три алткойна се открояват с висок потенциал за растеж: ETFSwap (ETFS), The Sandbox (SAND) и SingularityNET (AGIX).

Тези алткойни привлякоха вниманието на анализатори и експерти, които смятат, че може да придобият нужния потенциал, за да осигурят до 20Х печалби през следващия месец.

ETFSwap (ETFS) се нарежда на първо място сред алткойните с висок DeFi потенциал

ETFSwap (ETFS), един от алткойните, изградени върху блокчейна на Етериум, е готов за значителен растеж в предстоящата бича серия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Високият му потенциал за стойност и уникалната му функционалност го отличават от монети като The Sandbox (SAND) и SingularityNET (NET), което го прави привлекателна инвестиционна възможност за тези, които търсят до 20Х печалба.

ETFSwap (ETFS) предлага на индивидуални и институционални инвеститори децентрализирана платформа за достъп, покупка и търговия с разнообразна гама от токенизирани борсово търгувани фондове (ETF). Тези разнообразни гами ETF включват фючърси, спот и стокови ETF, като осигуряват на инвеститорите експозиция към различни класове активи чрез гъвкавостта и сигурността на блокчейн технологията Ethereum.

Платформата се различава от другите ETF платформи и по това, че предлага на потребителите възможности за анонимна търговия, което им позволява да запазят неприкосновеността на личния си живот. Освен това тя не изисква обичайната KYC проверка, което допълнително ускорява процеса на създаване на сметка и предотвратява намесата на външни институции и длъжностни лица.

За да увери допълнително инвеститорите в своята сигурна среда, която включва надеждни мерки за сигурност за защита от кибератаки, CyberScope, водеща компания за одит на блокчейн и криптовалути, извърши одит на смарт договорите на платформата. Резултатите от одита не откриха никакви уязвимости в сигурността на нейната основна технология.

Това даде на инвеститорите доверие в платформата, привличайки вниманието на известни крипто експерти и заинтересовани страни, които прогнозират, че токена ETFS скоро може да има доминиращи пазарни цени. След успешната частна продажба, ETFSwap (ETFS) вече е продала над 200 милиона токена в публичната си предварителна продажба, която все още продължава.

The Sandbox (SAND): Лидер в областта на игрите в метавселената

The Sandbox (SAND) затвърди позицията си на доминираща сила в пространството на metaverse игрите като един от водещите алткойни. Платформата позволява на играчите да притежават виртуална земя (LAND) и да създават завладяващи преживявания в рамките на своите парцели.

Неотдавна екипът на The Sandbox (SAND) продължи да прегръща децентрализацията, като създаде The Sandbox DAO – организация, ръководена от общността, която отговаря за ръководството на бъдещето на проекта. В исторически план структурите за управление на DAO корелират с повишеното търсене на местни токени, тъй като участието често изисква притежаването им за гласуване.

Цената на The Sandbox (SAND) в момента преживява възходящ тренд, като на седмичната графика печалбата възлиза на 4%. Тък като токенът е далеч от историческия си връх от около $8, настоящата ценова активност позиционира SAND за потенциално 20Х повишение.

SingularityNET (AGIX): Обещаващ AI проект, който е готов за растеж

SingularityNET (AGIX) е друг обещаващ алткойн с потенциал да осигури 20Х възвръщаемост на инвеститорите на пазара на криптовалути. Наскоро платформата обяви вълнуващо развитие – финализирането на сливането си с Fetch.ai (FET) и Ocean Protocol на 13 юни. Това сливане ще обедини първата в света децентрализирана мрежа за изкуствен интелект, като допълнително ще увеличи възможностите на SingularityNET (AGIX).

По отношение на представянето на цената монетата SingularityNET (AGIX) отбеляза забележителен скок, като само за последната година нарасна с над 200%. Понастоящем алткойнът се търгува над 100-дневната и 200-дневната си експоненциална пълзяща средна (EMA), с 15 зелени технически индикатора, което показва бичи тренд.

Като се имат предвид тези положителни развития и силните технически сигнали, пазарните анализатори остават оптимисти за бъдещето на SingularityNET (AGIX). Те прогнозират, че токенът AGIX има потенциал да нарасне 20 пъти в предстоящия бичи цикъл и да достигне нови върхове.

Заключение: Топ 3 алткойна с 20Х печалба през юни 2024 г.

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива и информирането за най-обещаващите инвестиционни възможности е от решаващо значение за инвеститорите, които искат да увеличат възвръщаемостта си. Анализаторите обаче стесниха кръга до тези три алткойна, които се откроиха с потенциала си да генерират 20Х печалби през бичия ръст през юни 2024 г: ETFswap (ETFS), The Sandbox (SAND) и SingularityNET (NET). Особено ETFSwap (ETFS), чието представяне в предварителните продажби не е нищо друго освен невероятно и осигурява достъпна входна цена.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предварителната продажба на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.