НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 10 криптовалути, които трябва да се наблюдават за висока възвръщаемост на инвестициите през март 2024 г.

02.03.2024 10:30 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 10 криптовалути, които трябва да се наблюдават за висока възвръщаемост на инвестициите през март 2024 г.

Тъй като крипто пазарът непрекъснато се развива, той предлага широк спектър от инвестиционни възможности както за опитни инвеститори, така и за тези, които тепърва започват своето пътешествие в Web3 пътешествие.

Тъй като пазарът се развива и пейзажът се променя, при криптовалутите може да се наблюдава волатилност и те могат напълно да променят стойността си в потенциално положителна посока.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От най-утвърдените проекти до най-новите проекти в предпродажбен стадий – има какво да се открие, а криптовалутата със сигурност ще привлече вниманието на всеки. В тази статия може да разгледате всеки от тях, за да определите коя според вас може да е най-добрата крипто инвестиция.

KangaMoon (KANG)

KangaMoon (KANG) е предстояща меме монета, която придоби значително ниво на внимание поради въвеждането на Social-Fi елементи и други уникални характеристики. Нейната родна меме монета KANG ще бъде използвана по различни начини, тъй като ще позволи на играчите да получат достъп до екосистема, в която могат да се състезават и да печелят в процеса.

Всички победи, постигнати по време на турнирите, ще водят до реална стойност. Играчите могат да се състезават в седмични, месечни и тримесечни предизвикателства и имат право на достъп до специални подаръци и други награди. Проектът се намира на етап 2 от предварителната продажба, при който една монета KANG се продава за $0.0075.

Криптовалутата е нараснала с 50% от $0.005, стойността ѝ на първия етап, и вече е събрала над $400,000. С този темп анализаторите прогнозират 100х покачване, което може да я превърне в криптовалута, имаща потенциал за растеж.

Pepe (PEPE)

Pepe (PEPE) е друга популярна меме монета, която е в тенденциите на класациите. Криптовалутата Pepe първоначално беше проектирана да въведе дефлационен модел и да създаде дефицит, като същевременно увеличи стойността на останалите токени. При стартирането ѝ членовете на екипа дори въведоха система за преразпределение, която позволяваше част от всяка транзакция да се разпределя между съществуващите притежатели. През изминалите 30 дни цената на Pepe се повиши със 400% и с този темп тя може да е ичерпала по-голямата част от потенциала си.

Arweave (AR)

Arweave (AR) е протокол, който предоставя решения за съхранение на данни в децентрализирана мрежа от взаимосвързани устройства. По същество той има за цел да свърже хората, които се нуждаят от място за съхранение, с потребителите, които разполагат с допълнително пространство за съхранение и могат да им го предоставят. Неговата собствена криптовалута се използва за основните транзакции, които се извършват в мрежата, като например такива за съхранение на данни или за плащане на такси. Криптовалутата се е повишила със 71% на седмична графика, а представянето ѝ на графиката рисува бичи перспективи, което я прави една от най-добрите криптовалути за диверсификация.

Theta Network (THETA)

Theta Network (THETA) е децентрализирана мрежа за доставка на видео, чиято цел е да предостави широк спектър от базирани на блокчейн решения на проблема с традиционния видеохостинг. Тя функционира чрез Peer-to-Peer (P2P) транзакции и стимулира глобална мрежа от компютри да оперира с нейната платформа. Родната криптовалута на проекта е съвместима с ERC20 и може да бъде използвана във всеки портфейл, съвместим с Ethereum. През изминалата седмица криптовалутата се повиши с 67% и е в тренд благодарение на този ръст, което я прави солиден избор за диверсификация.

Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI) е една от най-големите и най-популярни децентрализирани борси (DEX), които са изградени върху Етериум, и дава възможност за P2P пазарна търговия. Тя се отличава с прилагането на централизиран метод за плащане, който работи извън намесата на посредници и предоставя на потребителите много по-голям контрол върху парите им. В резултат на това чрез него всеки може да разменя токени и да участва в децентрализирана търговия. Нещо повече, родната ѝ криптовалута се е повишила със 102% на седмичната графика, което я прави основен кандидат за диверсификация през март тази година.

Flare (FLR)

Flare (FLR) е блокчейн, базиран на Ethereum Virtual Machine (EVM), който позволява на всеки да използва смарт договори върху мрежата XRP. Макар че това е основният случай на употреба, тя може да се използва за мащабиране на мрежи, които не поддържат смарт договори по подразбиране. Токенът FLR е присъщ на мрежата и се използва за управление, тъй като дава възможност на всеки да участва в предложения за подобряване на блокчейна или да печели награди, като делегира FLR, за да гарантира сигурността на мрежата. Той също така е нараснал с 50% на седмичната графика, което го превръща в тенденциозен алткойн, който трейдърите няма да искат да пропуснат през март.

Gala (GALA)

Gala (GALA) е проект, който се занимава с метавселената и представлява блокчейн платформа за игри, където играчите могат да участват в различни игрови елементи, да стейкват и дори да продават активи, докато се състезават помежду си. Нещо повече, платформата дори използва блокчейн технология за защита на мрежата и предлага децентрализирани видеоигри, за да даде възможност на играчите да се забавляват, докато печелят награди като незаменяеми токени (NFT). Криптовалутата на GALA се използва за изпращане и получаване на плащания в рамките на нейната екосистема. Тези аспекти я превръщат в топ криптовалута, в която да инвестирате.

SingularityNET (AGIX)

SingularityNET (AGIX) е децентрализиран пазар, който дава възможност за използване на изкуствен интелект (AI) в случаи на употреба и функции за всеки и работи върху блокчейн. Нейната собствена криптовалута, AGIX, се използва за улесняване на транзакциите в рамките на екосистемата SingularityNET. Те включват плащания за услуги, свързани с AI, и управление на развитието и функциите на платформата. През изминалата седмица тя отбеляза и масивен ръст от 30%, а с тези темпове може да достигне нови висоти през 2024 г. и след това.

Akash (AKT)

Akash Network (AKT) е платформа, създадена, за да даде възможност на всеки да купува или продава изчислителни облачни ресурси. Тя предлага облачни услуги на цена, която е малка част от стойността на съществуващите традиционни услуги, а AKT е в основата на нейната платформа. През последните 30 дни криптовалутата се открои с ръст на стойността от 60%, но може да скочи значително по-високо до края на 2024 г., което я прави солиден избор за диверсификация.

VeChain (VET)

VeChain (VET) е блокчейн, създаден за масово внедряване в бизнеса, и представлява място, където компаниите могат да си сътрудничат по дигитален път при прехвърлянето на данни и управлението на веригата за доставки. Тя се отличава с използването на механизма за консенсус Proof-of-Authority (PoA), а управлението се основава на холдингите VET.

Разгледайте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.