НАЧАЛО Други

Топ 10 крипто борси за 2018г.

ОКТ. 30, 2018 20:13 6 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Топ 10 крипто борси за 2018г.
 
Ето и един списък за топ 10 най-добри крипто борси за 2018г.

Ще прочетете за:

- Фиатни крипто борси, където можете да си купите биткойн директно с долари или евро

 - Алткойн борси, където можете да търгувате биткойн с други криптовалути.

- Peer-to-peer пазари, за директна търговия на биткойн, без трета страна. Всички подробности за това как да се регистрирате и как да купите биткойн и алткойн ще откриете по-долу.

  1.   Coinbase (фиатна борса)Резултат с изображение за coinbase


Coinbase е една от най-популярните крипто борси за закупуване на криптовалути с евро или щатски долари.
Ще трябва да попълните истинското си име, фамилия, имейл и да изберете парола. Вие също трябва да докажете самоличността си на Coinbase. Можете да си купите с кредитна карта или по банков път. Получавате 10 долара безплатно, когато се запишете и направите първата си покупка. За момента можете да купите Bitcoin, Ethereum и Litecoin. Уебсайтът е много лесен за разбиране, улеснено е купуването на биткойн, особено за начинаещи.

2. Binance (алткойн борса)

Резултат с изображение за binance

Binance е една от новите крипто борси създадена през 2017 г. Можете да търгувате много различни монети с биткойн или етериум. Вие ще трябва да изпратите биткойн или етериум на Binance, за да започнете да го търгувате с други алткойн. Можете също да обменяте няколко валути с Tether (USDT). За да се регистрирате в Binance, просто потърсете бутон "Registration" в горната дясна част на страницата. Кликнете върху него и попълнете имейл, изберете парола и натиснете "Click to pass". Трябва да потвърдите профила си, като кликнете върху връзката, изпратена до посочения имейл, коeто може да отнеме няколко минути.

За да депозирате някои криптовалути и да започнете да търгувате, кликнете върху "Funds" в горната част на страницата и след това на "Deposits Withdrawls". Можете да напишете биткойн или всяка друга валута, която искате да депозирате в лентата за търсене и след това кликнете върху бутона "Deposit" от дясната страна, за да получите адреса си за депозиране. За търговия кликнете върху "Exchange" в горния ляв ъгъл, и след това изберете между Basic и Advanced (препоръчвам Basic, ако сте нови за криптовалутите и търговията като цяло)

3. Gate.io (алткойн борса)

Резултат с изображение за gate.io

Gate.io е платформа за обмен на криптовалути, с над сто различни валути, както и USDT, BTC, ETH & QTUM пазари на разположение. Повечето от валутите се търгуват срещу Tether . За да се регистрирате в Gate.io, изберете потребителско име, парола, въведете си имейла и също така изберете "Fund password" (ще имате нужда от нея за да търгувате или теглите средства). След като сте регистрирани, можете да видите средствата си, да направите депозит или теглене, ако кликнете върху "Wallets" горе вляво. За да започнете да търгувате, отидете на "Market" също горе вляво и можете да изберете валутата, която искате да търгувате на различните пазари (BTC, ETH, USDT & QTUM).

4. Cex.io (фиатна борса)

Резултат с изображение за cex.io

Cex.io е борса със седалище във Великобритания. Можете лесно да купите биткойн с щатски долари (USD), евро (EUR), британски лири (GPB) и руска рубла (RUB). Можете също така да купите директно Ethereum, Zcash , Dash и Bitcoin Cash с долари, евро и британски лири! Трябва да кликнете върху белия бутон "Register" горе вдясно и ще трябва да въведете имейл адреса си и да изберете парола. След това можете да кликнете върху "Finance" най-горе и там можете да изберете да депозирате валутата, която искате. Банков трансфер и платежни карта са налични, както и депозити на криптовалути.

5. Huobi (алткойн борса)

[caption id="attachment_9857" align="alignleft" width="400"]kрипто борси крипто борси хуоби[/caption]

Huobi е една от 5-те най-големи крипто борси, работеща от 2013 г. насам, с над 150 различни алткойн на разположение за търговия срещу BTC, ЕТH и USDT. За да се регистрирате в Huobi, трябва да кликнете върху "Sign up now" в средата на страницата или върху "Sign Up" горе вдясно. Вие ще трябва да въведете имейл адрес, парола и националност. Можете да намерите информацията за профила си в горния десен ъгъл, а също така и да видите средствата си, когато отидете в "Balance". За да започнете да търгувате, отидете на "Exchange" в горния ляв ъгъл на страницата.

6. Bibox (алткойн борса)

Свързано изображение

Bibox е платформа за обмен на криптовалути, с над 50 различни валути и USDT, BTC & ETH пазари. Много нови валути са достъпни само за Bibox. Ще се нуждаете само от имейл адрес и парола, за да се регистрирате на уебсайта. След това ще получите имейл за потвърждение, за да създадете своя профил. Сайтът е подобен на Binance, с информацията за вашата сметка в горния десен ъгъл и търговията в горния ляв ъгъл. За да започнете да депозирате и да търгувате, ще трябва да настроите 2FA и Fund password, за да обезопасите профила си.

7.Bitfinex (фиатна и алткойн борса)

[caption id="" align="alignleft" width="481"]Резултат с изображение за bitfinex крипто борси - битфинекс[/caption]

Bitfinex е един от най-големите пазари за търговия с криптовалути. Можете да купите директно биткойн с долари, а вие също можете да търгувате с други алткойн. Има около 15 различни криптовалути, които можете да търгувате на Bitfinex, като най-популярните като Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash , Monero и Neo. За да се регистрирате, когато влезнете в сайта, кликнете върху зелената лента "Open Account", изберете потребителско име, имейл и парола. Ще получите имейл, за да потвърдите профила си. След като сте свързани, можете да намерите "Wallets" и "Deposit" в горния десен ъгъл и можете да търгувате като кликнете върху "Trading" в горния ляв ъгъл и да изберете валутата, която искате да обменяте.

8. Cryptopia (алткойн борса)

Резултат с изображение за cryptopia

Cryptopia е добра борса за криптовалути, базирана в Нова Зеландия. Има много различни алткойн и е добро място за намиране за евтини криптовалути, преди да станат популярни. За да се регистрирате в Cryptopia, ще трябва да въведете потребителско име, имейл, парола и PIN код. Ще трябва да кликнете върху връзка за потвърждение изпратена до вашия имейл адрес. След като направите това, можете да намерите пазарите, като отидете в горната лява част на "Exchange" и след това "Markets". Ще намерите портфейлите си, като отидете на знака Bitcoin в горния десен ъгъл и след това кликнете върху "Wallets". Когато искате да търгувате или депозирате, в горния десен ъгъл на страницата ще намерите търсачка.

9. Bittrex (aлткойн борса)Bittrex е една от най-популярните платформи, където можете да търгувате вашите криптовалути, като има около 200 различни криптовалути, които можете да продавате. Сайтът е много лесен за ползване. Scroll-вате докато стигнете до червената част, където кликвате върху "Get started now". След това въведете имейла, паролата си и кликнете върху "Sign up". Ще получите имейл за потвърждение. След като направите това, можете да влезете в горния десен ъгъл на уебсайта. За да депозирате биткойн или друга криптовалута, можете да видите адреса си, ако отидете в "Wallets" в горния десен ъгъл и кликнете върху лявата страна на валутата, която искате да депозирате. Ако искате да видите всички пазари и криптовалути, кликнете върху "Bittrex" горе вляво.

10. HitBTC (алткойн борса)

Резултат с изображение за hitbtc

HitBTC е европейска борса за алткойн. Много различни криптовалути са достъпни за търговия. За да се регистрирате, кликнете върху червения бутон "Register" в горния десен ъгъл, след това въведете имейл адреса и изберете парола. Ще получите отново обратен имейл за да потвърдите профила си.

Това са топ 10 на най-добрите крипто борси. Не е задължително първата да е по-добра от останалите. Всичко зависи от това какво търсите. Ето още няколко надеждни борси:


-LiveCoin: Над 100 различни вида валути. Повечето от тях могат да се закупят директно с евро или долари.

-Bitstamp: Там може да видите 5-те най-популярни криптота.

-Yobit: На разположение са около 300 различни валути.

-OkEx: Китайска борса с голям избор за търговия.

-Poloniex: Базирана в САЩ алткойн борса разполага с над 60 криптовалути.

-Paxful: Peer-to-peer борса, подобна на LocalBitcoin.

-Kraken: Американска крипто борса с около 15 алткойн-а. Може да плащате с евро или долари

-Changelly: Там може да прехвърляте от портфейл в портфейл вашите активи

-Bitflyer: Най-голямата борса за BTC, BCC, ETH в Япония

- BitHumbtron g>: Най-голямата корейска крипто борса с общо 9 броя валути на разположение.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Немски програмист дарява $1,2 милиона от своя Биткойн за политическа партия

Според базирания в Хамбург вестник Die Zeit, Мориц Шмид, разработчик на софтуер от североизточния град Грайфсвалд, е изпратил 1 милион евро (около $1,2 милиона) на зелената партия в Германия, известна...
АПР. 17, 2021 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света