НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 10 на DeFi монетите, които може да доминират през 2024 г.

04.03.2024 8:27 9 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 10 на DeFi монетите, които може да доминират през 2024 г.

2024 г. се очертава да бъде годината на DeFi проектите. Финансовият сектор претърпя промяна и сега няколко токена променят облика на индустрията.

И от всички различни възможности в тази статия може да разгледате списък на 10 от най-добрите DeFi монети, които най-накрая ще се опитат да доминират на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


10 най-добри DeFi монети, които да наблюдавате през 2024 г.

Споделената иформация в тази статия ще ви помогне да направите подробен преглед на всеки проект. По този начин ще можете да разберете обстойно за какво става въпрос.

  1. KangaMoon (KANG): KangaMoon е нова звезда в сектора на предварителните продажби на DeFi пазара, която бързо се доказва като сила, с която трябва да се съобразяват.
  2. Avalanche (AVAX): Заради мащабируемостта си и ниските такси за транзакции Avalanche се счита за един от основните конкуренти в DeFi екосистемата.
  3. Chainlink (LINK): Chainlink е ветеран в тази област и нейната децентрализирана оракулска мрежа продължава да увеличава влиянието си.
  4. Uniswap (UNI): Предоставянето на ликвидност на DeFi пазара прави Uniswap толкова важна.
  5. Internet Computer (ICP): Internet Computer създаде блокчейн, който може да захранва смарт договори.
  6. Stacks (STX): Stacks се занимава с въвеждането на смарт договори и децентрализирани приложения в Биткойн. Те съчетават традиционния Биткойн с DeFi пазара.
  7. Injective (INJ): Injective Protocol е първата мрежа, която предлага автоматично изпълняващи се смарт договори.
  8. Lido DAO (LDO): Lido DAO помага на потребителите да печелят награди, като осигуряват ликвидност на децентрализирани финансови платформи.
  9. Graph (GRT): Данните, събрани в блокчейна на Ethereum, се реорганизират от The Graph, за да захранват децентрализирани приложения.
  10. Maker (MKR): Maker е токенът за управление на MakerDAO.

Дълбок преглед на едни от най-добрите DeFi монети

(KANG) – изгряваща звезда в сектора на предварителните продажби.

KangaMoon (KANG) има уникален подход към DeFi токените, тъй като KangaMoon ще комбинира елементи на Social-Fi и Play-to-earn (P2E). С токените на KANG в предстоящата ѝ P2E игра играчите могат да подобряват героите си, да купуват неща в магазина и много други.

Тази функционалност поставя KangaMoon пред повечето други DeFi монети. Това е така, защото притежаването на този токен не просто позволява на потребителите да гледат мачове или да правят залози. Потребителите получават и седмични, месечни и тримесечни предизвикателства, в които да участват. Като награда за участието си те получават допълнителни токени и игрови предмети, които могат да бъдат продадени на пазара на KangaMoon.

В настоящия си втори етап на предварителна продажба KangaMoon вече е набрала близо $200,000 финансиране. DeFi токените се предлагат на ниската цена от $0.0075 всеки, което е с 50% повече от първоначалната им цена на предлагане. Някои пазарни анализатори обаче прогнозират, че може да се наблюдава дори 100х увеличение, когато първокласни централизирани борси регистрират Kang през първото тримесечие на 2024 г.

Avalanche (AVAX): DeFi монета с възходящ тренд

Avalanche (AVAX) без съмнение е високоефективна мрежа от първи слой. Този DeFi проект започна през 2021 г., когато разказът за “убиеца на Етериум” достигна своя връх. Оттогава насам цената му продължава да се покачва.
Криптовалутата Avalanche сега се търгува на цена от $42, което е скок със 17% само за един месец, тъй като се повиши от $34. Пазарната й капитализация също се увеличи от $12 милиарда на $15 милиарда през това време. Освен това сега има 26 технически индикатора, които показват зелено за Avalanche. По този начин пазарните анализатори прогнозират потенциално покачване до $51 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Chainlink (LINK): Предстои светло бъдеще

Chainlink (LINK) е DeFi криптовалута за предоставяне на данни от извън веригата на блокчейн. Според крипто аналитика Майкъл ван де Поуп оракулски услуги като Chainlink се пробуждат. Той също така прогнозира, че тази DeFi монета скоро ще се справи добре.
Що се отнася до стойността на криптовалутата Chainlink, само за последните 30 дни тя скочи от $15 на $20.3. Пазарната ѝ капитализация нарасна от $8.46 милиарда на $11.8 милиарда през този период. Техническият анализ на Chainlink ни казва, че той изглежда доста оптимистичен. Особено заради търговията му над 100- и 200-дневните ЕМА. Поради всички тези причини пазарните анализатори прогнозират, че Chainlink ще достигне $25 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Uniswap (UNI): добре позната DeFi платформа

Uniswap (UNI) е децентрализирана борса или DEX. Тя разполага с някои от най-вълнуващите DeFi проекти в своята екосистема. Когато настъпи целият хайп около DeFi, платформата Uniswap стана известна и една от най-използваните DEX.

Движението на цената на Uniswap се увеличи от $5.89 до $12.3 през последните 30 дни. Пазарната ѝ капитализация скочи от $3.63 милиарда на $7.4 милиарда през това време. Освен това сега има 25 технически индикатора в зелено. Поради тази причина експертите в областта на криптовалутите предвиждат Uniswap да достигне $15.31 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Internet Computer (ICP): Уникална блокчейн мрежа

Internet Computer (ICP) е блокчейн платформа, която преоткрива световната мрежа. Начинът, по който тя прави това, е като прави смарт договорите по-бързи от всякога. Това направи DeFi проекта много популярен.
През последния месец стойността на криптовалутата Internet Computer скочи от $12.07 на $13.4. През този период пазарната капитализация на Internet Computer също скочи от $5.72 на $6.110 милиарда. Настроенията за тази DeFi монета са бичи, тъй като 26 технически индикатора са зелени. Поради това експертите прогнозират, че Internet Computer може да се търгува на $17.32 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Stacks (STX): STX: на бича вълна

Stacks (STX) е блокчейн с отворен код, който всеки може да използва. Мрежата съчетава безопасността и функционалността на Биткойн с някои нови методи за създаване на децентрализирани приложения върху нейната платформа.

Ценовите графики на Stacks напоследък показват възходящ тренд, тъй като стойността ѝ се увеличи от $1.45 на $3.07 през миналия месец. Пазарната капитализация на Stacks нарасна от $2.20 милиарда до $4.43 милиарда през този период. С този факт, плюс над 28 индикатора в зелено, експертите прогнозират, че Stacks може да достигне $3.69 през второто тримесечие на 2024 г.

Injective (INJ): Комбиниране на AI и DeFi

Injective (INJ) е единствен по рода си блокчейн, който съчетава AI и DeFi. Мрежата е създадена стриктно за финансови приложения. Тази технология ще създаде DeFi приложения, включително dApps за търговия с дигитална валута.
Що се отнася до цената на Injective, напоследък тя се покачва. Само през последната седмица тя се увеличи от $34 на $39. Пазарната ѝ капитализация също се увеличи от $3.21 милиарда на $3.71 милиарда през този период. Освен това 25 технически индикатора мигат в зелено за тази DeFi монета. Анализаторите прогнозират, че Injective може да достигне $49 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Lido DAO (LDO): Основен компонент в DeFi пространството

Lido DAO (LDO) е DAO и разполага с решение за ликвиден стейкинг, което е съвместимо с множество платформи. Сред тях са блокчейнът Ethereum 2.0 и други, като Solana, Polkadot и Polygon, които използват консенсусния механизъм Proof-of-Stake (PoS).
Що се отнася до представянето на цената на Lido DAO, напоследък тя е във възходящ тренд. През последната седмица тя се повиши от $3 на $3.32. През това време пазарната ѝ капитализация нарасна от $2.69 милиарда на $2.96 милиарда. По този начин експертите прогнозират скок до $5.13 за Lido DAO в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

The Graph (GRT): Показва бичи признаци

The Graph (GRT) е друг протокол с отворен код, който има за цел да организира блокчейн данните. Протоколът се бори с всички големи проблеми, като сигурността на заявките, собствеността, преструктурираните вериги и още проблеми, които могат да бъдат решени с подграфите на The Graph.

Що се отнася до цената на монетата, през последните 30 дни тя се повиши от $0.15 до $0.317. Пазарната ѝ капитализация също се повиши от $1.53 милиарда на $2.98 милиарда. Настроенията за тази DeFi монета са бичи, като над 27 технически индикатора са в зелено. Поради това експертите предвиждат, че The Graph ще достигне стойност от $0.37 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Maker (MKR): Променя играта със смарт договори

Maker (MKR) е платформа за смарт договори върху блокчейна на Етериум. DeFi проектът иска да реши проблемите с волатилността в криптовалутите. Те планират да направят това, като разработят банкова система, базирана на блокчейн. С нея плащанията им ще станат по-бързи и по-евтини, така че няма да имат толкова много проблеми занапред.
На графиките на цените, Maker напоследък е в подем. През последните 30 дни цената на Maker се повиши от $1,935 до $2,079. Пазарната ѝ капитализация се увеличи от $1.81 милиарда на $2 милиарда през това време. Освен това инвеститорите са оптимистично настроени към Maker, тъй като 29 технически индикатора показват сигнали за покупка. Поради това те предвиждат тази DeFi монета да се търгува на цена от $2,974 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Какво представлява DeFi монетата ?

DeFi, или децентрализираните финансови монети, са дигитални активи в рамките на децентрализираните финансови екосистеми. Традиционните финансови услуги са това, което те искат да разглобят парче по парче. С тази нова услуга потребителите имат по-голям контрол върху активите си, а посредниците в DeFi остават в миналото.

Всички DeFi монети правят нещо свое и всяка от тях има специфични цели в рамките на децентрализирания финансов пейзаж. С тези токени можете да търгувате, да вземате назаем, да предоставяте заеми и да обработвате добиви. Най-голямата част от тези проекти са създадени в мрежата на Етериум. Но все повече и повече други блокчейн системи се присъединяват към тях.

Струва ли си да се инвестира в DeFi монети?

Напоследък децентрализираните финанси са на мода, а най-добрите DeFi криптовалути привлякоха много инвеститори. Но както във всеки сектор, няма гаранция, че всеки проект ще се справи добре. Ето някои предимства, които DeFi монетите ще предоставят.

Децентрализация

DeFi монетите променят традиционните мрежи, като връщат целия контрол на потребителя. Те предоставят алтернатива, която големите финансови институции не могат да наблюдават. С това предимство ще получите свобода от зависимостта от външни страни.

Финансово приобщаване

DeFi несъмнено променя правилата на играта. Секторът предоставя финансови услуги на масите – особено на тези, които са извън традиционните банкови системи. С това ниво на приобщаване DeFi монетите ще придобият популярност по целия свят.

Безброй приложения

DeFi монетите се използват по много начини. Това означава, че бъдещето на DeFi изглежда възходящо. С новите възможности на крипто пазара DeFi проектите ще се променят и развиват така, както блокчейн. Най-хубавото при тях е, че те постоянно се адаптират, за да отговарят на всички нужди на пазара във всеки един момент.

Yield Farming и стейкинг

DeFi проектите улесняват хората в получаването на пасивни доходи. Например дейности, като yield farming и стейкинг, позволяват на потребителите да заключват активите си, за да печелят повече токени.

Заключителни мисли

В тази статия разгледахте някои от най-добрите DeFi монети. Един от открояващите се токени, които са включени, е KangaMoon. Тези, които се включат по-рано, могат да инвестират в KANG и да печелят токени преди официалното му стартиране, като разпространяват информация за него в социалните медии.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.