НАЧАЛО Други

TOMORROW CONFERENCE обявиха най-големите крипто и NFT експерти за говорители

април 28, 2022 18:09 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
TOMORROW CONFERENCE обявиха най-големите крипто и NFT експерти за говорители

Първият за Европа панел в метавселената ще се проведе в Белград.

Програмата за TOMORROW CONFERENCE, най-голямата европейска конференция за крипто, NFT и метавселена, беше обявена! TOMORROW CONFERENCE ще проведе това единствено по рода си събитие от 13 до 15 май в БелЕкспо Център в Белград. Панелът в метавселената ще се проведе ексклузивно на TOMORROW CONFERENCE, за първи път в Европа. Конференцията също ще се предава наживо и ОНЛАЙН през официалната платформа.

Освен планираната дневна програма, която ще представи най-новите световни тенденции в тази сфера, конференцията ще приветства и световните музикални звезди. Съвместно с фестивала EXIT, TOMORROW CONFERENCE ще включва световноизвестния DJ Maceo Plex на ексклузивно парти на 14 май в БелЕкспо Център.

Програмата на конференцията представя селекция от най-значимите теми, представени от световноизвестни експерти в различни области, под формата на лекции и панели. Програмата включва почти 100 лектори, 7 ексклузивни панела и повече от 50 речи.

Конференцията ще обхване всички аспекти на блокчейн и криптовалутите, включително майнинг, инвестиране и много други, чрез опита на водещите световни експерти. Посетителите също така ще получат възможност да научат за нови области от света на NFT, като възможности за събиране и приложение. Конференцията ще доведе пионерите на метавселената в Белград, които ще обучават присъстващите за потенциала на технологията и въздействието върху нашия живот и света, какъвто го познаваме.

TOMORROW CONFERENCE, според организаторите, е най-ексклузивното събитие в региона и извън него. „За нас е чест да бъдем домакин на такова важно събитие. Нашата цел е да представим ИТ разработките, които ще определят това десетилетие и век, вариращи от развитие на финансови технологии до виртуална реалност“.  Посетителите ще бъдат сред първите, които ще научат за най-новите разработки и тенденции в развитието на блокчейн и криптовалутите, както и DeFi, DAO, и Web3 технологиите. Ще обсъдим и новото, завладяващо царство на NFT, особено по време на панела в метавселената на TOMORROW CONFERENCE. През следващите години възнамеряваме да превърнем Белград във водеща дестинация за иновативни индустрии“, каза Зоран Тадич, програмен директор на TOMORROW CONFERENCE.

Говорителите включват пионери в индустрията, както и най-познатите местни и международни имена, включително Крейг Селърс, основател на криптовалутата Tether, Таня Бивик Планкар, президент на Blockchain Alliance of Europe, Бруно Вер, специалист по блокчейн и основател на един от най-големите NFT бизнеси NIFTIFY, Марко Сувайджич от Университета на Флорида, Александър Матанович, основател на борсата за криптовалути ECD.

За първи път в Европа и едва за втори път в света ще се проведе панел в метавселената. Панелисти от цял ​​свят ще се появят на сцената като аватари във виртуално пространство, а говорителите ще носят VR слушалки. Темата за NFT ще бъде дискутирана, докато публиката ще може да ги гледа на LED екрани в реално време.

Витомир Йевремович, Ари Томасон, Ипшита Кумар, Арвин Камшех, Владимир Тркуля от УНИЦЕФ, Александър Глигорич и Йосип Влах ще говорят за все по-популярните NFT. За първи път в Сърбия посетителите ще могат да търгуват с NFT за хуманитарни цели. Уесли Елул ще направи презентация за гейминга и NFT. По време на TOMORROW CONFERENCE фестивалът EXIT и един от най-големите продуценти на електронна музика, Maceo Plex, ще пуснат специална NFT колекция.

Нощната програма ще включва ексклузивно събитие в БелЕкспо Център в сътрудничество с Exit с участието на Maceo Plex, както и парти в познатия нощен клуб Hype. VIP събитието ще се проведе в ресторант Buddha Bar, с ограничен капацитет с цел създаване на контакти (networking).

Цялата допълнителна информация за конференцията, както и актуалните цени на билетите за посетители, онлайн последователи и VIP събития можете да намерите на официалния уебсайт на конференцията https://tmrwconf.net/

Повече информация на следните връзки:

TOMORROW уебсайт

TOMMOROW Twitter

TOMORROW Instagram

TOMORROW Facebook

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Робърт Кийосаки: Доларът ще се срине до януари 2023 г.

След повишаването на лихвените проценти от страна на Федералния резерв до исторически нива доларът (USD) реагира положително.

октомври 2, 2022 18:20 1 мин. четене

MetaMask пуска ново децентрализирано приложение

Както бе обявено от популярният крипто портфейл MetaMask в блог публикация, новото децентрализирано приложение (dApp) помага на потребителите да наблюдават както портфолиата си с криптовалути, така и тези с NFT.

октомври 2, 2022 15:06 1 мин. четене

Facebook и Instagram добавят нови NFT функции

Meta обяви актуализация на функиите си за незаменяеми токени. Платформите Facebook и Instagram ще позволят на базираните в САЩ потребители да свързват своите портфейли и да споделят собствените си NFT с приятели и последователи.

октомври 1, 2022 20:37 1 мин. четене

Още една компания застава на страната на Ripple

Компанията за чартърни полети с частни самолети TapJets се присъедини към I-Remit в опита си да помогне на Ripple.

октомври 1, 2022 19:42 1 мин. четене