НАЧАЛО Биткойн

Том Лий: Биткойн до $40,000 в рамките на следващите 5 месеца

юни 19, 2019 14:57 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Том Лий: Биткойн до $40,000 в рамките на следващите 5 месеца

Основателят на Fundstrat, Том Лий, смята, че сме на прага на сериозен бичи пазар.

Появявайки се като гост на CNBC, Лий заявява, че обявяването на детайлите по проекта за криптовалута на Facebook е огромен плюс за крипто пространството, легитимирайки блокчейн технологията и децентрализацията на финансите като цяло.

Повечето хора, които са в тази сфера от известно време, знаят за бичите възгледи на Лий. Но тъй като все повече и повече положителни развития се натрупват, той предвижда страха на хората от това да не изпуснатили с други думи FOMO, коeто ще тласне цифровите активи до нови върхове в следващите няколко месеца.

Лий също се присъедини към подкаста на Уей Джоу, финансовия директор на Binance и коментира неотдавнашното възходящо движение на пазара на биткойн. Той каза на Джоу, че достигането на ниво от $10,000 е наистина важен момент.

 Ако биткойн по някакъв начин успее да стигне до $10,000, много вероятно е да продължи до $40,000 в рамките на пет месеца.

 Следващият бичи пазар би могъл да се състои от комбинация от FOMO на дребните играчи и институционални инвеститори.

Всяка институция ще осъзнае, че ако се достигне цената от  $10,000, най-вероятно ще се върне и до предишния си най-висок връх. Много са малко нещата, които могат да удвоят стойността си по този начин. Мисля, че когато Биткойн достигне $10,000, FOMO-то ще започне. „

Лий твърди, че ако има вариант да се правят пари, акулите ще започнат да кръжат.

Ако има известен клас активи и Уол Стрийт вярват, че могат да имат предимство пред останалата част от пазара, големите институции ще бъдат доста заинтересовани да инвестират в тях.

Липсата на разбиране държи много инвеститори настрана от пространството. Но Лий смята, че това скоро ще приключи.

Когато положителните новини започнат да изпълват пространството, Уол Стрийт изведнъж ще си кажат: „Не ни интересува дали разбираме точно какво се случва, но ако можем да направим много пари, нека да ги направим“.

През последната година, прогнозите на Лий не бяха особено точни. Но той не е единственият, който твърди, че мечките са изчезнали. Тази следваща вълна може да бъде подсилена от цялата работа, която разработчиците извършиха през изминалата година, както и от навлизането на нови пари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене