НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Том Лий: Биткойн до $40,000 в рамките на следващите 5 месеца

ЮНИ. 19, 2019 14:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Том Лий: Биткойн до $40,000 в рамките на следващите 5 месеца

Основателят на Fundstrat, Том Лий, смята, че сме на прага на сериозен бичи пазар.

Появявайки се като гост на CNBC, Лий заявява, че обявяването на детайлите по проекта за криптовалута на Facebook е огромен плюс за крипто пространството, легитимирайки блокчейн технологията и децентрализацията на финансите като цяло.


Повечето хора, които са в тази сфера от известно време, знаят за бичите възгледи на Лий. Но тъй като все повече и повече положителни развития се натрупват, той предвижда страха на хората от това да не изпуснатили с други думи FOMO, коeто ще тласне цифровите активи до нови върхове в следващите няколко месеца.


Лий също се присъедини към подкаста на Уей Джоу, финансовия директор на Binance и коментира неотдавнашното възходящо движение на пазара на биткойн. Той каза на Джоу, че достигането на ниво от $10,000 е наистина важен момент.


 Ако биткойн по някакъв начин успее да стигне до $10,000, много вероятно е да продължи до $40,000 в рамките на пет месеца.


 Следващият бичи пазар би могъл да се състои от комбинация от FOMO на дребните играчи и институционални инвеститори.


Всяка институция ще осъзнае, че ако се достигне цената от  $10,000, най-вероятно ще се върне и до предишния си най-висок връх. Много са малко нещата, които могат да удвоят стойността си по този начин. Мисля, че когато Биткойн достигне $10,000, FOMO-то ще започне. "


Лий твърди, че ако има вариант да се правят пари, акулите ще започнат да кръжат.


Ако има известен клас активи и Уол Стрийт вярват, че могат да имат предимство пред останалата част от пазара, големите институции ще бъдат доста заинтересовани да инвестират в тях.


Липсата на разбиране държи много инвеститори настрана от пространството. Но Лий смята, че това скоро ще приключи.


Когато положителните новини започнат да изпълват пространството, Уол Стрийт изведнъж ще си кажат: „Не ни интересува дали разбираме точно какво се случва, но ако можем да направим много пари, нека да ги направим".


През последната година, прогнозите на Лий не бяха особено точни. Но той не е единственият, който твърди, че мечките са изчезнали. Тази следваща вълна може да бъде подсилена от цялата работа, която разработчиците извършиха през изминалата година, както и от навлизането на нови пари.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще има още един спад при Биткойн преди значителни печалби, твърди анализатор

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима 'Capo'. казва на своите 236,900 последователи в Twitter, че според него Биткойн (BTC) ще падне под $30,000, преди да се възстанови.BTC се търгува около $36,4...
ЯНУ. 27, 2022 00:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

Коуен казва на своите 700,000 абонати в YouTube, че потенциалният най-лош сценарий за Биткойн през следващите няколко месеца се основава на 200-седмичната плъзгаща се средна стойност на крипто актива,...
ЯНУ. 26, 2022 10:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света