НАЧАЛО Прессъобщения

Токени титани: Търсене на най-стабилните играчи на крипто сцената през 2024 г.

07.05.2024 9:53 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Токени титани: Търсене на най-стабилните играчи на крипто сцената през 2024 г.

Понастоящем добре познатите GameFi мрежи притежават някои от най-невероятните гейминг токени, които имат огромен потенциал за растеж.

Сред високо оценените гейминг токени са Immutable (IMX), Gala (GALA), Axie Infinity (AXS), Sandbox (SAND) и KangaMoon (KANG). Въпреки че KangaMoon все още е в етап на предварителна продажба, тази “Play-To-Earn” (P2E) криптовалута демонстрира своята устойчивост и способност да се бори за място сред най-добрите NFT гейминг криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


След като набра повече от $6 милиона, KangaMoon вече се стреми да премине границата от $7 милиона през май 2024 г.

KangaMoon (KANG): скок в бъдещето на гейминг криптовалутата

KangaMoon (KANG) има за цел да се превърне в една от най-големите общности, където любителите на мемета могат да се срещнат с други съмишленици, да се забавляват и да си взаимодействат. За да осигури превъзходно изживяване в рамките на екосистемата KangaMoon се обедини с RaidSharksBot. Това партньорство ще спомогне за по-добра ангажираност, като в същото време ще засили забавлението. То също така предлага възможност на потребителите да се възползват от месечна награда от $1,000.

Междувременно гейминг токенът KANG на KangaMoon все още увеличава репутацията си, а също и популярността си, като в етапите на предварителна продажба е регистрирал повече от 6,000 притежатели на токени. Освен това KangaMoon генерира и над 290% скок в цената, за да се търгува на ниво от $0.0196. Благодарение на това пионерните инвеститори на токена KANG масово са регистрирали подобен процент, което превръща KangaMoon в един от игровите токени, които може да се купят през 2024 г.

Понастоящем в петия си етап на предварителна продажба, който е и последният, KangaMoon има за цел да интегрира GameFi и Play-to-Earn функциите, позволявайки на потребителите си да отключват ексклузивно съдържание, като същевременно изграждат съюзи с други геймъри, докато се издигат в различните рангове и класации. С Kangaverse всяко предизвикателство предлага шанс за печалба. Всяка победа също се брои и се превръща в награди и стойност в реалния свят.

Като цяло KangaMoon ще предостави на потребителите възможност да станат ранни инвеститори в проект с добър шанс за успешно развитие.

Активните адреси на Immutable (IMX) се понижават

Цената на Immutable (IMX) демонстрира впечатляваща ценова структура на фона на засилената битка между мечките и биковете. Въпреки това Immutable показва и капацитет за спад, тъй като продължава да се плъзга под 20-дневната и 50-дневната EMA поради спад на активните адреси. Ако Immutable продължи да претърпява вълна от продавачи, тогава драстичният му спад може да се разпростре още по-дълбоко. По подобен начин представянето на цената на Immutable също е на меча траектория, като MACD е под нулевата линия.

RSI за Immutable също се намира на ниво около 40, показвайки, че IMX не е изправена пред значителен натиск от купувачи, което означава, че спадът на цената на Immutable може да продължи. Търгувайки се на цена от около $2.1 според CoinMarketCap, цената на Immutable отбеляза спад от 5% за последните 24 часа.

Gala (GALA) 4% спад на пазарната капитализация

Gala (GALA) успя да постигне значителни успехи в рамките на пазара на NFT чрез интегриране на блокчейн технологията в индустрията за видеоигри. Основният фокус на Gala е да създаде среда за игра, в която геймърите наистина ще притежават своите активи в играта, тъй като NFT революционизират ангажираността на играчите и инвестициите. Тъй като гейминг секторът възприема NFT, монетата Gala предлага огромна стойност, което я превръща в един от NFT токените за игри на 2024 г. Gala Crypto е регистрирала над $1.3 милиона активни месечни членове, като е захранвала над 16,000 възела, управлявани от геймъри.

Въпреки това, пазарната капитализация на монетата Gala претърпява спад от 4%, до малко над $1.3 милиарда, по данни на CoinMarketCap. Цената на Gala също претърпя 22% спад на месечната си графика, за да се търгува на нива от около $0.04.

Axie Infinity (AXS) сигнализира за положителна динамика на фона на краткосрочно понижение

Axie Infinity (AXS) е сред водещите NFT токени, които задвижват пазара на игри. Вдъхновената от Tamagotchi и Pokemon, GameFi сектора позволява на своите играчи да отглеждат, събират, развъждат и участват в различни битки със същества, известни като Axies. Напоследък цената на Axie Infinity претърпява неприятни спадове.

Към момента на писане на статията Axie Infinity се търгува на цена около $7.26, според CoinMarketCap. Освен това 24-часовият обем на търговията с Axie Infinity отбеляза скок от 50%. Макар че през последните няколко дни цената на Axie Infinity се понижава, анализаторите продължават да правят бичи прогнози, като предполагат, че до края на 2024 г. стойността може да достигне над $10.

Цената на Sandbox (SAND) спада

Монетата Sandbox е един от гейминг токените, които търговците наблюдават. Наскоро цената на Sandbox стана свидетел на седмични загуби, възлизащи на 2%, за месеца спадът възлиза на 27%. Тази инерция все още се отразява в цената на Sandbox, която в момента сигнализира за борба между мечките и биковете.

Експертите смятат, че цената на Sandbox ще възвърне възходящата си инерция, особено с новите развития в екосистемата на Sandbox, включително появата на Hackatao.

Заключение

Тъй като гейминг платформите започват да набират масово популярност в рамките на крипто пазара, винаги е препоръчително да сте сред първите инвеститори, които ще се радват на висока възвръщаемост, ако всичко с проекта се развие по план. Пазарът на игри предлага много възможности, за което свидетелства пазарната му стойност от около $22 милиарда.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.