НАЧАЛО Прессъобщения

Токени, които да гледате преди Коледа: THORChain, Ethereum Classic, VC Spectra

ноември 14, 2023 9:30 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Токени, които да гледате преди Коледа: THORChain, Ethereum Classic, VC Spectra

THORChain (RUNE) разпали вълна от ентусиазъм сред инвеститорите, след като демонстрира впечатляващо ценово рали през изминалата седмица.

Освен това Ethereum Classic (ETC) преживя бичи импулс, след като Blackrock подаде заявка за спот Ethereum ETF. На фона на тези събития VC Spectra (SPCT) се оказа една от най-перспективните криптовалути, след като поскъпна два пъти в своята публична предварителна продажба на етап 4, достигайки $0.066.

Нека разгледаме токените, на които да обърнете внимание преди празничния сезон: RUNE, ETC и SPCT.

>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Резюме

  • Според анализаторите THORChain (RUNE) ще скочи до $4.93 до края на 2023 г.
  • Очаква се Ethereum Classic (ETC) да нарасне до $21.23 до декември 2023 г.
  • VC Spectra (SPCT) скача до $0.066 на фона на повишеното търсене.

Цената на RUNE се покачва, издигайки Thorchain на нови висоти

THORChain (RUNE) е известна с въвеждането на уникален подход към децентрализираното предоставяне на ликвидност. В условията на мечи пазар Гурел, изследовател на криптовалути в Delphi Digital, подчертава специфичните оперативни основи на Thorchain (RUNE), които може би са причина за трицифрения ѝ скок.

Thorchain (RUNE) се превърна в един от първите алткойни с голяма пазарна капитализация, който достигна висоти, невиждани от срива на Terra (LUNA) насам. Жизнеспособността на икономиката на Thorchain (RUNE), която често се приписва на таксите за ликвидност, се доближи до историческия си връх през октомври 2023 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


С устойчивия интерес към протокола, който не показва признаци на отслабване, историческият връх може да бъде надминат още този месец.

Освен това броят на уникалните “swappers”, представляващи сметки, използващи междумрежовата екосистема на Thorchain (RUNE) за конвертиране на активи, отбеляза забележително увеличение. Като се има предвид по-доброто представяне на Thorchain (RUNE) при опциите за обмен в сравнение с избрани централизирани борси (CEX), инжектираната ликвидност надхвърли рекордите, поставени през април 2022 г.

И накрая, обемът на Savers, представляващи едностранни инструменти за ликвидност на Thorchain (RUNE), за първи път надхвърли границата от $40 милиона.

Данните за веригата разкриват, че през изминалата седмица стойността на THORChain (RUNE) се е повишила от $1.67 до $4.11. Със своят акцент върху съвместимостта между веригите и децентрализираната ликвидност, THORChain (RUNE) се откроява като виден играч в сферата на DeFi.

Анализаторите посочват, че THORChain (RUNE) може да скочи до $4.93 до края на 2023 г. И така, как се представя Ethereum Classic (ETC)?

Токените Ethereum Classic (ETC) поскъпват след съобщението на BlackRock за ETF

Крипто инвеститорите се насочиха към Ethereum Classic (ETC), тъй като последните данни разкриха скок на цената с 18.5%. Скокът в цената на Ethereum Classic намира своите корени във вълнението около спот фондовете за търговия с Ethereum (ETF).

За контекст, BlackRock, водещата световна компания за управление на активи, която може да се похвали с близо $10 трилиона в управлявани активи (AUM), наскоро разкри намеренията си за Ethereum ETF, както бе разкрито в подадена информация на Nasdaq.

Забележително е, че BlackRock има успешен опит в подобни заявления, като до момента се гордее с над 590 одобрения. С тази заявка броят на активните заявки за Etereum ETF вече е шест, като сред участниците са Grayscale, Invesco, Hashdex, Ark Invest и VanEck.

Не може да се пренебрегне значението на триумфа на Grayscale над Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) в продължителното търсене на одобрение за превръщането на нейния Bitcoin Trust (GBTC) в ETF. Едновременно с това инвеститорите са развълнувани от стабилното представяне на Ethereum Classic (ETC), като някои от тях очакват по-нататъшни печалби въпреки значителното състояние на свръхпокупка на ETC.

Междувременно цената на Ethereum Classic се покачи от $17.08 на $20.25 през изминалата седмица. Техническите показатели сочат, че цената на Ethereum Classic притежава потенциал за допълнителни печалби.

Въпреки че индексът на относителната сила (RSI) регистрира ниво от 82, което означава условия на свръхпокупка, възходящата траектория на Ethereum Classic (ETC) подсказва за продължаващ интерес от страна на купувачите. Пазарните прогнози сочат, че цената на Ethereum Classic ще скочи до $22.67 до декември 2023 г.

И накрая, нека погледнем и към VC Spectra (SPCT).

Иновациите на VC Spectra (SPCT) блестят

Бурно развиващият се криптопазар предлага на новите и опитните инвеститори уникална възможност да диверсифицират своите портфейли. И точно тук се появява VC Spectra (SPCT). Като топ криптовалута за начинаещи, VC Spectra (SPCT) има за цел да осигури оптимизирана възвръщаемост на инвеститорите.

И така, как VC Spectra (SPCT) гарантира доходност? VC Spectra (SPCT) стимулира инвеститорите с обратни изкупувания и тримесечни дивиденти въз основа на инвестиционните печалби. VC Spectra (SPCT) също така използва систематични и алгоритмични техники за търговия за печелившо изпълнение на сделките.

Освен това VC Spectra (SPCT) продължава да се ангажира с устойчивото развитие. Като най-добрата монета за покупка, VC Spectra (SPCT) използва щателен процес на подбор, за да определи високодоходните блокчейн начинания.

И най-добрата част? VC Spectra (SPCT) се разменя на цена от $0.066 в етап 4 на публичната си предварителна продажба. По-рано VC Spectra (SPCT) се търгуваше на цена от $0.055, докато беше в Етап 4, което представлява 587.5% увеличение спрямо първоначалната цена от $0.008. Притокът на инвеститори обаче допълнително увеличи цената на SPCT с 20%, от $0.055 до $0.066.

Освен това анализаторите посочват, че VC Spectra (SPCT) ще надхвърли целевата си цена от $0.080, след като бъде пусната на големите крипто борси. Ако проявявате интерес към платформата, последвайте линковете по-долу и се насладете на доволен бонус върху всеки депозит.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.