НАЧАЛО Прессъобщения

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

юни 9, 2023 8:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

От самото начало $JIM показа своето потенциално влияние върху пазара. Започвайки от началната си цена от $0.000002418 на 31 май, токенът влезе в света на крипто търговията през юни на цена $0.00000217 и продължи своя стабилен растеж до днес, когато достигна $0.00001813.

Тази значителна ценова апрециация сочи за увеличен интерес и търсене от страна на инвеститорите. Подобно настоящо повишение на търговския обем с 41.29% подчертава, че $JIM е привлекателна възможност за инвеститори.

В тази статия ще разгледаме по-обстойно какво представлява Jim и дали няма друга възможност, която е по-блазнеща за потребителите.

Технически анализ на $JIM: По-подробен поглед

$JIM, токенът на Twitter бота Jim, привлече вниманието на крипто общността с невероятния си ръст от 106.85% през последните 24 часа. Стойността на $JIM се е увеличила няколко пъти, като достигна цена от $0.00001813 на 7 юни, в сравнение с началната си цена от $0.000002418 на 31 май.

$JIM и техническите показатели

Съобразно техническите показатели, $JIM показва здрав бичи пазар. Индикаторът за конвергенция/дивергенция на пълзящите средни (MACD) е над сигналната линия, което показва, че импулсът е в полза на купувачите и предполага потенциално продължение на възходящото ценова движение.

$JIM се търгува над 50-дневната и 200-дневната изгладена пълзяща средна стойност (SMMA). Това положение указва, че цената на токена е по-висока от средната цена за тези съответни периоди и подкрепя идеята за продължаваща възходяща тенденция.

Внимание към RSI

От друга страна, важно е да се обърне внимание на индикатора за относителна сила (RSI), който в момента е 70. Стойността от 70 подсказва, че $JIM се приближава към областта на свръхкупуване, което указва, че настоящото ниво от купувачите може да не се поддържа за продължителен период.

Активът може да е в процес на потенциално обръщане на тренда, когато RSI достигне нива на свръхкупуване. Това означава, че инвеститорите трябва да бъдат внимателни и да бъдат наясно, че текущото “желание” за покупка може да не продължи за дълго време.

Относително ниският обем на търговия

Въпреки изключителния ръст на цената, $JIM все още има относително нисък обем на търговия – $1,116,015 за последните 24 часа. Това може да означава, че макар и да има силен импулс на покупки, не всички търговци са готови да навлязат в дългосрочн позиция при настоящите цени. Въпреки това, трябва да се отбележи, че обемът на търговията е нараснал с 41.29% за последния ден.

В заключение, анализът показва, че $JIM е възходящ актив, но има потенциал за корекция, като се вземе предвид текущото RSI ниво.

Затова трябва да се ориентираме към друга криптовалута, която още не е достигнала своя пик и тепърва ще се развива – Wall Street Memes.

Wall Street Memes – Новата меме криптовалута, която се амбицира да завладее света

Докато $JIM продължава да вълнува инвеститорите, нов участник в крипто пространството вече набира сила – $WSM, известен още като Wall Street Memes. $WSM е нова криптовалута, която още се намира във фазата на предварителните си продажби, но вече привлича значително внимание.

$WSM успя да събере впечатляващите $5.1 милиона до момента, като цената на токена е $0.0277. Инвеститорите могат да закупят с карта и крипто (ETH и USDT). С над 520,000 фенове в Instagram и над 226,000 фенове в Twitter, $WSM демонстрира огромен потенциал за развитие, а силната общност на проекта може да го превърне в “златна мина” за крипто инвеститорите.

Този меме токен показва, че може да се превърне в една от най-големите инвестиционни възможности в България. Със силната си токеномика и бързо нарастващата си популярност, $WSM има потенциал да стане един от най-добрите алткойни на пазара.

Заключение

$JIM и $WSM представляват две интересни възможности за крипто инвеститорите в България. И макар ботът на Twitter да генерира над 100% увеличение в цената в рамките на 24 часа, то инвестицията в такъв проект е меко казано силно рискова. Wall Street Memes, макар и все още в своя зародиш, показва изключителен потенциал, като се фокусира повече върху своята общност и концепцията си, отколкото върху големите печалби.

И все пак нека не забравяме, че именно след голяма засилка може да се постигне големият скок, а както някои инвеститори отбелязват – далеч не е изключено $WSM да скочи с над 500% в първите дни от листването си на крипто борсите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.