НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Тим Дрейпър: 'Виждаме бум при Биткойн'

СЕП. 16, 2020 13:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Тим Дрейпър: 'Виждаме бум при Биткойн'

По време на участието си в шоуто "Всичко е възможно“, венчър капиталиста Тим Дрейпър каза, че в момента наблюдаваме "бумът" при Биткойн, защото хората вече не желаят да използват банки, тъй като са обвързани с фиатни пари.

Милиардерът твърди, че политиците могат да печатат фиатни валути по прищявка, като по този начин намаляват стойността им.


"Това няма да се случи [при] Биткойн. Знаете, че има само 21 милиона Биткойни."


Изграждане на ново обществоМилиардерът вярва, че Биткойн и блокчейнът, който е в основата на технологията, са способни да трансформират безброй индустрии - от застраховане до правителства.


Сега парите са способни да се прехвърлят навсякъде от едно място на друго и креативните хора измислят нови начини на мислене.


Със своето глобалистично мислене милиардерът носи отговорност да движи тази технология напред и да изгради ново глобално общество.


Той вярва, че ще може да "създаде невероятно въздействие“, като подкрепи доставчика на домейни Unstoppable Domains, задвижван от блокчейн, което позволява създаването на уебсайтове, които не могат да бъдат сваляни и цензурирани.


Говорейки за въздействието на медиите върху крипто, той нападна "олигопола" на водещите медии като CNN, които искат да запазят статуквото.


"Те отиват при държавни служители, които по принцип не искат да променят нещата и отиват в съществуващата индустрия, която е банките, които определено не искат да променят нищо, защото на тях им харесва така, както е.


Валутата на жените


Дрейпър също така обърна внимание на разликата между половете в криптовалутната индустрия, която е силно доминирана от мъже.


Като се има предвид, че първоначално Биткойн беше почти ексклузивно за 'техннологични маниаци', не е изненадващо, че повечето от ранните му осиновители обикновено са мъже, но все повече жени се присъдиняват към пространството.


"Те стартират компании. Те променят всичко това. [...] Това е еднo от онези времена, когато жените трябва да кажат: Нека да излезем пред това. Нека направим Биткойн женската валута.


Освен това той добави, че жените ще могат да спестят до 4 процента от всяка своя покупка, докато пазаруват.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Какво се случва с Биткойн?

Обхватът, комбиниран със засилващите се опасения на различните медии за  оспорваните избори и редицата скандали, заформили се около изборите, може да намеква, че има промяна в сантимента, която би мог...
СЕП. 28, 2020 21:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн постави рекорд за най-дълъг период над $10,000

Биткойн затвори неделя на $10,973, поставяйки рекорд за най-много дневни затваряния над $10,000, според данни от Messari. Предишният рекорд от 62 поредни дни над $10,000 на флагманската криптовалута з...
СЕП. 28, 2020 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Всички валути ще бъдат фиксирани към Биткойн, според автор на бестселър

В интервю за Cambridge House International, авторът на "Price of Tomorrow" описа сценарий, при който криптовалута номер едно ще се превърне в монетарния крал."Така че правителството казва, 'Ще направи...
СЕП. 28, 2020 20:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

10 криптовалути, които са технологично по-добри от Биткойн и XRP

Агенцията за финансов рейтинг казва, че използва уникален модел, който измерва хиляди точки от данни, тъй като класира всеки крипто актив в категории като технология, приемане, инвестиционен риск и па...
СЕП. 28, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света