НАЧАЛО Финтех

Тим Дрейпър подкрепя инициатива за опростяване на крипто трансферите

ОКТ. 14, 2019 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Тим Дрейпър подкрепя инициатива за опростяване на крипто трансферите

“Unstoppable Domains”, стартъп за създаване на домейни на блокчейн, стартира .crypto, регистър на домейни, базиран на блокчейна на Етериум.

С подкрепата на милиардера Тим Дрейпър, Unstoppable Domains крие дълги блокчейн адреси, за да опрости процеса на изпращане на крипто плащания, което може да тласне доста хора да използват цифрови активи.


Съобщението гласи следното:


С ".crypto" потребителите могат да свържат всеки адрес на криптовалута към своя домейн. За да получите заплащане, всичко което трябва да знаете е домейна ви в блокчейна.


Съоснователят и изпълнителен директор на Unstoppable Domains -  Матю Гулд, обясни:


".Crypto" е система от имена на домейни, предназначена да се използва за плащане с криптовалути и с всеки портфейл с криптовалути.

Изпращането на пари до .crypto домейн е много по-просто за милионите потребители на криптовалути от това да копират / поставят и въвеждат дълги адреси, за да осъществят транзакция.


Съобщението отбелязва, че крипто-общността е проявила голям интерес към инициативата, тъй като са закупени над 100,000 ".zil" домейна (първото разширение на платформата) на компанията.


Следващата седмица и половина, Unstoppable Domains дава на потребителите, които закупят ".zil" домейн с 8 знака, същия ".crypto" домейн - безплатно. Платформата също така дава на потребителите $ 1 за всеки $ 1, който те изхарчат за домейни.


Unstoppable Domains ще поддържа разширения на домейни на блокчейна на  Етериум и Zilliqa.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Финтех новини

Русия, Китай и редица други държави обмислят създаването на 'обща криптовалута'

BRICS, асоциацията на страните с нововъзникващи икономики, планира да въведе своя собствена международна платежна система, която да позволи намаляването на влиянието на икономически санкции, наложени ...
НОЕ. 15, 2019 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Revolut търси да набере $ 500 милиона

От края на 2017 г., приложението на Revolut позволява на потребителите да извършват транзакции в криптовалути, включително Биткойн , Лайткойн и Етериум. Според Reuters, компанията планира да на...
НОЕ. 14, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Alpaca - новият инструмент за разработчици на приложения за търговия с акции

НОЕ. 14, 2019 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Регулирана швейцарска крипто банка официално стартира услугите си

Както бе съобщено, SEBA Bank AG (по-рано SEBA Crypto AG) е напълно регулирана институция, след като през август тази година си осигури лиценз за търговия с ценни книжа и банкиране от Швейцарския орган...
НОЕ. 13, 2019 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света