НАЧАЛО Биткойн

Thomas Lee продължава да вярва, че Биткойн ще достигне $ 25,000

декември 13, 2018 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Thomas Lee продължава да вярва, че Биткойн ще достигне $ 25,000

Thomas Lee се появи пред CNBC и направи интересно изявление във връзка с бичия пазар на Биткойн. Той продължава да твърди, че Биткойн ще достигне $ 25 000 съвсем скоро.

Падането на Биткойн под $ 8000 помрачи настроението на инвеститорите. Lee смята, че спадът се дължи на „типичната крипто волатилност“, като представи три фактора, които ще направят прогнозата му реалност.

Lee излезе с позицията, че докато повечето хора се „плашат“ от чартовете и графиките, това не пречи на блокчейн технологията като цяло да дава сигурност в дигиталния свят, а това става все по – коментирана тема.

Първият от факторите, който посочи Тhomas Lee, е стойността на изкопаването на един Биткойн. Thomas Lee смята, че цената, на която се търгува в момента дигиталната валута, е равна на разходите при нейното „произвеждане“. Като паралел той даде златото, при което цената му е в пъти по – висока отколкото самия му добив.

Lee спомена също така, че ще държи под око институционалните инвеститори, вярвайки, че те ще бъдат един от големите катализатори в крипто пространството.

Той каза:

Мисля, че институционалните инвеститори проявяват голям интерес, но все още не са влезли в крипто пространството, защото все още има известна регулаторна несигурност, но този вид крайно разпределение в криптото като вече конкретен актив ще бъде основна причина Биткойн да тръгне нагоре.

Криптовалутите все още чакат регулаторните органи да изградят нови рамки, които да приспособят цифровите активи в реалния свят. Лий вярва, че една про-крипто декларация би „изтреляла“ Биткойн отново.

Thomas Lee твърдо застава зад своята позиция, че Биткойн ще стигне в скоро време $ 25 000, независимо от ниската цена, която в момента държи криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини