НАЧАЛО Биткойн

Thomas Lee продължава да вярва, че Биткойн ще достигне $ 25,000

декември 13, 2018 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Thomas Lee продължава да вярва, че Биткойн ще достигне $ 25,000

Thomas Lee се появи пред CNBC и направи интересно изявление във връзка с бичия пазар на Биткойн. Той продължава да твърди, че Биткойн ще достигне $ 25 000 съвсем скоро.

Падането на Биткойн под $ 8000 помрачи настроението на инвеститорите. Lee смята, че спадът се дължи на „типичната крипто волатилност“, като представи три фактора, които ще направят прогнозата му реалност.

Lee излезе с позицията, че докато повечето хора се „плашат“ от чартовете и графиките, това не пречи на блокчейн технологията като цяло да дава сигурност в дигиталния свят, а това става все по – коментирана тема.

Първият от факторите, който посочи Тhomas Lee, е стойността на изкопаването на един Биткойн. Thomas Lee смята, че цената, на която се търгува в момента дигиталната валута, е равна на разходите при нейното „произвеждане“. Като паралел той даде златото, при което цената му е в пъти по – висока отколкото самия му добив.

Lee спомена също така, че ще държи под око институционалните инвеститори, вярвайки, че те ще бъдат един от големите катализатори в крипто пространството.

Той каза:

Мисля, че институционалните инвеститори проявяват голям интерес, но все още не са влезли в крипто пространството, защото все още има известна регулаторна несигурност, но този вид крайно разпределение в криптото като вече конкретен актив ще бъде основна причина Биткойн да тръгне нагоре.

Криптовалутите все още чакат регулаторните органи да изградят нови рамки, които да приспособят цифровите активи в реалния свят. Лий вярва, че една про-крипто декларация би „изтреляла“ Биткойн отново.

Thomas Lee твърдо застава зад своята позиция, че Биткойн ще стигне в скоро време $ 25 000, независимо от ниската цена, която в момента държи криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Твърде късно ли е да закупите Биткойн преди 2023?

Биткойн все още диктува модата в крипто света. Но дали си струва да купите сега? Има ли нови проекти на хоризонта? Нека видим в тази статия.

декември 8, 2022 17:19 1 мин. четене

Биткойн: Въпреки забраната, Китай още е движеща сила в пространството

Въпреки че Китай започна да ограничава използването на криптовалути, най-вече на Биткойн (BTC), още през 2013 г., оттогава страната неволно придоби и запази статута на тих крипто кит.

декември 8, 2022 13:55 1 мин. четене

Биткойн обезпечението на Binance вдъхва доверие на пазара

Според световната одиторска компания Mazars гигантът криптоборсата Binance има достатъчно резерви, за да подкрепи Биткойните (BTC) на своите потребители.

декември 8, 2022 12:40 1 мин. четене

Биткойн: Вижте колко са реализираните загуби на инвеститорите

След тазгодишния срив на криптопазарите много от инвеститорите, както тези на дребно, така и институционалните намалиха експозицията си към Биткойн или напълно избягаха от позициите си.

декември 8, 2022 7:37 1 мин. четене