НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Thomas Lee продължава да вярва, че Биткойн ще достигне $ 25,000

ДЕК. 13, 2018 13:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Thomas Lee продължава да вярва, че Биткойн ще достигне $ 25,000

Thomas Lee се появи пред CNBC и направи интересно изявление във връзка с бичия пазар на Биткойн. Той продължава да твърди, че Биткойн ще достигне $ 25 000 съвсем скоро.


Падането на Биткойн под $ 8000 помрачи настроението на инвеститорите. Lee смята, че спадът се дължи на "типичната крипто волатилност", като представи три фактора, които ще направят прогнозата му реалност.

Lee излезе с позицията, че докато повечето хора се "плашат" от чартовете и графиките, това не пречи на блокчейн технологията като цяло да дава сигурност в дигиталния свят, а това става все по - коментирана тема.

Първият от факторите, който посочи Тhomas Lee, е стойността на изкопаването на един Биткойн. Thomas Lee смята, че цената, на която се търгува в момента дигиталната валута, е равна на разходите при нейното "произвеждане". Като паралел той даде златото, при което цената му е в пъти по - висока отколкото самия му добив.

Lee спомена също така, че ще държи под око институционалните инвеститори, вярвайки, че те ще бъдат един от големите катализатори в крипто пространството.

Той каза:

Мисля, че институционалните инвеститори проявяват голям интерес, но все още не са влезли в крипто пространството, защото все още има известна регулаторна несигурност, но този вид крайно разпределение в криптото като вече конкретен актив ще бъде основна причина Биткойн да тръгне нагоре.


Криптовалутите все още чакат регулаторните органи да изградят нови рамки, които да приспособят цифровите активи в реалния свят. Лий вярва, че една про-крипто декларация би "изтреляла" Биткойн отново.

Thomas Lee твърдо застава зад своята позиция, че Биткойн ще стигне в скоро време $ 25 000, независимо от ниската цена, която в момента държи криптовалутата.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да продължи възхода си, според Glassnode

Glassnode отбелязва в доклад, че дългосрочните притежатели на Биткойни са натрупали 79.5% от всички BTC, което е еквивалентно на стойността, постигната през октомври миналата година преди началото на ...
СЕП. 16, 2021 13:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitwise подава документи за ETF на Биткойн фючърси

ETF са инвестиционни продукти, които проследяват цената на актив или група активи и се търгуват като акции на реална борса.ETF Series Solutions се обединиха с Bitwise Index Services, подразделение на ...
СЕП. 16, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Fidelity лобира SEC да одобри Биткойн ETF

На 8-ми септември се проведе частна среща между президента на Fidelity Digital Assets Том Джесоп, шестима от ръководителите на фирмата и няколко служители на SEC.Финансовите ръководители изложиха реди...
СЕП. 15, 2021 12:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

В бичи пазар ли е Биткойн? - ето какво мисли Уили Ву

В редица нови Twitter публикации, Ву информира своите 723,300 последователи, че вижда огромна фаза на разпределение, която се разиграва при Биткойн.“Биткойн продължава да разпределя равномерно монети....
СЕП. 15, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света