НАЧАЛО Други

The Sandbox ще построи Times Square в метавселената

юни 28, 2022 13:46 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
The Sandbox ще построи Times Square в метавселената

The Sandbox обявяви партньорство с TIME за изграждане на Times Square в метавселената. Основната цел на TIME е да създаде дестинация, която ще бъде сърцето на метавселената.

Нашата цел е да създадем дестинация, която ще бъде сърцето на метавселената. От стартирането на TIMESPieces се съсредоточихме върху развитието на общност в Web3, която да се възползва от невероятното 100-годишно наследство и достъп, които TIME е създало„, заяви президентът на TIME Кийт Гросман.

Според The Defiant този проект е бил разкрит на 21 юни в рамките на събитието NFT.NYC и ще бъде представен премиерно на виртуална земя в Sandbox.

Кийрън Уоруик, съосновател на метавселената Illuvium, заяви:

Това, че Time засилиха присъствието си в метавселената, като си партнират с The Sandbox, е огромна новина за всички в това пространство.

Той каза още:

„Колкото по-скоро успеем да постигнем масово приемане, толкова повече известни марки ще можем да прехвърлим към Web3.“


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Американските потребители държат криптовалутите си въпреки корекцията

В момента TIMEPieces е в процес на набиране на кандидати за архитектурни проекти, които да бъдат представени за разглеждане. Освен това TIMEPieces ще действа и като ядро за общуване с други потребители, събития и търговски дейности.

Кийт Гросман заяви, че площад TIME ще предостави приобщаваща платформа за притежателите на TIMEPieces NFT, за да имат уникални преживявания като виртуален достъп до дискусии, събития и прожекции на произведения на студио TIME.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance значително разширява обхвата си с нова придобивка

Най-голямата криптоборса Binance планира да навлезе отново на японския пазар, придобивайки 100% дял в лицензиран доставчик на крипто услуги в страната.

декември 1, 2022 21:41 1 мин. четене

Тези два фактора могат да сринат криптовалутите, твърди Марк Юско

Известният мениджър на хедж фонд, Марк Юско изрази мнението си дали сривът на FTX ще ускори или забави мечия пазар. В неотдавнашен подкаст Юско насочи вниманието върху два ключови елемента на крипто сектора – Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) и Tether (USDT). 

декември 1, 2022 20:32 1 мин. четене

Ето какво доведе до сривът на FTX, според директора на BlackRock

По време на срещата Dealbook 2022 на New York Times, Лари Финк, главният изпълнителен директор на най-голямата компания за управление на активи в света BlackRock сподели, че според него причината за неуспеха на FTX е, че тя е създала свой собствен токен, който е централизиран и следователно противоречи на целия етос на криптовалутите.

декември 1, 2022 17:45 1 мин. четене

Популярна чат платформа продава потребителски имена за милиони

За по-малко от месец Telegram са продали потребителски имена в Open Network на стойност $50 милиона.

декември 1, 2022 16:45 1 мин. четене